Teraz jest 26 lut 2025, 10:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1034 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 69  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2006, 08:09 

Dawno tu nie zagladalem ale widze ze co raz wiecej ludzi grajacych w bf zrozumialo ze nie ma sensu gnic przed kompem (tak... jednak to prawda ;D ) ... i ten klimat 8) :P (

Marneus - masz racje ale osobiscie mysle ze za te 300 zl lepiej kupic sprezyne - nie zaleznie od pory roku strzelac mozesz :roll:

:!: Widze ze Bravo-Company czasem na Lublin uderza ( strach na wies :lol: wychodzic)
Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 15:16 

Grigorij_PL napisał(a):
Dawno tu nie zagladalem ale widze ze co raz wiecej ludzi grajacych w bf zrozumialo ze nie ma sensu gnic przed kompem (tak... jednak to prawda ;D ) ... i ten klimat 8) :P (

mimo wszystko gdy np. deszcz pada wole gnic przed kompem niz gnic mokry w okopie :P

Grigorij_PL napisał(a):
Marneus - masz racje ale osobiscie mysle ze za te 300 zl lepiej kupic sprezyne - nie zaleznie od pory roku strzelac mozesz :roll:

tez mysle ze lepiej kupic sprezyne i oprocz tego ze nie strzela ogniem ciaglym nie mam mojej mp5a3 nic do zarzucenia :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 23:29 
Moderator forum

My nie jestesmy komandosi, my jestesmy US Marines! Hooah! :)

A tak naprawde nalezy zaczac od porzadnego elektryka za min.1000 i jakiegos sensownego munduru za 100-200-300.

Dopiero od tego momentu mozna powiedziec o prawdziwej zabawie.

@grigorij: true, czasem wpadamy do lublina :)

@marneus: po tygodniu pracy przed kompem w weekend juz lepiej gnic w okopie niz siedziec kolejne 2 dni przed kompem :P Poza tym nikt z nas nigdzie nie gnije. To nie jest jak polskie kretynskie wojsko poborowe ktore strzela na cala sluzbe 2 razy z kalacha i w wiekszosci kopie doly albo robi pdobne bzdury. Jestemy dobrze zgrani i prawdopodobnie lepiej wyszkoleni niz wiekszosc polskiej armii bo opieramy sie na taktyczych wzorcach sil specjalnych/amerykanskiej piechoty morskiej. Dzialamy jak normalny oddzial wojskowy - strzelanki nie polegaja na czczym wywalaniu kulek ale na wspoldzialaniu w ramach druzyny, oslonie kupli, wykonaniu zadan taktycznych itp. To jest dopiero klimat 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 12:38 

siala baba mak a ciebie holman w topiku WAZNE w hydeparku ludzie wywoluja :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, 13:41 

Ej ja kupiłem sobie 2 krabiny elektryczne ASG z tego sklepu http://www.AirSoftguns.pl kupiłem Krabinek M4 z 99. zł i G36C za 89 zł paczka przyjdzie z nimi jutro widze że na tym formu są sami eksperci od ASG i powidzcie mi czy to był dobry wybór?? Tylko nie mówcie mi że mam kupić najdroszy w tym sklepie M4 z celownikiem laserowym i lunetą , latarką za 139 zł. I jeszcze jedno znacie jakiś przyzwoity sklep z ASG z przyzwoitymi cenami ?????

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, 16:28 

http://www.machinegun.pl/sklep/ ten jest fajny i profesjonalny

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, 17:35 

1vs1 napisał(a):
Ej ja kupiłem sobie 2 krabiny elektryczne ASG z tego sklepu http://www.AirSoftguns.pl kupiłem Krabinek M4 z 99. zł i G36C za 89 zł paczka przyjdzie z nimi jutro widze że na tym formu są sami eksperci od ASG i powidzcie mi czy to był dobry wybór?? Tylko nie mówcie mi że mam kupić najdroszy w tym sklepie M4 z celownikiem laserowym i lunetą , latarką za 139 zł. I jeszcze jedno znacie jakiś przyzwoity sklep z ASG z przyzwoitymi cenami ?????

natniesz sie na tej broni. "tanie elektryki" slyna ze swojej zawodnosci, niskiego zasiegu i slabego wykonania... sad but true - wyrzuciles forse w bloto...

