Grubzek napisalem noob co oznacza "nowicjusz" i faktycznie masz dopiero 3k punkcikow oraz ratio 0.5. Noob nie uznaje za slowo obrazliwe.
Doskonale wiesz chyba nawet po tych 60h grania, ze glosowania i bunty NIE WYCHODZA bo 90% graczy nie bierze w nich udzialu lub wciska na slepo(zazwyczaj na nie)
Wyobraz sobie teraz admina, ktory MUSI SIEDZIEC w grze aby widziec co kto robi i nic tylko kickuje za glupie zachowania, ktorych ilosc wzrosnie. Sry ale czy ty myslisz, ze admin ma siedziec non stop w grze i tylko obserwowac innych by naprostowac sytaucje spieprzona przez EA ?
Cytuj:
Tak ogólnie to też nie jestem zachwycony tym patchem ale uważam że są przyczyny których być może nie znam, ale dla których go zrobiono i wypuszczono.
Jesli by EA podalo te przyczyny i bylyby logiczne to bym zrozumial. jako, ze jedyne co napisali to to, ze "chcemy by gra byla jak najbardziej grywalna" podczas gdy zmiany powoduja zupelnie co innego
[cenzura].
neuro:
Cytuj:
btw czemu na battlefield.pl nie ma w oficjalnych newsach (nie komentarach userow) krytyki najnowszego patcha?
Skoro olali petycje ogolnoswiatowa to na cholere mam pisac krytyke na "malym polskim serwisie" ?
Cytuj:
co do gameplaya - nie wiem, nie gralem. ale zapewne bedzie mi sie podobac utrudniony SH, a rzucanie jeepow nie bedzie mi sie podobac w ogole
Dotychczas dyskusje z toba mnie bawily. Chociaz potrafiels przez 10 stron uzywac na wszelkie argumenty tylko jednego 'sprzedaj gre" to mialem ubaw z takiej rozmowy.
[zakaz obrażania innych użytkowników forum] JAK MOZNA WYPOWIADAC SIE O CZYM SKORO NA POCZATKU PISZE SIE, "NIE GRALEM" ?!??!
Co ty wiesz o SH? NA FFA nigdy takiego czegos nie bylo.
Cytuj:
co do stazu grania. po pierwsze, nie ma to zadnego znaczenia. po drugie, gram od dema, a BF2 kupilem zaraz po ukazaniu sie pelnej wersji.
"Koniec grzecznej telewizji" podaj swoj prawdziwy nick w grze tchorzu bo dotychczas zaslaniasz sie wieloma wyssanymi z palca tekstami jednoczesnie ukrywajac swoja tozszamosc, ktora mogla by ci zaszkodzic w rozmowie.
Cytuj:
co tego, czy patch jest dobry. dobry jest wtedy, jak sie podoba wiekszosci - jak wiekszosc woli gowno (jak sam zauzywales inteligentnie), to trudno. nawet jesli patch okazalby sie totalna pomylka, ale wiekszosc ludzi by sie podobal - to fajnie, lubie jak ludzie sa szczesliwi. nie mam zamiaru ich oswiecac i przekonywac do mojej wizji szczescia.
A skad mysl, ze patch sie wiekszosci podoba? Poki co widzialem moze 10% pozytywnych opinii i to z ust nowych graczy. Oddaj mi swoje pieniadze i wszystkim innym. Lubisz jak jestesmy szczesliwi a mnie i ich na pewno tez twoje pieniadze bardzo uszczesliwia!
Cytuj:
w ogole mnie nie przekonuje "ogrom dziela zniszczenia gry pt. Battlefield 2". wrecz przeciwnie, czesto w nia gram i mi sie podoba. nie mam zamiaru dyskutowac z agresywnym warzywem, ktore nie chce zauwazyc, ze "ten ogrom zniszczenia w wykonaniu Dice i EA" ciagle jest jedna z najpopularniejszych gier na swiecie. po roku od ukazania sie.
[zakaz obrażania innych użytkowników forum] My tu o patchu 1.3 a ty o przeslzosci jaka jest patch 1.2. Pokaz mi te rankingo popularnosci bo ja myslalem, ze to cs quake i ut wioda prym.
Cytuj:
hej, to ze Ty przestaniesz grac nie bedzie az takie dla mnie straszne. btw widzialem Cie niedawno na serwerze infrantry voodoo. bawiles sie calkiem dobrze. slowa to jedno, czyny to drugie? poczytaj o etyce konsekwencji.
co do grania na serwerach na starszych patchach. nie graj na rankingowych - przeciez nie lubisz statsiarzy. a przeciez serwery na starych patchac beda - tyle ludzi nienawidzi patcha 1.3. prawda?
Wciaz piszesz o patchu 1.2, ktorego nie krytykowalem. uderzyles sie mocno w glowe czy jak? Ligii nakazaly grac na 1.3.
[zakaz obrażania innych użytkowników forum]Cytuj:
zaloz swoja lige i sobie w niej graj - przeciez nie chcesz brac udzialu "w dziele zniszczenia gry Battlefield2" i dobijania jej, poprzez aktywne partycypowanie w akcji marketingowo-promocyjnej firmy EA - bo przeciez tym dokladnie sa wszelkiego rodzaju ligi i turnieje.
jak ci sie nie pdooba co politycy robia z krajem to sie wyprowadz. jak ci sie nie podoba globalne ocieplenie to popelnij samobojstwo. Genialny tok myslenia ale czego ja oczekuje...
Cytuj:
swietnie to napisal kolega Grubzek: miej do pretensje do graczy, nie do EA.
Einstein przyczynil sie do powstania bomby atomowej. PRZYCZYNIL a mimo to obwianial siebie za to co sie stalo. Einstein jest uznawany za geniusza. Swiadczy to o czyms?
Cytuj:
dzisiaj z kolegami z klanu bedziemy sie bawic w BF2. bedzie wstep fabularny, bedzie latanie smiglowcem do celu, bedzie desants pontonami - bedzie fajnie! nikt nikomu nie zalozy locka (NUUUDY!!!), nikt nikomu nie zrzuci jeepa na glowe (bo jestesmy normalni)
PODAJ MI PRAWDZIWY NICK ORAZ KLAN. Z checia zoabcze to jak jestescie normalni i jak wysokie miejsca zajmujecie w ligach.
Cytuj:
nikt nikogo nie nazwie nooobem albo warzywem (bo jestesmy fajni i mamy fajne dziewczyny, Lailonn ma Morrowinda). i wiesz co? NAS jest wiecej
[zakaz obrażania innych użytkowników forum] kto MY? masz rozdwojenie jazni? Jak ktos kto zaslania sie fake nickiem probuje byc GLOSEM OGOLU? Co ma dziewczyna do gry to nie wiem
Zawsze uwazalem fake nicki za tchorzostwo. tchorzy nie szanuje i nieznosze. Wiec wykaz sie odrobina honoru i podaj swoj prawdziwy nick!(spodziewam sie, ze i tak podasz cudzy)