Teraz jest 5 lip 2025, 21:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2006, 10:30 

I po to wlasnie sa krajowe serwery ;] Przynajmniej czesc :P

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2006, 14:55 

Co do kickow to dostalem kilka na serwerze =GROM= od =GROM= Shizmik Ten koles troche przesadza np. przejechal mnie samochodem i jak mu nie wybaczylem to dostalem kicka, to nie byl pierwszy ani ostatni raz

:arrow: ciekawy powod na kick http://img130.imageshack.us/img130/7210/aaa18al.jpg

a dzis dostalem bana za to ze chcialem sobie sam polatac w heli, jakis kolo ciagle pchal sie do heli, pisalem mu zeby woskoczyl ale on nic, wiec zaczolem sie bawic (co sie skonczylo wyladowaniem w wodzie kilka razy)potem zaczol mnie mnie wyzywac i zrobil na mnie TK. a kto dostal bana :?: JA ,nie zabilem nikogo ze swojej druzyny (mialem kilka (-) ale to przez mojego gunnera ktory probowal cos zrobic zebym mial TK, naszczescie mu sie to nie udalo ale jak juz wspomnialem dostalem kilka (-)

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2006, 15:48 

90s napisał(a):
wole Anglika:P
albo pana z EA ktory patche pisze

Chyba żeby sklepać mu miche :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2006, 16:09 

Saniu napisał(a):
dzis dostalem bana za to ze chcialem sobie sam polatac w heli, jakis kolo ciagle pchal sie do heli, pisalem mu zeby woskoczyl ale on nic, wiec zaczolem sie bawic (co sie skonczylo wyladowaniem w wodzie kilka razy)potem zaczol mnie mnie wyzywac i zrobil na mnie TK. a kto dostal bana JA ,nie zabilem nikogo ze swojej druzyny (mialem kilka (-) ale to przez mojego gunnera ktory probowal cos zrobic zebym mial TK, naszczescie mu sie to nie udalo ale jak juz wspomnialem dostalem kilka (-)

o god...bo nie masz wyłączności na heli więc się nie dziw że inni też chcą polatać, jak nie możesz latać sam to lataj z innymi-proste a nie kombinujesz i zabijasz swoich....

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2006, 17:06 

MasterM napisał(a):
a nie kombinujesz i zabijasz swoich....

pisalem ze nie zabilem zadnego ze swoich

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2006, 23:00 

Heh, panowie z [BIA] rzeczywsice dali za wygrana i juz nas nie wywalaja (choc na poczaku bywalo inaczej). Natomiast tekst :"cheating polish wankers" potrafi sie pojawic czesto po ich przegranej rundzie.

Natomiast co najsmieszniejsze wszystkie serwery TV2 maja automatyczne kickowanie na naduzycie slownictwa. Takze dostalem kicka za naduzycie slowa... "moron" (jak po raz kolejny na Wake'u ktos samotnie probowal przejac flage bez zalozenia skladu). TO

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 00:59 

przepraszam że się wtrącę - czy są jakieś nagrody przewidziane w tym konkursie na najcześciej i najbardziej niesprawiedliwie zbanowanego gracza (przez admina z małym, miekkim ofkorz) oraz jego rzewną historię ? :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 07:51 

Saniu sam wiesz jak jest juz nieraz robiłeś tk bo chciałeś w heli latać a ty myslisz że my niewidzimy jakie masz sposoby jak ktoś z tobą wsiądzie do heli ,lecisz na kraniec mapy i tak się ustawisz że guner ginie,poprostu się doigrałeś bo to juz od dawna stosujesz na naszym servie.

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 07:55 

A pozatym z tym ormo i policją Adminów to troche przesadzacie

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 12:06 
Moderator forum

Kicked = 146
Banned = 6

Kto da więcej ? :roll:

Najciekawsze że właściwie nigdy nie kampię bazy, obojetnie czy jest komunikat o "no baseraping", czy nie - dopóki przeciwnik ma choć jedną flagę. Oczywiście zdarzyły mi sie wyjątki od reguły, jak choćby ostatnio przy robieniu odznaki za transport, ale to naprawdę wyjątki od reguły.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 12:12 

wow nice stats
ale kicki to za pinga za idle tez moga byc wiec tym nie szpanuj :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 12:56 
Moderator forum

Za ping mam b. rzadko, za idle tez sporadycznie. Często o ile pamiętam dostawałem kicki na serwerach gdzie wywala za okreslona ilośc tk punish i zapamiętuje je cały czas (po zmianie rundy/mapy też).

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 13:24 

na niektórych serwerkach jest zasada nieatakowania (w tym artyleria) baz z czerwonym kółeczkiem... i to jest myśle złota zasada 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 17:52 

Spotkalem sie kilka razy z graczami, ktorzy gdy wsiadlem jako gunner do śmigłowca usilnie perswadowali, zebym wysiadl z "ich" pojazdu. Dodam, ze grali sami i nie zajmowalem miejsca zadnego z ich koleszkow. Moim zdaniem jest to dziwne zachowanie, bo gra samodzielnie jako pilot siglowca jest bez sensu, przeciez gunner nikomu nie przeszkadza, a wrecz pomaga stracajac przeciwnikow za pomoca rakiet optycznych i dzialka.

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 18:13 

=GROM=X-Rec napisał(a):
Saniu sam wiesz jak jest juz nieraz robiłeś tk bo chciałeś w heli latać a ty myslisz że my niewidzimy jakie masz sposoby jak ktoś z tobą wsiądzie do heli ,lecisz na kraniec mapy i tak się ustawisz że guner ginie,poprostu się doigrałeś bo to juz od dawna stosujesz na naszym servie.

Moze i tak ale teraz tak nie robie i jak juz pislem nie robilem tak w tamtej rundzie, poprostu latalem (a jak wszedlem na gunnera to kolo latal tak nisko ze niedalo sie strzelac z rakiety i ze 3 razy zestrzelil na czolg) sobie nad (albo pod :P) lotniskwcem a to chyba nie jest powod na kick a tymbardziej na bana

Ostatnio edytowano 29 maja 2006, 18:22 przez Saniu, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2