Teraz jest 4 mar 2025, 19:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2006, 10:05 

Artico1 ja nie rozumiem twojego zdziwienia z rozczarowania!. Jeżeli cię tak bulwersuje, że dostałeś ban na CD-Key na JEDNYM servie to pomyśl jak się poczuje koleś, który kupił World of Warcraft. Opłacił abonament i zaczął farmić przy jakiejść skrzyni(blokada konta za to jest). Nie dość, że zablokują mu konto to 300zł do tyłu i bezużyteczne CD.
Przecie nawet jak PB cię zbanuje to zostają servy bez niego :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2006, 10:11 

Jak dla mnie to bardzo dobre rozwiązanie
nikt nie założy lewego konta by komuś kolo pupy zrobić.

Poza tym nigdy nie lubiłem fejków

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2006, 12:10 
Moderator forum

Cytuj:
Poza tym nigdy nie lubiłem fejków

Dlatego jest HLSW :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2006, 12:48 

Bana od admina można dostać nawet za nic, jak chce wejść na serv tv2 karkand to mi pisze że zaczęsto zabijałem swoich i mam bana-decyzja admina,szkoda że niezabiłem tam nikogo ze swoich tylko pewnie admi sie wqrwił za to że pierwszy wsiadłem do człołgu :D Z reguły ludzie którzy mają zaduża władze powinni być kastrowani albo coś 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2006, 17:56 

Amen666 napisał(a):
Bana od admina można dostać nawet za nic, jak chce wejść na serv tv2 karkand to mi pisze że zaczęsto zabijałem swoich i mam bana-decyzja admina,szkoda że niezabiłem tam nikogo ze swoich tylko pewnie admi sie wqrwił za to że pierwszy wsiadłem do człołgu :D Z reguły ludzie którzy mają zaduża władze powinni być kastrowani albo coś 8)

Racja. Ja dostalem bana na serwer od admina tylko dlatego, ze wszedlem na nowym koncie i jednorazowo ostrzelalem lotniskowiec przeciwnika. Zreszta juz kiedys dostalem raz bana za zabicie czlonkow zespolu, tyle ze przypadkowe (2x artyleria gdy jakis baran z mojej druzyny nie zauwazyl ze ary leci mu na leb pomimo ze ostrzegalem i raz w ferworze walki ktos wbiegl na linie strzalu). Ale najlepsze jest to, ze admin za to samo nigdy mnie nie banowal jak gralem na swoim nie na nowym nicku :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2