Teraz jest 4 mar 2025, 20:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 07:56 

Mi sie wydaje za najgorzej opanowana przez nas rzecza byly squad jumpingi. Na oilfieldsach to juz wogule maskara czolgi poluja na samoloty, AA zaczajaja sie na czolgi, helikoptery kreca sie w kolko wogule nikt nie wie gdzie ma jechac i co ma robic. :lol:
Puzniej przyczepialem sie juz do byle kogo majac nadzieje ze przynajmniej on wie co sie tutaj u licha dzieje :wink:

Ale ogulnie meczyk bardzo fajny swietnie sie gralo mimo ze 4 razy wdupilismy.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 08:03 

Toper napisał(a):
Exil napisał(a):
nawet z unlockami sobie nie poradziliście przeciwko diabelskiej sile ak-101

ja uzywalem tylko podstawowych broni :wink:

Przecież to oczywiste, że unlocki są słabsze niż ak i m4.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 08:16 

nie sa ...

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 08:33 

Jeśli można wtrącić apropos poziomu gry klanowców,

Wszyscy gramy na FFA i rzeczywiście 80% klanowców z 4 najlepszych klanów jest poza zasięgiem, jest jeszcze parę rodzynków z innych klanów - tylko patrzeć jak wylądują w tych naj...
Znaczy oczywiście ubijesz takiego - np w plecy albo jak mu zostało 2 kreski HP

Ja osobiście więcej moge zrobić jak sam latam (no chyba że z pierogiem), więc jak mam szanse to uciekam. i prosze się nie denerwować bo jak słysze hej potrzebny transport to nie zawracam bo nie wiem kto krzyczy, a jak umny to zaprosi do teamu i wskoczy (skoro popełnił samobójstwo to wie dla czego chce wsiąść do heli)

Sporym sukcesem 90s jest zebranie graczy w PL4FC, bo chłopaki widac rozumieją o co chodzi (na pewno kilku/nastu) - niezły narybek

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 08:50 

SNAKE'83 napisał(a):
nie sa ...

Na długie strzelanie to faktycznie są potężne, ale z bliska nie wiem która broń poza granatnikiem równa się z siłą ognia ak (nie licze pkm'ów, bo tutaj trzeba się położyć).

Wsumie możesz mieć racke Snake, ale jakoś lepiej się wychodzi grając ciągle normalnymi, niż co to nowy dodatek zmieniać.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 09:20 

solimo przez ten wasz serwer inf coraz więcej oso\ób dobrze gra z ak-101 i m16a1, trudniej o punkciki na rankingowych przez to :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 10:12 

Prawda jest taka że tylko jedną mapę i po jednej stronie przetrenowaliśmy i tą właśnie zagraliśmy najlepiej.
Po prostu trzeba przetrenować każdą taktykę przed każdym meczem i wtedy są efekty.

Wiadomo że klanowcy podchodzą do tego meczu z palcem w nosie,ale my się spinamy i walczymy jak lwy.
Na pewno szuflada im trochę opadła jak na początku wystartowaliśmy jak z procy i musieli się ogarnać by nie wyginać.
W drugiej rundzie Maturki widać że wyjęli palec z nosa i skończyło się kastracja narodu USMC:)

Następnym razem musimy trochę pospamować i zrobić normalną lite tak by była jasność

Nawiązując też do tego czy większe szanse mięlibyśmy grając 16v16 to raczej nawet nie dychalibyśmy pięciu minut.
Mała mapa,mało możliwości,mało ludzi itp.
64 to jedyne pole w którym możemy powalczyć a i tak te mendy potrafią nas wszystkich wyzerować:)

dramich_wwa ja wciąż na Ciebie czekam i na Pieroga,co do niektórych graczy PL4FC to szczena mi opada jak widzę jak wymiatają.

A mam też nowine,wczoraj zarejestrowała się do nas 12 letnia dziewczyna.
Nawet zabiła kogoś 1/6 KDR wyrobi się dziołszka i będzie wstydu robić chłopakom,a jak się słodko śmieje:)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 10:20 

Exil napisał(a):
solimo przez ten wasz serwer inf coraz więcej oso\ób dobrze gra z ak-101 i m16a1, trudniej o punkciki na rankingowych przez to :D

Prawo silniejszego :) .

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 11:25 

90s napisał(a):
A mam też nowine,wczoraj zarejestrowała się do nas 12 letnia dziewczyna.
Nawet zabiła kogoś 1/6 KDR wyrobi się dziołszka i będzie wstydu robić chłopakom,a jak się słodko śmieje:)

I tak jak powiedziałeś 90s, co niektórzy od nas to wylądują w pierdlu z drągalem w d...e :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 13:11 

Solimo napisał(a):
SNAKE'83 napisał(a):
nie sa ...

