Niektórzy zamiast podać konkretne argumenty to gadają tylko bf2 jest the best i kropa. Jednak jest inaczej:
Padła mowa o hitboxach, ET jest zdeczka starsze, 2 lata a w bfie gdzie wy macie lepsze hitboxy. Glowa i reszta, tak jak w et. W bfie zanim bys chcial przycelowac i trafic goscia w KONKRETNE miejsce zginąłbyś 10 razy.
Znów ktoś napisał że w et się bezsensu skacze i strzela. Tym mnie rozwaliła ta osoba. A w bfie jest niby inaczej? Przedtem był bunnyhopping, a teraz ja ktos ci wyskoczy to sie kladziesz i do niego lejesz. Jest inaczej? Nie sadze... W et musisz miec przynajmiej opanowane, można by to tak nazwac uniki. Jak już wspomniałem ten ktoś napisał o bezsensownym skakaniu. Tak nie jest, najlepsi gracze w et poprostu chodzą w prawo i w lewo i celują w głowę, bo tak oczywiście jest najlepiej, dochodzi jeszcze kucanie...
Padła mowa o odgapianiu od bfa wielu rzeczy, m.in. nazwe to "wskrzeszacza"... Niestety nie wiem czy w bfie1942 byla taka opcja, ale z tego co wiem to chyba nie... ET bylo z tym pierwsze i co? W przyszlosci maja tez igielka podnosic?
Np system awansowania, nabijania punktów pierwsze miało et. To sie ludziom podobalo, pokazac ze jest sie lepszym w punkcikach jak to robi ponad polowa "pr0" graczy.
Że się pojawią pojazdy? A co tylko bf to miał? Przecież to żadna innowacja że w grze jest piechota i możliwość pojeżdżenia czy polatania.
Na screenach z ET:QW widac ze bedzie mozliwy zrzut pojazdow. No to jak ET wyjdzie to ludzie od bfa beda gadac ze odgapili od bfa, nie wazne ze to bylo na screenach przed propozycja wprowadzenia patcha 1.3.
A teraz coś IMO
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ET jest lepsze pod tym wzgledem ze jednak skill jest wazniejszy niz w bfie. Tzn kazdy ma rozne techniki 1on1, a nie jak to w bfie idziesz 1on1 kladziesz sie jedna seryjka i gosc lezy. Nie mowcie mi o realizmie, bo tego nie ma tak naprawde w prawie zadnej grze. Wole wpakowac z trudem 2hsy w et, czy pare kulek w tółw niż to co jest w bfie. Ten ostatni akapit to moje zdanie, w wczesniejszych staralem sie mowic co wiem, a nie wiedziec co mowie
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
PZDR