Teraz jest 4 mar 2025, 20:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 13:26 

Z klasykiem nie ma problemu ze zrobieniem zapsowego obrazu więc jak coś to używam już przegranej płyty... kiedyś jednak na pękniętej płycie brat instalował 1942 na swoim kompie i jakoś się udało, pomijając fakt że pękło dalej :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 14:02 

Szymas^PL napisał(a):
Ale wy macie problemy :P ja kupilem Commander's Edition i tam jest w normalnym opakowaniu plytka a nie tych plastikach xD. Btw mam Diablo 2 w takim plastiku juz 8 lati nigdy mi nie pękło :lol: :wink: Classica i Vietka tez mam w tych plastikach ale zawsze wyjmuje "Powoli bo sie rozp%^&" ;] i nie narzekam :wink:

No to ciesz sie, ze wszystko jest z twoimi plytkami ok. To, ze teraz jest ok nie znaczy ze nie peknie tobie jakas dzis albo jutro. Po prostu pech.

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 14:44 

panowie, ale wy macie mega problemy. kupujac gre nabywacie prawo (licencja) na korzystanie z produktu. jesli nie macie mozliwosci z niego korzystac bo nie macie plyty (peknieta), to dystrybutor jest zobowiazany do wymiany nosnika, za oplata lub bez, tu zalezy to juz niestety od nich, ale jesli jest kod i opakowanie, to kontaktujecie sie z pomoca tech ea i po problemie. robie przy tym i wiem jak to dziala. ea z tego co wiem od klientow nie obciaza kosztami poszkodowanego (tylko za transport). dla porownania microsyf bierze za to 100 zetek. wszyscy polscy dystrybutorzy pobieraja jedynie oplate transportowa i czasami symboliczna oplate za nosnik, nic wiecej. wiec zamiast lapac za myche i kombinowac z miniobrazem zlapcie za tel i dzwoncie do ea.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2006, 18:12 

Ejj to po co w kółko tą płytę wyjmujecie i chowacie??? Nie lepiej ją cały czas w napędzie trzymać ? :D hehehe

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2