Teraz jest 26 lis 2024, 23:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 maja 2006, 22:04 

Cóż, godzinę przed czasem, ale trudno, zajęty byłem :D

za godzinkę ostatnie spotkanie przed jutrzejszą bitwą, kogo nie będzie na spotkaniu, nie będzie grał - musicie się więc wykazać operatywnością, czujnością i tym podobnymi cechami - i przyjść :)

używamy w czasie treningu tego serwera TS - bynajmniej nie gloryhoundz!

TS SERVER IP : 213.226.86.49

Password :apa

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2006, 00:06 

no coż, to było bardziej spotkanie towarzyskie tudzież gej-party, a nie trening, ale jest tak:

jutro grają

mua czyli ja
Veres
Gucio_G
tom.h

bo tylko tylu nas było na spotkaniu. Wszyscy pozostali mogą składać petycje z uniżonymi prośbami do mnie, ale to i tak nic nie da :D żeby jednak nie niszczyć nikogo psychicznie, powiem że jutrzejsza bitwa będzie raczej jednym wielkim wygłupem i jajami robionymi z ARRC - bo i tak kampanii nie przegramy, więc Mav zdecydował, że porobimy trochę bardzo głupich i śmiesznych rzeczy :)

Druga kampania ruszy jakiś miesiąc po pierwszej i będzie już na bardzo, bardzo poważnie. Polish Squad zostanie najprawdopodobniej rozbudowany, może podzielony na dwa squady - nie wiadomo jeszcze. Ogólnie szczegółów odnośnie drugiej kampanii nie znamy - wiemy tylko, że Mav zostaje, a odchodzą Fullforce (na admina) i Blind (do ARRC). Gdy tylko podjęte zostaną jakieś decyzje odnośnie drugiej kampanii zaczną się treningi WEWNĄTRZ squadu - których organizację, ustawienie i wymyślanie powierzam niniejszym Wujkowi jako mojemu 2IC, niech się poci :D każdy squad będzie miał swoje własne cotygodniowe treny, żeby nie było, że jesteśmy jakimś wielkim wyjątkiem :)

oczekujcie też wprowadzenia jakiejś większej dycypliny - fajnie, że się pozapisywało do turnieju dużo osób, ale od niektórych nie usłyszałem ani słowa od czasu zapisania - i jeżeli nie otrzymam w miarę szybko deklaracji lojalności oraz obietnicy poprawy popartej wiernopoddańczymi gestami, to te osoby mogą grać w drugiej kampanii - ale nie w prowadzonym przeze mnie squadzie. Nawet jeżeli to są moi znajomi (Kapi i Neuro, słyszeli?). Ordnung muss sein, a nie że ja się muszę zastanawiać, czy ktoś będzie na spotkaniu i treningu, czy go nie będzie i dlaczego go nie było. Lub nie będzie.

Dobra, to tyle na razie w kwestiach organizacyjnych - powtórzę jeszcze raz, ze jutro gram ja, Veres, Tom i Gucio.

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2006, 09:22 

Jak poszło przepytywanie każedego przez mava :D
hmm... Kiepsko,że blind odchodzi, w końcu kilka niesłych pomysłów miał.
No cóż, sam chce kulki od nas dostawać to mu nie przeszkadzajmy

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 12:55 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
oczekujcie też wprowadzenia jakiejś większej dycypliny - fajnie, że się pozapisywało do turnieju dużo osób, ale od niektórych nie usłyszałem ani słowa od czasu zapisania - i jeżeli nie otrzymam w miarę szybko deklaracji lojalności oraz obietnicy poprawy popartej wiernopoddańczymi gestami, to te osoby mogą grać w drugiej kampanii - ale nie w prowadzonym przeze mnie squadzie. Nawet jeżeli to są moi znajomi (Kapi i Neuro, słyszeli?). Ordnung muss sein, a nie że ja się muszę zastanawiać, czy ktoś będzie na spotkaniu i treningu, czy go nie będzie i dlaczego go nie było. Lub nie będzie.

bo kurde ja flejmuje na glownym:D poza tym zainstalowalem 1.3:(

pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 16:39 

co do " lojalności " to już jakiś czas temu na forum PRMM napisałem że grać będe

co do nieobecności - pojechałem do kuzyna na komunię ( wolę pić niż zabijać :D )

PS jaki wynik rundy ?

Strefa czasowa: UTC + 2