Teraz jest 29 lis 2024, 10:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2006, 15:27 

Toper napisał(a):
Dumch napisał(a):
Ty sie synu naucz latać a nie non stop kampisz :roll: Jeszcze nie widziałem żebyś robił coś innego samolotem po wystartowaniu :roll:

nie jestem twoim synem, i nie kampei na lotnisku... masz jakies dowody przynajmniej??

Ja nie ma dowodów, ale 3 razy zostalismy(Ja i Samson) zabici na spawnie pzez Ciebie dziś na lotnisku(naszym). Za czwartym Samson ściagnął Cię z Eryxa. dlaczego ja wtedy także strzelałem, a nie robiłem screenów :( ?

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2006, 15:57 

Boze ty widzisz i nie grzmisz! A ty nie robiles tego? I nie zaczales? :roll: ....

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2006, 16:05 
Moderator forum

Toper napisał(a):
nie jestem twoim synem, i nie kampei na lotnisku... masz jakies dowody przynajmniej??

Synu kampisz i nic innego nie robisz, jak tylko zobacze nie martw sie zrobie ci screena :wink:
Widzisz synek? Nawet inni to widzą :roll: Ale ty sam jakoś nie. Chyba mamy inne definicje definicji :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2006, 16:21 

Szanowny ojcze prowadzący Dmuchu.
Latając samolotem większość pilotów kampi w różnym stopniu i wynika to z głupoty graczy którzy wolą zamiast grać czekać całą mapę na sprzęt, ostatnio grając na wake sam przejmowałem flagę chińską jako tl a reszta teamu wolała czekać na sprzęt na essexie i dostawać wpieprz od j10.
Dopóki na helipadzie, bądź na lotnisku będzie czekać po 6 na jeden sprzęt to samoloty będą tam zaglądać.....
Grając jako commander mam nieraz dosyć jak banda ciołków czeka na lotnisku przez cały czas, drużyna gra w 20 na 32, a lotniskowe hieny podkładają się pod koła statujących regularnie i bez konsekwencji. Skutkuje wtedy informacja do przeciwnej drużyny gdzie stoi taki team lamek - samoloty wroga są na miejscu w 10 sek... :)
A swoją drogą mnie osobiście to bardzo raduje jak spuszczając 2 bomby na taflę essexa ściągam 10 lamek.

PS. Jeśli drużyna US obsadzi wszystkie aa (co zdarza się wyjątkowo) połowa- jeśli nie więcej - pilotów szybko oduczy się kampienia. Chinole mogą niestety liczyć tylko na osłonę pilotów.

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2006, 16:24 

Dumch napisał(a):
Toper napisał(a):

Synu kampisz i nic innego nie robisz, jak tylko zobacze nie martw sie zrobie ci screena :wink:
Widzisz synek? Nawet inni to widzą :roll: Ale ty sam jakoś nie. Chyba mamy inne definicje definicji :wink:

prosze bardzo synku, rob screeny, tylko nie wiem czy uda ci sie jakies zrobic

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2006, 16:26 

po stronie Chińskiej na początku są wszystkie stingery i pare razy mi się zdażyło że każdy był w użyciu a nic nie moglo podlecieć

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2006, 16:31 

Stinger chiński to 0,5 sek serią z samolotu, giniesz zanim zobaczysz skąd nadlatuje wróg, samolot cię widzi zanim ty zobaczysz samolot, natomiast dwa esseksy to już większy problem...

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2006, 16:37 

z jednego stingera " pod skrzydła " drugiego :) jak oddam salwe ze stingera to uciekam gdzie sie da ( ludzie rzadko bombarduja zato wala z działka )

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2006, 17:37 
Moderator forum

Desert Rat napisał(a):
dwa esseksy to już większy problem

Nie :) Łatwo się rozwala bo nie atakujesz dwóch od razu tylko pojedynczo :) A one są tak ustawione że nie widzą siebie nawzajem i z każdego można uciec w stronę drugiego nie będąc zauważonym przez ten pierwszy :lol: :wink: Da się domyśleć o co chodzi :wink:
Toper napisał(a):
prosze bardzo synku, rob screeny, tylko nie wiem czy uda ci sie jakies zrobic

Tylko po co skoro Solimo potwierdził co mówiłem synku?

@Desert: Staram się nie kampić nieprzejmowalnych flag, bo lubię sobie strącać ludzi po przeciwnej stronie w powietrzu. Kampię kiedy ktoś zacznie lub jak mi trole wyskakują z samolotu po tym jak usłyszą sygnał namierzania :roll:
Cytuj:
po stronie Chińskiej na początku są wszystkie stingery i pare razy mi się zdażyło że każdy był w użyciu a nic nie moglo podlecieć

Tylko to jest na tyle nierowne że pilot ma zaznaczone aa na wyspie i może strzelać zanim aa zacznie namierzać samolot, nawet jeśli jest widoczny przez obsługującego :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2006, 17:45 

Desert Rat napisał(a):
Stinger chiński to 0,5 sek serią z samolotu, giniesz zanim zobaczysz skąd nadlatuje wróg, samolot cię widzi zanim ty zobaczysz samolot, natomiast dwa esseksy to już większy problem...

jesli wszystko jest obsadzone i dwa j-10 są w powietrzu to USMC nie ma szans, chyba że maja pilotów geniuszy

esseksy wystarczy podejść od dobrej strony i po kłopocie, zauważ że jak samolot nadlatuje od strony lotniskowca to pozostaje Ci tylko działko bo rakietami go nie zdejmiesz, a pozatym mało kto w esseksie sie obraca takze można go zdjąć nadlatująć od drugiej strony (od strony morza)

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2006, 18:36 

[quote="Dumch[/quote]
Tylko po co skoro Solimo potwierdził co mówiłem synku?
[/quote]
dobra nie bede sie klocic z ulomnymi dziecmi... bo niedociera nic do skazonego umyslu :roll: [/quote]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2