Na długie strzelanie to faktycznie są potężne, ale z bliska nie wiem która broń poza granatnikiem równa się z siłą ognia ak (nie licze pkm'ów, bo tutaj trzeba się położyć).

Wsumie możesz mieć racke Snake, ale jakoś lepiej się wychodzi grając ciągle normalnymi, niż co to nowy dodatek zmieniać.

G3 to takie PKM tylko że ma większą celność stojaka, szybciej się wyjmuje, szybciej "pompuje pestki" i ma tyci magazynek

asfalt na FFA jest na wymarciu ale kogoś z AK lub M16 co czasem puknie z granatnika idzie jeszcze spotkać, z F2000 i G3 od dwóch miesięcy nikogo niewidziałem

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 15:05 

Szczerze mówiąc jeśli myślicie ze u nas nie było chaosu to sie bardzo mylicie :P W wiekszym lub mniejszym stopniu ale był. Wiadomo ze przy tylu osobach ciezko jest sie bardzo dobrze zgrać. Mieliśmy ustalone ze co klan to druzyna ale wiadomo ze byłby to nonsens po dłuższej grze, skakaliśmy po składach jak króliczki wielkanocne co w efekcie doprowadzało do tego ze w jednym składzie było po jednym członku z kazdego klanu :D Jako klanowcy po prostu wiemy jakie flagi są wazniejsze lub mniej wazne na mapie i te tez staraliśmy sie w pierwszej kolejności atakować lub tez odwrotnie - bronic.
Fakt na mashturze w 1-wszej rundzie pokazaliście (jak na ok. 30 os.) niezłą taktykę, i fakt w następnych rundach musieliśmy włączyc monitory czy jak to 90s napisał wyjąć palce z nosa zeby juz nie było tak łatwo :P :wink:

90s napisał(a):
Prawda jest taka że tylko jedną mapę i po jednej stronie przetrenowaliśmy i tą właśnie zagraliśmy najlepiej.
Po prostu trzeba przetrenować każdą taktykę przed każdym meczem i wtedy są efekty.

Jeśli faktycznie było tylko tak ze jedna stronę dobrze przetrenowaliście to wielka szkoda, jakbyście przećwiczyli kazdą stronę na kazdej mapie mogłoby być ciekawie :twisted:

90s napisał(a):
Wiadomo że klanowcy podchodzą do tego meczu z palcem w nosie,ale my się spinamy i walczymy jak lwy.
Na pewno szuflada im trochę opadła jak na początku wystartowaliśmy jak z procy i musieli się ogarnać by nie wyginać.
W drugiej rundzie Maturki widać że wyjęli palec z nosa i skończyło się kastracja narodu USMC:)

Bo mieliśmy nasze ulubione AK :F

90s napisał(a):
Nawiązując też do tego czy większe szanse mięlibyśmy grając 16v16 to raczej nawet nie dychalibyśmy pięciu minut.
Mała mapa,mało możliwości,mało ludzi itp.
64 to jedyne pole w którym możemy powalczyć a i tak te mendy potrafią nas wszystkich wyzerować:)

mieliśmy szczęście i tyle :P

Dzieki za gre, czasem niektóre akcje mnie rozbrajały (np. zdjęcie na placu i 15 osob na moim czołgu) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 15:41 

Może zrobiym takiego małego rewanża, każdy wie że impreza tylko raz w roku. No ale na cześć powstania PL4FC albo coś :lol: :D Za rok ta impreza nie będzie już w BF2 lecz w BF2142 jak podejrzewam to rewanż na cześć BF2 :D :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 16:44 

rewanż do rewanżu rewanżu ?
masochista ? :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 16:46 

Tak Kolec zgadłeś :D Przy kazdym z tych meczów jest niezła zabawa więc można jeszcze jeden z powodów powyższych 8) :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, 17:16 

E tam, nie wydaje mi się, żeby to miało sens. Mnie się znacznie bardziej podoba minuturniej 4v4 infantry w PL4FC - przyjemniej jest porywalizować z ludźmi, którzy mają zbliżonego skilla i którzy traktują to lajtowo. Każdy ma szanse wygrać pare razy a i w przypadku 4x4 jest szansa się dobrze zgrać. A przy tym nie ma żadnego ciśnienia, żeby komuś coś udowadniać.

pozdr,
Ognacy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2