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 12:20 

Cytuj:
Xelo14 Wysłany: Pią Maj 19, 2006 3:28 pm Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

No fajny sklep ale broń jest po 2, 4 tysiaki a troszke dużo za tyle by kupił sobie z 3 kompy w medi marku :P Ale widze że na tej stronie są profesjonalne ASG

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 12:33 

1vs1 napisał(a):
Cytuj:

--------------------------------------------------------------------------------

No fajny sklep ale broń jest po 2, 4 tysiaki a troszke dużo za tyle by kupił sobie z 3 kompy w medi marku :P Ale widze że na tej stronie są profesjonalne ASG

airsoft to nie jest tania zabawa, a z tanim elektrykiem to WOGOLE nie jest zabawa...

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 13:19 

Mozna sprobowac z tymi nowymi elektrykami od Cymy, czy Wella za 400-500zl. Z tego co czytalem na wmasg to ludzie je sobie chwala. Poza tym widzialem jednego w akcji (AK-47) i sprawowal sie calkiem niezle.

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 13:22 

1vs1 napisał(a):
Cytuj:

RANY 3 KOMPY i w dodatku w MEIDIA MARKT to chyba ich komputery i jeszcze używane poza tym kto przy zdrowych zmysłach kupuje komputer w Hipermarkecie

ASG to fajna zabawa droga fakt ale zawsze można kupić coś tańszego za około 150 - 200 zł
potem to stuningować w miarę czasu i możliwości finansowych

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 13:43 

morthag napisał(a):
Mozna sprobowac z tymi nowymi elektrykami od Cymy, czy Wella za 400-500zl. Z tego co czytalem na wmasg to ludzie je sobie chwala. Poza tym widzialem jednego w akcji (AK-47) i sprawowal sie calkiem niezle.

tez o tym slyszalem, podobno poziomem wykonania, ogolnie jakoscia zblizone sa do tych z tm. nawet metalowe gb maja!

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 16:16 

Cytuj:
RANY 3 KOMPY i w dodatku w MEIDIA MARKT to chyba ich komputery i jeszcze używane poza tym kto przy zdrowych zmysłach kupuje komputer w Hipermarkecie

ASG to fajna zabawa droga fakt ale zawsze można kupić coś tańszego za około 150 - 200 zł
potem to stuningować w miarę czasu i możliwości finansowych

Po pierwsze Xelo 14 ja nie kupuje komputerów w media Mark tylko żartowałem tylko mi właśnie chodziło o jakieś tańsze ok wałsnie 200 zł. A moim zdaniem 4 tysiące to troszke drożyrzna, jeśli takie dobre to chyba drogie. Dziśaj mi przyszła paczka z M4a1 i G36C. G36c fajne wszystko wporzątku strzela, a M4 strzela ale raz na 10 strzłów, chyba magazynek jest spieprzony coś, może będzie trzeba będzie go wysmarować, albo nowy kupić albo cały karabin do rekalmacji :( :( :( :( Po prostu kupiłem shita za 105 zł, chciałem tego za 99 zł a ale towar im się skończył i dali tego, a G36c był za 83 zł a dziła o niebo lepiej.. chyba teraz jednak kupie z tamtego sklepu takiego za 2000 zł...

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2006, 09:33 
Moderator forum

Niekoniecznie od razu za 2000. Mozna tez uzbierac kase i kupic
http://www.machinegun.pl/sklep/product_ ... cts_id=569

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 14:49 

czego sie spodziewasz kupujac gowno za 100 zlotych, lub mniej :?: przeciez to nie jest zabawka asg, tylko zabawka dla dzieci, ktorym sie juz znudzily karabiny i pistolety na wode .... moj sprezynowy shotgun kosztowal 300, to chyba o czyms swiadczy, znaczy sie elektryk musi kosztowac, by go nazwac porzadnym sprzetem ...
kup sobie cos w promocji machinegun, lub w ostatecznowsci replike well`a albo stti i dopiero mozesz cos powiedziec o asg :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1034 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 69  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2