Teraz jest 4 mar 2025, 20:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 12:35 

Ja się tam nie kalam bosterpakiem,płacić za trzy mapy i pięć pistoletów
To nie dla mnie.
Może jestem już za stary na te nowe zwyczaje.
Ale dla mnie to jest mod a mod od wieków był za darmo
I nie ważne jak to nazwą,bosterpack czy dodatek
Dla mnie SF,EF itp. To mody które powinny wyjść i być ogólnie dostępne za free
By graczom się podstawka nie znudziła i by zachęcała do jego kupna nawet teraz gdy już głośno o nowej wersji.
Największym biznesem EA było zrobienie rankingu.
On ładnie blokuje rozwój wszystkiego co się robi do Bfa by go urozmaicić.
Jest pełno świetnych map zrobionych przez graczy w które mało kto gra ze względu że będzie czas tracił a i tak nie dostanie ptk za to.
Wiec woli dać to 40zl by móc grać na 3 nowych mapa ze świadomością że nadal nabija mu statsy.

Poza tym z tego co widzę to wszyscy wyczekujemy FH2 i też wole poczekać na porządnego moda niż iść i wywalić parę klepów za towar niskiej jakości.

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 13:25 

JA odblokuje sobie wszystkie bronie, dla zasady, a potem spadam na serwery z modami i fajnymi mapami.. w o m i t u j ę już na sam widok tych paru pokreconych mapek w które w kółko się powtarzają...
Myslalem ze tylko Blizard tak trzyma swoich fanów za pysk.. okazuje sie ze zasady wlnego rynku w swiecie oprogramowania nie istnieją.. szkoda ze te same firmy walcza tak zawzięcie o zasadę legalnego oprogramowania :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 13:34 
Moderator forum

Oka ja tez mam juz dosyc podstawki, więc wysupłałem 45 na EF i mam zamiar wysupłać 45 na Armored Fury, żeby mi nadal statsy nabijało :) Albo inaczej mówiąc, bez EF i AF chyba by mi się juz nie chciało grać na fripleju.

Zresztą klimat EF zachęca do AF. Nie ma to jak zawisnąć heli w odległości 390 metrów od kolumny 4 czołgów, lub wziąć udział w bitwie gdzie 4 tanki walą na jedną flagę bronioną przez czołgi i wielu antitanków.

Po osiagnięciu generała i tak idę na FH2 :D

Acha - broni wszystkich nie odblokowałem, chociaż juz od dawna mogę.

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2