ident3ty napisał(a):
werewolf - jakbys do mnie nie zaczynał strzelac to bym Ciebie i innych, którzy to robili nie zabijal ...
Mogłeś z tego jeszcze wyjść "z twarzą", wystarczyło napisać kilka słów które np. naszym polityką nigdy nie przeszły by przez usta. Jak do tej pory, to byłeś tylko "sympatycznym kolegą", ale po tym co tu napisałeś stałeś się typowym burakiem-kłamcą. Gdybym do Ciebie strzelał i chciał zrobić na tobie TK, "koleszko ProGamerze", to zaręczam Ci, że nie wsiadłbyś do cheli.
Poza tym chętnie zobaczę screeny, jak to niby do Ciebie strzelam, czy też może ew. robię na tobie TK.
Że co, że nie masz ? Rozumiem, tacy "ProGamerzy" nie zajmują się takimi bzdurami, jak robienie screenów w czasie gry, a powodów na to masz pewnie z setkę...
ident3ty napisał(a):
Niewinny się znalazł...

Taaa. Szkoda, że nie napisałeś: "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem".
ident3ty napisał(a):
najlepiej topic napisac i pojechac po kimś bo wiadomo, że prawdy nikt się nie dowie a topic zostanie
Pojechać po tobie ? Stary, dobrze, że czytając to nic nie jadłem, bo na bank bym się ze śmiechu udławił. Może nie potrafisz tego zrozumieć, ale o tobie świadczy to co robisz i jak się zachowujesz, a nie co o tobie kto napisze.
ident3ty napisał(a):
prawdy nikt się nie dowie
- "jeśli złapią cię za rękę, mów, że to nie twoja ręka" - "Młode wilki" (chyba)
ident3ty napisał(a):
Co do zamykania składu w heli to wybacz, ale wole latac sam niż męczyc się z kimś kto nie potrafi...
Oczywiście. Z mojej strony, nie był to zarzut, tylko informacja. Choć z drugiej strony, jeśli na serwerze są gracze którzy "potrafią" (a tacy wtedy byli), to latanie samemu jest zwykłym egoizmem.
Ze mną się męczyć na pewno nie będziesz, bo cóż by taki cienias jak ja mógł szukać w cheli razem z takim "Pro" jak Ty.
ident3ty napisał(a):
tyle odemnie i koniec - nie mam zamiaru uczestniczyc w jałowej dyskusji na mój temat, która pewnie zajmie z 20 stron

Jak do tej pory, z mojej strony nie było żadnej dyskusji, bo po tym co zaprezentowałeś, po prostu nie ma o kim. Przedstawiłem tylko fakty.