Teraz jest 4 mar 2025, 22:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 08:34 

ale mi zmiany :/ super bede mieć 90% odznaczeń!! tylko poco mi to :/
Na statsy i tak nie patrze.
Mogli by poprawiać błedy urwał jego nać.

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 09:15 

:D :D Absolutna rewelacja, statsiarze zejdą na dalszy plan. Przyznam, że bardziej obawiałem się wprowadzenia nowych odznak, medali i baretek:
- za jazdę motorówką
- za granaty
- za teamkilling (Expert Teamkiller Badge - IAR 20 TK, with no kills to enemy)
- za włażenie na drabinki
- za pływanie
- za jak najdłuższe przebywanie w hangarach w oczekiwaniu na samolot
- za poszczególne mapy (Veteran Karkander :D)
itd..., bo po tym co zaoferował SF (odznaki za używanie flashbangów) wydawało mi się, że zmiany pójdą w tę właśnie drogę.
8)

Ostatnio edytowano 23 maja 2006, 09:20 przez Aproxymat, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 09:19 

Bęc. Team switching to najwyższa forma statsiarstwa. Do graczy tego typu naprawdę jak ulał pasuje określenie 'whore'. Ja rozumiem, że WCR mógł uczciwie zdobyć commander z Wildy czy innego dobrego klanu grającego na FFA. Ale zdecydowana większość tych, którym w statsach wyświetla się ten obrazek JPG, to pajace przechodzące tam, gdzie się akurat wygrywa. Przez to potem nie da się grać, bo w jednym zespole jest 8 oficerów, a w drugim 8 sierżantów i plutonowych - typowy obrazek na każdej rundzie karkanda... [/rant off]

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 09:43 

_Dominiko_PL napisał(a):
Od pół roku pieklę się gorączkowo wciskająć tab podczas gry aby przejść do wygrywającej drużyny, żeby zawsze wygrywać. Od pół roku gorączkowo patrzłem na W/L ratio. A te sku*****y zlikwidowali konieczność stosunku wygranych do przegranych 3:1, za to dodali mnóstwo wymagań do zdobycia tylko komanderem, którego nie cierpię.

I bardzo dobrze już nie będzie lam które zamiast grać tylko czeka na moment by przeskoczyć do składu wygrywającego a jak się nie da to pod koniec rundy wyłażą ze serwa.

_Dominiko_PL napisał(a):
PS. ale reszta zmian mi się podoba. Zajrzyjcie w link bo tam jest napisanych więcej zmian niż napisane na tym forum.

Bo szybciej nowe odznaki dostaniesz,a na tą musiałeś pól roku lamić a teraz za friko ci wpadnie.

Export za noże elitarna odznaka? Faktycznie ciężko wejść na serwer only pistol & knife i ja zrobić.

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 09:57 

faktycznie wszyscy zdobyli ja w ten sposób :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 10:20 

przypadkowi statsiarze :lol: :lol: http://www.spieler-daten.de/statistiken ... igend.html

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 10:22 

Aproxymat napisał(a):
:D :D Absolutna rewelacja, statsiarze zejdą na dalszy plan. Przyznam, że bardziej obawiałem się wprowadzenia nowych odznak, medali i baretek:
- za jazdę motorówką
- za granaty
- za teamkilling (Expert Teamkiller Badge - IAR 20 TK, with no kills to enemy)
- za włażenie na drabinki
- za pływanie
- za jak najdłuższe przebywanie w hangarach w oczekiwaniu na samolot
- za poszczególne mapy (Veteran Karkander :D)
itd..., bo po tym co zaoferował SF (odznaki za używanie flashbangów) wydawało mi się, że zmiany pójdą w tę właśnie drogę.
8)

i jeszcze najtródniejsza:
UAV aviator :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 12:40 

A ja się z częścią wcześniejszych wypowiedzi nie zgodzę - odkąd aby zostać generałem był wymóg złota dla lotników i takie tam wielu statsiarzy nie miało szans osiągnąć tego stopnia - jak ktoś ma 1600h medem z tego 900 na karkandzie a resztę na penisuli to już nie polata, co z tego że ma spm-6 i 200000 GS - awansu nie będzie. Jeśli bowiem piloci lama to jej lot trwa 30sek a w ten sposób wyrobienie 300h nie jest w zasięgu życia.
A najfajniejsza jest zmiana dla experta AA - siedząc w aa na waku i puszczając arty na lotniskowiec us można mieć i 50 zabitych co daje nam odznakę experta zaraz po weteranie....

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 12:44 

Desert Rat napisał(a):
A ja się z częścią wcześniejszych wypowiedzi nie zgodzę - odkąd aby zostać generałem był wymóg złota dla lotników i takie tam wielu statsiarzy nie miało szans osiągnąć tego stopnia - jak ktoś ma 1600h medem z tego 900 na karkandzie a resztę na penisuli to już nie polata, co z tego że ma spm-6 i 200000 GS - awansu nie będzie. Jeśli bowiem piloci lama to jej lot trwa 30sek a w ten sposób wyrobienie 300h nie jest w zasięgu życia.

I tu się mylisz. Dzięki tym zmianom mamy nowy gatunek statsiarzy, tj. idlerów. Pierwsi dwaj generałowie w bf2 mieli spm w granicach 1-1.5. Obaj są adminami własnych serwerów i obaj spędzają całą rundę siedząc po prostu w pojeździe i nic nie robiąc. Faktycznie, o wiele lepsi od tych paskudnych medyków z karkandu.

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 12:53 

No i dobrze, jak będą już sami generałowie na serwerach, to ich się będzie po skillu rozróżniało, nie po statsach i awansach. :)

UAV Aviator :) :D Supply Crate Drop Master :)

No a teraz przyznajmy się, kto najwięcej czasu spędził na spadochronach?

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 12:55 

Czemu nie ma nic o 300H spędzonych w motorówce, dzięki którym moglibyśmy się dostać do sterowni lotniskowca :roll: Tyle na to czekam :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 15:24 

darekw napisał(a):

Jestem 25,prawie jak w pierwszej dziesiątce.
:)

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 15:28 

prawie robi wielką róznice :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 15:40 

Jestem 325 :-)

Colonel, 90s - statsiarze ;]

:(

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, 15:43 

No i co z tego że byli adminami i na własnym serwie siedzieli w samolocie??? - żaden serwer nie wystartuje jak nie będzie odpowiedniej ilości graczy a stojący na pasie samolot to więcej niż easy frag. Nie chce mi się też wierzyć że 6 ludzi bedzie siedzieć w różnych pojazdach przez 300h nic nie robiąc i kikując innych co się dołączają do gry - bez przesady takich idiotów chyba jeszcze ie stworzono.
A co do spm-ów to jak ktoś ma powyżej 4 to albo lata samolotem - tu jest problem z posiadaniem samolotu przez cały czas - albo statsi medem i tyle.
I o ile złoto w AA, GD i jeepkach wyrobić można na czasie komandera to w heli i samolocie to nie przejdzie. Poziom gry pilotów rośnie cały czas i to nieporównanie szybciej niż np. czołgistów, czy piechoty.
Jak zaczynałem grę i coś mi nie wyszło to spox, dużo latałem w heli jako pilot i w samolotach, a teraz jak chciałem podszkolić się jako gunner heli i nie trafiłem z tv w BH to od razu piszą że lama jestem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2