Teraz jest 26 lis 2024, 16:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 17:17 

tak sobie czytam i czytam (z nudów) i prawde powiedziawszy jestem w 100% przekonany, że gdyby każdy który gra w tę grę (BF2) przestrzegał ograniczenia które widnieje na pudełku, może przytoczę : "16+" tej całej debaty by nie było - pomyśleliście o tym? osoby poniżej 16 nie powinny wogóle grac w bf'a...

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 17:20 

faceci ponoc nigdy nie dorosleja....zawsze sa dziecmi :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 17:26 

razor414 napisał(a):
Najgorsze chamstwo jakie sie spotyka to jednak będą gry rpg online.. kurde po MU Online stałem się rasistą :) nienawidze brazylijczyków i wietnamczyków :)

ja troche pykam w Silkroad online i też " nie lubię " VN :evil:

Co do tematu nie wiem o co wam chodzi... Ktoś ma piskliwy głos i z nim nie gracie ? LOL Równiedobrze ekipa wesołych jedenastek może nie grać z " głosem basowym " bo ktoś jest za stary... Grałem z młodymi jak i starymi graczami w różne gry i choć powiem że ze starszymi gra się lepiej to nie odrzucam młodzieży

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 20:29 

Też grłlem w silka:D ale przeżucilem się na strzelanki no troche smiesznie sie gada z małolatami:) jak gadałem z jednym to kolega myslał że to dziewczyna:D buhaahahah

Teraz z innej beczki:

Razor Wietnamczyków da sie przeżyc gorzej z Turkami z nimi mozna sie zalamac:)

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 20:35 

S4rk napisał(a):
Też grłlem w silka:D ale przeżucilem się na strzelanki no

To ja radzę Ci "pszeżócić" się na język polski.

PS. Twinn pomogę Ci :wink:

BYKOM STOP!!

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 00:34 

zbig1972 czym Ty się spinasz bo Cię nie rozumiem?.
Poza tym Tyś wziął moją wypowiedz pod swój wiek
A nie ja tak ją napisałem.
Chcesz pogadać o mądrości napisz na PM też lubię pogdybać filozoficznie:)
A problem jest w tym że najwięcej oszołomków jest właśnie w wieku 13-16 lat
Ale to tylko dlatego że takich graczy jest najwięcej.

Resztę już znasz z poprzedniej wypowiedzi która musiała Cię urazić skoro takie rzeczy piszesz.
(Ty jesteś tym grubym głosem o którym pisałem?:) :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 10:01 

No niestety, ale osoby bez mutacji brzmią przez mic jak dziewczynki

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 10:32 

Misiek40K napisał(a):
No niestety, ale osoby bez mutacji brzmią przez mic jak dziewczynki
Wiesz nam tylko nie chodzi o ten głoś bo raczej rzadko na voice siedzi się z ''małolatem'' Tylko przedewszystkim chodzi nam o kulture na serwie którą taki dzieciak zniża do poziomu piaskownicy angażując w to inne osoby ( mam na mysli kłótnie i wyzwiska)
Maniac napisał(a):
"16+" tej całej debaty by nie było - pomyśleliście o tym? osoby poniżej 16 nie powinny wogóle grac w bf'a...
Zgadzam się , chociarz zdarza się , że są osoby poniżej i są bardziej kulturalne ....
Ja osobiscie uważam : Każdy ma prawo ''zrelaksować się'' w jakiej kolwiek grze , ale po ''wój'' niszczyć zabawe innym ( tk , wyzwiska)
Niech Gra sobie 12-latek ale niech sie holerka zachowuje jak na serwie przystało ...

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 11:02 

Ale czy ja mówie, że nie można grać z osobami bez mutacji?
Choć swoją drogą wchodze zdaje się na Krapa a tam kolo max 13 lat
..."***** ***** *****"... bo zginął
Odrazu zmieniłem oddział.
Zgadzam się, że taki dwunastolatek może być bardziej kulturalny i lepiej grac niż jakiś 20 latek więc nie widzę problemu w związku z wiekiem.
Swoją drogą ja sam mam te 16 lat i poprostu ciągnę wielką frajdę z gry i nie widzę powodu dlaczego młodsi gracze mają być dyskryminowani. TO TYLKO GRA DLA !KAŻDEGO! młodego i starego :)
Mam nadzieję, że 90s nie uważa mnie za jakiegoś oszołomka :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 11:47 

Ja w BF gram od 1 częsci i mam dopiero 12 lat i ja naszczęscie nie mam takich problemów z tym głosem bo poprostu ja sie nie odzywam chyba ze jestem komander albo jak chce cos waznego powiedziec albo jak na TS jestem no ale wtedy nikt nie mówi że mam głosik jak mała dziewczynka bo sie zachowuje no ale jak czasami taki 12 latek jak ja wyskoczy i zacznie przeklinac jak cholercia to sie nie dziwcie :/ a pozatym jak macie duze umiejetnosci a nikt was w klanie nie chce to chodzcie do PL4FC- tam cie napewno przyjmą i będziesz grał w sparach i wogóle...

PS: Rodzina mi pozwala grac w BF to gram ;) i łamie prawo :Dno chyba ze to ograniczenie wiekowe nie jest prawem

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 11:58 

Misiek zapomniałeś dodać ,że dla każdego od "16+". Tak jak to przytoczył Maniac.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 13:18 

Bf niepowinien byc od 16+ bo nawet krwi niema wogle nic brutalnego:) powino byc 12+:)

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 13:30 

Ale jest zabijanie. Co wiecej jest noz. Z tego co pamietam to ograniczenia wiekowe sa wlasnie powodem braku noza w Americas Army. jak rowniez to, ze rodzice moga waczyc filr niepozwlaajcy mlodocianemu uzywac karabinow wyborowych(snajper widzi dokladnie swa ofiare) czy taka logika jest sensowna? Coz...sadzac po informacjach, ze ktos tam w USA ukradl samochod bo gral w GTA czy strzelal do ludzi bo i gral w CSa chyba tak :|

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 14:45 

USA to inny świat. Tam " klamke " kupisz u byle kogo na przedmieściach ( stąd tak duża przestępczość ). Patrząc na USA a na np. Europe to niebo i ziemia: ponad 60% amerykanów ma nadwagę spowodowaną McD itp a w europie ile widzisz osób z widoczną nadwagą ? U mnie w klasie dwie na 32 osoby co daje mały %. Jedyną w polsce " dostępną " bronią są: wiatrówki ( pare lat temu nawet na to trzeba było mieć pozwolenie ) oraz pistolety skałkowe z chyba 1720r. max.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2006, 14:52 

Niby racja ... ale czy nie powinno sie zabronic symulatorow farmera, bo motyka tez jest powszechnie dostepna i mozna nia zabic kogos ? Ograniczenia wiekowe sa przeciez bardzo umowne ... zreszta jak juz zostalo powiedziane, nie zawsze jest tak, ze 15 latek jest mniej dojzaly od 17 latka ...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2