xmac napisał(a):
pamietajcie, ze jestescie w mniejszosci (nie jestescie pempkiem swiata) i ze to, co wg was jest sluszne dla wiekszosci takie nie musi byc
Lol nie wiem skąd u ciebie i Neuro to przekonanie, że reprezentujecie większość. Nie jesteście przecież pępkiem świata (chyba ?) i to, co wg was jest słuszne dla większości nie musi być
xmac napisał(a):
imho neuro ma racje, bo dla wiekszosci graczy zmiany wprowadzane przez EA nie maja wiekszego znaczenia, a wielu bedzie sie cieszyc, ze moze z budynku strzelac z jeep-a. poza tym nie da sie zadowolic wszystkich
jesli uzywacie argumentow, ze jest n petycji o to, zeby EA czegos w patchu nie wprowadzala, a odwrotnych jest mniej, albo wcale, to wcale nie oznacza to, ze ci, ktorzy tworza i podpisuja petycje sa w wiekszosci. wiele osob po prostu ma to gleboko w powazaniu, bo nie maja pojecia jak zmiany wplyna na ich gre i pewnie specjalnie im to nie bedzie przeszkadzac
Masz zapewne racje, tylko dlaczego niszczyć zabawę "mniejszości" której te zmiany przeszkadzają.
xmac napisał(a):
za decyzjami EA stoja zapewne tegie glowy, ktore doskonale wiedza, jaki wplyw bedzie miala konkretna decyzja. oczywiscie nie ma ludzi nieomylnych i zdarzaja sie wpadki, ale to jeszcze o niczym nie swiadczy, jesli ludzie kupuja gry, ciesza sie nimi...
hm..... jak na razie to tym "tęgim głową" wpadki zdarzają sie zastanawiająco często. Każdy patch to nowe błędy, przeglądarka serwerów była już zmieniana tyle razy że szkoda gadać. Wiec wybacz, ale ja nie wierze w to,że oni tak do końca wiedzą co robią.
xmac napisał(a):
jak nie podoba mi sie gra (bo na przyklad przegrywam), to moge sobie zmienic serwer na inny, wybrac inna mape, zainstalowac moda... wybor jest spory
Wybór to miałeś ty przed wydaniem patcha 1.3. Jak ci sie nie podobał SJ klanowców to mogłeś bez problemu zmienić serwer na taki gdzie grały bezklanowe "nooby". Niestety teraz ja nie mam takiej możliwości, bo prawie wszystkie serwery rankingowe stoją na 1.3 i czy mi sie to podoba czy nie musze grać na tym patchu.
xmac napisał(a):
znalezliscie sobie w osobie neuro i teraz mojej miejsce ujscia swoich frustracji zwiazanych z bezsilnoscia protestow
No nie ma to jak rzeczowy argument. Grrr... narasta moja frustracja (trafiłeś w mój czuły punkt. Tylko ty tak potrafisz mistrzu dyskusji na wysokim poziomie).
Pozdro