Teraz jest 4 mar 2025, 20:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 201 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Petycja vs EA
PostNapisane: 10 maja 2006, 14:54 

Zdaje mi się czy EA olało petycje ?? Wie może ktoś coś więcej ??

http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.ph ... 631#237631

PostNapisane: 10 maja 2006, 15:05 

ARIAN napisał(a):
Zdaje mi się czy EA olało petycje ?? Wie może ktoś coś więcej ??

http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.ph ... 631#237631

Tak, EA olało petycję. Nie raczyli nawet wprost się do niej odnieść - napisali tylko, że zmiana będzie i tyle. Jedyne co mnie pociesza, to że te wszystkie chłopaki z brokeback mountain, które tak bardzo się za tą zmianą opowiadają, oberwią najbardziej. Kampowanie przy fladze i na spawnach wróci do mody big time.

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 16:10 

EA sux i tym razem potwierdzili (po raz n) że się nie mylę nie ma co wole pograć w diablo2

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 16:24 

Zawsze można grac na starym patchu i albo zycie klanowe umrze aż do wydania BF 2142. Zresztą, może nie bedzie tak źle. Na patch 1.2 tez wszysscy psioczyli, a wyszło fajne cóś!

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 16:41 

Jak tu sie nie wku***** na DICE i EA, skoro słuchaja sie typkow piszacych: I would make artillery only requestable by squad leaders, so they would call in the strike. Maybe?

Po prostu żenada. Ta wiadomosc mozna napisac w jednym zdaniu: Wasza petyce mamy głęboko w dupie, bo 11-letnie dzieci nabija nam kasy ze sprzedazy...

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 16:55 

Taaa chce ktos kupic bf'a? Ja czekam na ET:QW i w dupie mam EA.

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 17:13 

eeeh niestety ja robie to samo co Adasi EA SUCKSSSSSSSSSS :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 17:27 

Ciekawe która to lamka ma tatusia w EA który ma coś do powiedzenia :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 18:21 

Jedno mnie zastanawia. Na wszystkich forach(czytuje zagraniczne rowniez) tabuny ludzi pisza, ze za sprawa BF2 nie kupia BF2142. Mimo to EA robi swoje wbrew graczom. Albo wiec sa idiotami marketingowymi(w co watpie) albo maja jakies powody, dla ktorych pozwlaaj sobie meic "nas "w dupie. Slaba sprzedaz dodatkow moze nie byla tak slaba jak widzimy po serwerach?

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 18:41 

ja myślę żę w bajzlu jaki panuje wewnątrz EA poprostu niema żadnej osoby która by się jakoś poczuwała do bycia odbiorcą tej petycji

wy wszyscy ciągle myslicie że EA to taka firma - grupa kolesi którzy siadają i coś robią, czytając przy tym wszystkie listy/petycje do nich wysyłane :roll:

pozatym nie oszukujmy się - mniej niż połowa osób które kupiły BF2 siedzi na forach i coś czyta/pisze (że już niewspomnę o przynależności do klanu)
jest bezwładna masa która kupi to co EA im zareklamuje
jest wiele osób co zakupiły BF2 niemając styczności z wcześniejszymi czesciami/patchami i im się gra spodobała
i każdy kto teraz kupi grę i mu się spodoba, będzie myslał że zrzucanie jeepków na startujące heli jest tym co zawsze miało w grze być a skrót SJ bedzie rozszyfrowywał jako SaJanin DBZ
przecież nawet tu na tym forum było parę osób pytających się kiedy wyjdzie BF2142 "bo już się niemogą doczekać"

może jeżeli BF2142 osiągnie 30% sprzedaży BF2 a ET:QW okaże się hitem nad hitami to w EA ktoś dostanie kopa w dupę i wyleci z pracy, reszta przetrwa roszady personalne i zostanie zatrudniona dodatkowa osoba mająca na celu naprawę stanu bierzącego oraz wybadanie czego sobie życią konsumenci (my) oraz jak z nami żyć w zgodzie byśmy im nadal pieniądze przysyłali (patche)

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 18:59 

Moim skromnym zdaniem obecne awantury nie wplyna istotnie na sprzedaz bf2142. Na forach wypowiadaja sie glownie jacys nolifersi, dla ktorych gra jest centrum zyciowych zainteresowan. Ten rynek jest bardzo kaprysny i płytki zarazem, bo nastolatkowie czy studenci z reguły nie mają tyle kasy, co grający po pracy 30-latek (który kupi wszystkie możliwe dodatki, unlocki i jeszcze czerwony paradny mudnur do gry). Dlatego ich celem jest oferowanie rozgrywki która nie wymaga zbyt wiele praktyki - takiej gry do której można sobie wrócić po 3 miesiącach bez problemu. Dlatego wywalili skakanie - bo to wymaga podwyższonej koordynacji i ćwiczeń, dlatego wywalają SH - bo to wymaga rozumienia mechaniki gry, i pewnie zdążą jeszcze to i owo zmienić przed kolejnym BFem. A ten będzie na starcie bardziej przyjazny i mniej skillowy (co widać po pomysłach jakichś min magnetycznych i rzekomemu zwiększeniu przeżywalności piechoty). EA bardzo głupie nie jest. Jedyny interes w klanowiczach mają taki, że Ci frajerzy płacą za jakieś debilne rankigowe serwery. Być może w BF2142 mają już inny pomysł na czerpanie dodatkowej kasy z gry.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 19:09 

Lailonn napisał(a):
Slaba sprzedaz dodatkow moze nie byla tak slaba jak widzimy po serwerach?

Mi sie wydaje ze sprzedaz dodatkow wcale taka mala nie byla, jedynie ich grywalnosc bardzo mizerna.

Co do wpłynięcia zbliżającej sie klęski bf'a (w moim odczuciu) na sprzedaż 2142, to wydaje mi sie ze to bedzie istotny czynnik. Ja osobiscie nie zamierzam kupic 2142 bo nie chce byc "dymany" na kazdym kroku. Kupilem sobie gre w sierpniu taka jaka byla, a teraz to jakbym mial jej szóstą część po prostu :| Wiem wiem, zgadzam sie na to w licencji i nie musze instalowac patchy, jednak dla mnie jest to troche oszustwo na ktore ja nic nie moge poradzic jesli dalej chce grac.

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 19:39 

Lailonn napisał(a):
Jedno mnie zastanawia. Na wszystkich forach(czytuje zagraniczne rowniez) tabuny ludzi pisza, ze za sprawa BF2 nie kupia BF2142. Mimo to EA robi swoje wbrew graczom. Albo wiec sa idiotami marketingowymi(w co watpie) albo maja jakies powody, dla ktorych pozwlaaj sobie meic "nas "w dupie. Slaba sprzedaz dodatkow moze nie byla tak slaba jak widzimy po serwerach?

Przejrzyj Lailonn forum EA. Tam zakładaja fankluby DICE i o mało nie liżą się po pałach ze szczescia :) Takich osob jest wiele i sa to w wiekszosci tzw. niedzielni gracze, ktorzy dostaja ostro po dupie na serwerach.

A ja mysle, ze Squad Jumping powinien byc do wylaczenia w opcjach serwera. Wtedy bylby kompromis: serwy z SJ On i serwy ze SH Off :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 19:45 

ja czekam na PRMM o.3 bede gral na starym patchu a potem FH2 lub jakies ET : QW

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 19:55 

aby tylko do polskiej premiry Quake 4, a potem dowidzenia jak ea będzie tak dalej sobie w kulki lecieć :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 201 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2