Teraz jest 22 lis 2024, 11:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2006, 01:21 

14.03.2006 - Foxtrot, polska drużyna na turnieju PRMM!

Tak to prawda! 8) Byliśmy tak upierdliwi, że dostaliśmy własną drużynę! Narazie nie wiadomo jaką będziemy pełnić rolę, ...ekhem narazie nic nie wiadomo, poza tym, że nasza drużyna to Foxtrot, a dowodził nią będzie nieustraszony Keyser! Do środy, najpóźniej po środowym treningu, będziemy już wiedzieli wszystko.
[PR]EJOD|the_ultimate_Maverick napisał(a):
Welcome to our newest squad.

You will serve with exclusively your fellow countrymen under the leadership of KeysR.

I want daily updates from Keys on TS/MSN/PM as to your progress/comments as I speak no Polish - only Russian as you are aware!

So - good luck. And your SL will take charge soon! As to match arrangements they are still to be confirmed and I will bost here later.

Keys - feel free to translate this to Polish!

Maverick

W najbliższych dniach wszystko w Keyserem ustalimy. Będziemy was na bierząco informować.

PostNapisane: 19 mar 2006, 01:21 

19.03.2006 - Sundown On Mosul

Mapper Project Reality [R-DEV]JavaMoose dał nam próbkę swoich możliwości. Niby to tylko wersja beta mapy, ale zrobiła na mnie naprawdę wielkie wrażenie! :o Cała mapa jest genialna, ale samo miasto to po prostu mistrzostwo! Bije na łeb Karkanda! Ba! Nawet Karkanda 2! Takich uliczek jak są w tym miasteczku nie widziałem na żadnej mapie do Battlefielda. Niesamowite! Ściągnijcie i pochodźcie tam sami, żadne screeny tego nie są w stanie pokazać.
Mapę można ściągnąć stąd:

Sundown On Mosul - Beta Map Download (22.9 MB)

Na zachętę tylko jeden screen:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 16:01 

25.03.2006 - New WIPs Posted

http://realitymod.com napisał(a):
New WIPs Posted

Hello PR Community,

Today we have a Work in Progress update for you in our Media Gallery, but first we wanted to give a big thank you to all those who signed-up and took part in the first PR Tourney battles hosted by GloryHoundz; future enagements will aim to expand and increase the quality of the Tourney from the feedback you provide us!

To show that we are not neglecting the Chinese forces in the mod, we have decided to give you a look at our Chinese helicopter the Harbin Z-9 Haitun, plus its WZ-9 (armed) variant.

In addition to the Z-9 we have also posted a few other WIP shots of our Heckler and Koch MP7 featuring an EOTech sight and our British AH7 Lynx helicopter. Some of these, as well as many other goodies will be finding their way into future releases of PRMM; while the full release of PR (v1.0) will include the beginning of our British additions to the mod. An update with more specific details as to a tentative timeline of planned releases and a plot/storyline for the mod will be released in the coming weeks.

Thank you for your continued support!

-The Project Reality Team

W skrócie:
- Ekipa PR częstuje nas screenami nowych modeli nad którymi pracują: angielski helikopter, 2 wersje chińskiego i karabinek H&K MP-7 z zamontowanym celownikiem EOTech (BTW ciekawe czy bedzie, tak jak w rzeczywistosci reagowal na natezenie swiatla... :wink: )
- W najbliższym updatecie, ktory ukaze sie w najblizszych tygodniach, poznamy fabułę moda PR, a przede wszystkim dowiemy sie paru szczegolow o wersji 0.3, a takze poznamy planowana date jego ukonczenia.

Na deser kilka screenow nowych modeli (resztę mozecie zobaczyc na oficjalnym forum PR).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dodam jeszcze, że na podforum PR poswieconemu mappingowi jest goraco i bardzo mozliwe, że niedlugo dostaniemy pare nowych naprawdę dobrych mapek!

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 08:58 

dobra, odklejam.

rozruszalem juz spolecznosc PR w Polsce, jest stara ekipa, a ja nie mam czasu zajmowac sie wszystkim. Jak widac po ostatnim topicu z informacja o 0.3 sami juz sprawdzacie oficjalne fora i niepotrzebny juz jest ten topic. Oczywiscie mozecie go sami wykorzystac teraz. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 13:08 

ETCS Uncle Blues napisał(a):

dobra, odklejam. rozruszalem juz spolecznosc PR w Polsce, jest stara ekipa, a ja nie mam czasu zajmowac sie wszystkim.

chyba stała :) nie stara :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 16:45 

bardzo fajne, probowalem, posmakowalem na rozych serwerach (gralem przez chwile nawet z glownym arcykaplanem pr na polske ;) ), i ... na pewno moze sie to komus podobac. poniewaz ludzie sa rozni. i jak uczy nas obecna sytuacja, powinnismy akceptowac odmiennosc. tak wiec nie powiem zlego slowa na mini mod pr. poza tym ze jest niegrywalny, a wielbicieli realizmu odsylam do topicu ASG - tam istnieje realne ryzyko, ze was chociarz w prawdziwym lesie, prawdziwe mrowki ugryza w dupe i bedzie kawalek prawdziwej wojny, wystarczy troche autosugestii, i jestesmy przekonani ze to moskit.

