Lailonn napisał(a):
Neuro wybacz
[cenzura]patchem i mam ochote pod twoim adresem jak i koelgi wyzej puscic wiazanke.
JAKIE DOWODY NA CENZURE? SKORO USUWAJA TOPICI TO KUFA NIE BEDZIE DOWODOW! Co wiecej forum EA jest ZABLOKOWANE od wczoraj i nie mozna w dziale bf2 NIC pisac. Tak samo bylo przy wyjsciu 1.2. CZY TO WYSTARCZAJACY DOWOD?!?!
Jesli ktos uwaza, ze patch 1.3 jest dobry dla niedzielnych garzcy to wam kufa powiem, ze sie grubo mylicie. Zreszta ciekawe, ze jedyne pozytywne opinie na ten temat pochodza od tzw "noobow" i FFA(tu juz tak to nie wyglada fajnie) Przepraszam ale to prawda
Wystarczy spojrzec na wasze daty rejestarcji. Podajcie prawdziwe nicki w grze a pewnie okaze sie ze dopiero od nie dawna gracie w bf2. wiekszosc z nas gra od wydania dema!!
-Jesli uwazacie, ze commander rzuci wam jeepa gdy bedziecie prosic. to jestescie nienormalni
-Jesli podoba wam sie niszczenie helikoptero,samolotow,czolgow,apc,ludzi za pomoca zrzutu jeepa to jestescie kosmicznie nienormalni
-Jesli uwazacie mozliwosc zrzutu jeepa na budynki aby latwiej bylo kampic czy tez na lotniskowiec by gnoic wroga jeszcze latwiej to jestescie mega-wypasnienormalni
http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?t=74713http://media.putfile.com/Tank-Ownedhttp://media.putfile.com/BF2-13-patch-3Rozumiem, ze mozna byc inteligentnym inaczej czy lubiec byc klinem dla ogolu ale bez przesady.
W ciagu 15 minut gry !!! Bylem swiadkiem pedzacego jeepa na essexxie. Bedac gunenrem w Black hawku dostalem jeepem od WLASNEGO commandera oraz widzialem commandera nooba, ktory rzucal ciagle sobie pod nogi jeepy i jechal w najwieksze bagno(sam) ginac co chwile. jednym slowem nie commanderowal za to mial staly dostep do transportu.
Jesli dalej nie rozumiecie ogromnu spieprzenia bf2 przez ea/dice to znaczy, ze nie jestescie w stanie w ogole dyskutowac bo dyskusja wymusza na rozmowcy pojmowanie argumentow drugiej strony. Skoro filmiki i screeny was nie przekonuja to sry ale z warzywem gadac nie bede. No offence
NIE MOZNA grac na starszych patchac bo serwery rankingowe MAJA OBOWIAZEK stac na najnowszej wersji a jak wiemy gracze FFA graja na RANKINGOWYCH(tak jak mowilem uderzy to glownie w ffa) Klanowcy po prostu ogranicza sie do klanowek ALE i tak ligii juz nakazaly z tego co wiem grac na 1.3
co do cenzury, to faktycznie nieladne, ze nie pozwalaja pisac na swoim forum. a co z Totalbf2.com, ja widzialem krytyczne opinie nt 1.3. kasowali cos od tej pory? btw czemu na battlefield.pl nie ma w oficjalnych newsach (nie komentarach userow) krytyki najnowszego patcha?
co do gameplaya - nie wiem, nie gralem. ale zapewne bedzie mi sie podobac utrudniony SH, a rzucanie jeepow nie bedzie mi sie podobac w ogole. o pierwsze sie domagalem, o drugie nie - nie mozna miec wszystkiego. widocznie nie jestem reprezentawnym graczem.
co do stazu grania. po pierwsze, nie ma to zadnego znaczenia. po drugie, gram od dema, a BF2 kupilem zaraz po ukazaniu sie pelnej wersji.
co tego, czy patch jest dobry. dobry jest wtedy, jak sie podoba wiekszosci - jak wiekszosc woli
[cenzura] (jak sam zauzywales inteligentnie), to trudno. nawet jesli patch okazalby sie totalna pomylka, ale wiekszosc ludzi by sie podobal - to fajnie, lubie jak ludzie sa szczesliwi. nie mam zamiaru ich oswiecac i przekonywac do mojej wizji szczescia.
w ogole mnie nie przekonuje "ogrom dziela zniszczenia gry pt. Battlefield 2". wrecz przeciwnie, czesto w nia gram i mi sie podoba. nie mam zamiaru dyskutowac z agresywnym warzywem, ktore nie chce zauwazyc, ze "ten ogrom zniszczenia w wykonaniu Dice i EA" ciagle jest jedna z najpopularniejszych gier na swiecie. po roku od ukazania sie.
hej, to ze Ty przestaniesz grac nie bedzie az takie dla mnie straszne. btw widzialem Cie niedawno na serwerze infrantry voodoo. bawiles sie calkiem dobrze. slowa to jedno, czyny to drugie? poczytaj o etyce konsekwencji.
co do grania na serwerach na starszych patchach. nie graj na rankingowych - przeciez nie lubisz statsiarzy. a przeciez serwery na starych patchac beda - tyle ludzi nienawidzi patcha 1.3. prawda?
zaloz z kolegami z klanu swoj serwer - przeciez wszyscy wolicie starszy patch i bedziecie grali na nim do upadlego.
graj na serwerach swoich kolegow z innych klanow- przeciez nie chcecie grac z noobami i lamami, ktore nie wiedza, gdzie zrzucac jeepy.
zaloz swoja lige i sobie w niej graj - przeciez nie chcesz brac udzialu "w dziele zniszczenia gry Battlefield2" i dobijania jej, poprzez aktywne partycypowanie w akcji marketingowo-promocyjnej firmy EA - bo przeciez tym dokladnie sa wszelkiego rodzaju ligi i turnieje.
life is easy. trzeba tylko podjac meska decyzje i sprzedac BF2. do czego wszystkich whinerow zachecam goraco!
pzdr
neuro