LipToN Earl Grey napisał(a):
skad ty bierzesz te dane? sledziles przez caly rok od wydania gry forum EA? czy do czasu patcha 1.3 duzo osob wpsominalo o "problemie" SJ? CZy EA robilo ankiety na swojej stronie?
nie potrzebuje danych.
to sie zdrowy rozsadek nazywa. nie chce mi sie po raz setny tlumaczyc, ale trudno:
1) EA zarabia na klientach (fakt), dlatego
2) EA robi wszystko, by zadowolic klientow (domniemanie na podstawie faktu ponizej), a poniewaz
3) EA robi to najlepiej na swiecie (najwieksza firma robiaca gry, fakt), to
4) trudno mi wierzyc, by az tak bardzo sie mylila wydajac patcha 1.3 (domiemanie), szczegolnie, ze
4) pod petycja podpisal sie niewielki procent graczy (fakt), co oznacza
5) ze EA wiedziala cos, czego nie wiemy my (domniemanie) a poniewaz
6) wiekszosc serwerow stoi na patchu 1.3, kupa ludzi gra, nawet przeciwnicy patcha (fakt) oznacza to, ze
7) EA sie nie mylila lub tez mylila sie, a gracze sa masochistami
z punktu siodmego wybieram mozliwosc pierwsza. z Twoich dzialan wynika, ze wybierasz mozliwosc druga.
co do Twoich pytan: na tym forum jest zarejestrowane jakies 10.000 osob. aktywnych pewnie jest z 1/3. pisze z 1/50. forum nie jest reprezentatywna grupa graczy, dlatego nikt nie narzekal na SJ. a jak ktos narzekal, jak ja, to zostal wysmiany.
EA nie prowadzilo ankiet, bo ankiety internetowe se mozna do dupy wsadzic. na pewno EA prowadzilo badania jakosciowe oraz zatrudnialo testerow (slynny koles z "przebiegiem" 50h - zwykly user), ktorzy mowili im co w grze jest do dupy. ja sam bym powiedzial, ze dupy jest koniecznosc ciaglego naciskania CAPS LOCK "join" "leave" by moc efektywnie grac oraz ze do dupy jest mozliwosc masowej teleportacji calych armii na podstawie jednego zolnierza oraz efektywna niesmiertelnosc takich armii.
oczywiscie, Ty uwazasz, ze to jest fun. ale widocznie jestes w mniejszosci. szkoda.
pzdr
neuro