Teraz jest 26 lis 2024, 07:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 16:47 

KFC-PL napisał(a):
matek12 napisał(a):
Lameriada i juz...

lameriada bo zabić nie potrafisz... :roll: dla mnie jest to dobry sposób na zabijanie, kiedy do robienia różnych dziwacznych trików dochodzi celność można być praktycznie nieśmiertelnym :wink: (tylko tego trzeba się nauczyć) :?

Dokładnie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 16:53 

każdy narzeka że go zabili " bo się nagle położył ja strzelam w głowe a on już leży w innym miejscu " :mrgreen: zamiast płakać właź na jakiś serv z qplem ćwicz a on ci powie jak to wygląda...

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 16:56 

Lepiej jest walić "heady" za każdym razem. "Zajączki" to tyklo taki miły dodatek, którego uczy się samoistnie (wszedłeś między wrony, kracz jak one- tylko w wydaniu "zajęczym" :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 18:59 

Granat tez dobra rzecz :roll: I na niego nie pomoze skakanie :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 00:16 

Może i kupiłeś grę która się nazywa pole bitwy ale jakoś ci nie przeszkadza że jak cię zabiją to za 15sek znów jesteś żywy?
To jest błazenada,giniesz to giniesz i albo idziesz do sklepu po nową wersje gry albo przychodzą z EA i ci pakują serie w tył głowy byś miał realnie:)

Zajączki i wszelkie inne pierdoły dodają tej grze elementu zręcznościowego co jest pozytywnym jej aspektem.
To nie symulator tylko lekka przyjemna strzelanka.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 00:24 

90s napisał(a):
Może i kupiłeś grę która się nazywa pole bitwy ale jakoś ci nie przeszkadza że jak cię zabiją to za 15sek znów jesteś żywy?
To jest błazenada,giniesz to giniesz i albo idziesz do sklepu po nową wersje gry albo przychodzą z EA i ci pakują serie w tył głowy byś miał realnie:)

Zajączki i wszelkie inne pierdoły dodają tej grze elementu zręcznościowego co jest pozytywnym jej aspektem.
To nie symulator tylko lekka przyjemna strzelanka.

Zgadzam się, nigdy nie będzie gry w pełni realistycznej. Ale mi tu bardziej o klimat a nie realizm... - kupiłem grę chcąc się wczuć w teraźniejszego żołnierza a tu widzę jakieś balety na celowniku. I nie chodzi mi o to że mnie zabijali bo z czasem ja też zacząłem skakać - ale zabicie przeciwnika w ten sposób było mniej zadawalące niż np. zajście go od tyłu :)

Pzdr :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 00:40 

Troche denerwujace ... a najbardziej, to ze ja tak nie potrafie :P na gamesnecie 70% trafien przyjmuje wlasnie od krolika ... :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 00:42 

neo_vir_pl napisał(a):
Troche denerwujace ... a najbardziej, to ze ja tak nie potrafie :P na gamesnecie 70% trafien przyjmuje wlasnie od krolika ... :P

to dziwne bo ja jak dostaje to głównie od skillowców którzy są w stanie szybciej położyć sie i strzelić niż ja :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 00:54 

Prawda jest taka że i tak wygrywa ten który pierwszy przeciwnika zobaczy.
Jak się pchasz środkiem drogi to możesz nawet zrobić kreta z wymykiem a i tak cię ściągną.
Poza tym zajdź przeciwnika od tylu a nawet się nie zorientuje kiedy padnie.
Jak sobie nie radzisz 1v1 to graj tak byś nigdy nie nawiązywał bezpośredniej walki
Łaź lasami z dala od głównych ścieżek i najlepiej z PKM bo pewnie ze sklillem też ciężko jest:)

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 10:26 

:D Ja ''zachodze gosci od tyłu''.. Tylko bez niepototrzebnych docinek :D
Lubie goscia wyciąc nożem , ale też poskakać ( utarzać sie po ziemi )
Wiesz 90s coraz więcej pojawia sie PKM'owców a to nie dobry znak , tak jak napisaleś---> ''Łaź lasami z dala od głównych ścieżek i najlepiej z PKM bo pewnie ze sklillem też ciężko jest:)''
Powinni kurde jeszcze bardziej oslabic PKM , bo jak ktoś by musiał grać ''asault rifle'' to by sie nim nauczył , a nie idzie na ''łatwizne'' biorąc PKM i walić gdzie popadnie , a ''może któraś wpadnie? '' (w oko , ucho , krocze , stope , ale nie w glowe czy klate :D:D)
Ja uważam że skill to jest sprawa bardzo ''prywatna'' ( jednemu przychodzi ciężej a drugiemu latwiej ) dlatego nie lubie jak wchodze na serwa ''poskacze'' a tu zaraz : ''Pierog skaczesz jak królik'' i vote na mnie ( oczywiscie mowie o zagranicznych serv , ale zdaza sie i na GN i =grom=) :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 10:53 

PKM - :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 10:58 

KFC-PL napisał(a):
matek12 napisał(a):
Lameriada i juz...

lameriada bo zabić nie potrafisz... :roll: dla mnie jest to dobry sposób na zabijanie, kiedy do robienia różnych dziwacznych trików dochodzi celność można być praktycznie nieśmiertelnym :wink: (tylko tego trzeba się nauczyć) :?

dokąłdnie KFC dobrze gada.bunny hoping jest pro.ludzie na to narzekaja bo niemoga opanowac tej umiejetnosci.bardzo ale to bardzo pomaga w grze takie skakanie jeszcze heady walisz i juz jestes wymiatacz.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 11:01 

Powiem Ci =pi3rog= że dla mnie najmocniejszą bronią w grze jest AK-101 lub jego odpowiednik.
Ta broń jest tak celna i dokładna przy tym mocna że ostatnio staram się zawsze go zdobyć i pilnuje by mnie nie ubito.
Co do PKMowców to jest ich wysyp tak samo jak snajperów to kwestia mody a jak coś osłabisz to równoznacznie coś innego staje się za mocne i takie błędne koło powstaje.
Jest dobrze i tak teraz trzeba grać zespołowo by gra miała sens lub walczyć z ukrycia.
Bo turlanie jest dobre na jednego przeciwnika,zajączkiem mogłeś powalić 4 naraz w jednym starciu,

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 11:58 

jeżeli wyskoczycie w czterech na kolesia " królika " to wam laske zrobi...

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 12:20 

Blad. Taki krolik np z nozem w grupie przeciwnikow ma najwieksze szanse na wygrana bo korzysta z zamieszania ;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2