Do kibicow TS-u, ktorzy to narzekaja na tegorocznego Mistrza

Panowie wynik jest jaki jest, Legia grala jak grala beznadziejnie, ale czy rzeczywiscie wynik swiadczy o tym, ze Legia jest slabsza

Wy swoja szanse mieliscie juz nie raz, a po tym jak pozegnaliscie sie z LM w meczu z Panathinaikosem to uwazam, ze na nastepna szanse powinniscie czekac oj bardzo dlugo
Ja mam niesmak po tym meczu z jednego waznego powodu... Moglo byc ladne zwienczenie sezonu, a zamiast tego gwiazdki sobie poswietowaly wczesniej zamiast poczekac do ostatniego meczu. Nikogo nie zdziwil brak Outtary, ktory przeciez kontuzji nie ma, a przez caly sezon gral w podstawowym skladzie. Zamiast niego mamy niedoswiadczonego jeszcze Rzezniczaka. Brak Burego i gra reszty zespolu jakby byla na kacu. No coz to moga byc rowniez moje gdybania i moga one nie miec za wiele wspolnego z prawda i moze gdyby Legia nie zapewnila sobie Mistrza w srode to i tak w niedziele by przegrala... teraz mozna jedynie gdybac dlatego ja ku pokrzepieniu serc i tak, zeby troche zrewanzowac sie wpisujacym sie tu fanom Wisly za ich docinki, powtorze nasze haslo, ktore 3 minuty po 2 bramce Wisly wprawilo wszystkich w tak czy siak swietny humor:
Cala kryta odpowiada
- Wisla
- Co
- Za pozno
Gdzie Twoje berlo, berlo i korona

Jest na Lazienkowskiej

nanananananana