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 17:03 

przsoi napisał(a):
bardzo fajne, probowalem, posmakowalem na rozych serwerach (gralem przez chwile nawet z glownym arcykaplanem pr na polske ;) ), i ... na pewno moze sie to komus podobac. poniewaz ludzie sa rozni. i jak uczy nas obecna sytuacja, powinnismy akceptowac odmiennosc. tak wiec nie powiem zlego slowa na mini mod pr. poza tym ze jest niegrywalny, a wielbicieli realizmu odsylam do topicu ASG - tam istnieje realne ryzyko, ze was chociarz w prawdziwym lesie, prawdziwe mrowki ugryza w dupe i bedzie kawalek prawdziwej wojny, wystarczy troche autosugestii, i jestesmy przekonani ze to moskit.
co jednak nie zawsze jest możliwe...

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 17:14 

przsoi napisał(a):

osobiście nie lubie jak mnie coś gryzie, niemniej jednak dziękujemy za tą twórczą wypowiedź,z twierdzeniem że ludzie są różni zgadzam się natomiast w 100% dlatego jednym będzie się PRMM podobał innym np. skaczące po mapie naleśniki :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 17:40 

Prezes, wybaczamy ci, że ci się PR nie podoba :D i nie będziemy ci mówić, że jesteś, hmm, jak to na zachodzie mawiają? retarded? no, nie będziemy ci tak mówić, bo akceptujemy twoją odmienność poglądów :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 17:53 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
Prezes, wybaczamy ci, że ci się PR nie podoba :D i nie będziemy ci mówić, że jesteś, hmm, jak to na zachodzie mawiają? retarded? no, nie będziemy ci tak mówić, bo akceptujemy twoją odmienność poglądów :D

Mysle ze w tym momencie go obraziles i gdyby chcial moze z tym wystapic na droge sadowa, ale tego tez TOBIE nie bedziemy mowic, bo oczywiscie ty to wszystko wiesz, jak to ze jak ktos nie jest z nami to jest przeciwko nam, przynajmniej tak wnioskuje z odpowiedzi na tym forum, no chyba ze jak ktos na krytyczny glos to musi byc, jak ty to napisales? Zacofany?

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 18:01 

bylem pewnie za malo precyzyjny-dla mnie najwieksza wada prmm jest to ze opiera sie na szajsowatym imo enginie bf2, tak wiec jest obaczony jego niedociagnieciami.
dis stara sie o posade mojego radcy prawnego i dziala czasami zbyt impulsywnie.
co do 'nalesnikowania' 'delfinkow' itd itp-nigdy niestety na szczescie sie tego nie nauczylem, poniewaz psulo mi to gre po pierwsze a po drugie jest ciezkie do wykonania dla starego czlowieka.
a 'retarded' ? chyba nie chciales mnie obrazic? nie chcialbym spuszczac ze smyczy mojego nowozatrudnionego prawnika ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 18:09 

Taaak, te emoty sobie tam staly tylko od parady. Nie mowily, wcale a wcale, o "humorystycznym" akcencie wypowiedzi. Ktos bierze zycie za powaznie. No offence. :wink:

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 18:29 

Disease - retarded to jest "upośledzony" tak gwoli ścisłości :D ostatnio bardzo popularne obraźliwe stwierdzenie :)

Prezes - hehe, po prostu rozwinąłem twoją wypowiedź w podobnym duchu :) też myślę, że engine BF2 się do tego nie nadaje, ale jak się nie ma co się lubi, to wiadomo :) sorrki, jeżeli zostało to odczytane ździebko nieodpowiednio, ale równolegle spieram się z Lailonnem w innym wątku i to "retarded" jakoś samo mi się pojawiło między linijkami... :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 18:29 

tak czy siak z emotami czy bez-nauczylem sie kiedys ze lepiej miec prawnika (jakiegokolwiek) ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 18:59 

w necie na wiele ci się nie przyda - chyba tylko do straszenia :), bo żaden sąd nie potraktuje poważnie wniosku, w którym jakiś tam Keyser.Soze obraził jakiegoś tam PrezesaOi (na przykład :P) - gdyby padły nazwiska, to co innego, ale też by nie było lekko. Swoją drogą to też idiotyzm jest i zacofanie polskiego prawa...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2