Piotr3k napisał(a):
ETCS Uncle Blues napisał(a):
i obawiam się, że ETCS jest dłużej na scenie Battlefielda niż twój klan Metz... może się mylę - nie chce mi się sprawdzać kiedy powstaliście, ale ETCS ma swoją tradycję jeszcze sprzed Battlefielda 2. to a propos posta neuro, który poprzedził mój.
ale klan Metz'a zrobil DUZO wieksze postepy niz ETCS...
W dyskusję na linii
neuro-Lailonn-inni mędrcy postanowiłem się nie wtrącać, wychodząc z założenia, że jeśli mają ochotę, czas i widzą sens - niech się przerzucają argumentami pomieszanymi z bzdurami nawzajem, ich to rzecz.
Cytowany powyżej wątek zwrócił jednak moją uwagę i mimo pierwotnie odwrotnych zamiarów, wiedziony ciekawością, jednak pozwalam sobie na jego przytoczenie.
Piotr3k, czy mógłbyś wyjaśnić, co miałeś na myśli, a przede wszystkim z czego wynika twoja "wszechwiedza" na temat tego, co dotyczy funkcjonowania, założeń, celów i skuteczności, a w konsekwencji postępów ETCS? Czy też może należysz do tych, którzy najpierw piszą, a dopiero potem szukają argumentów na poparcie swoich fanaberii?
Zakładam ten wątek, ponieważ uważam, że świadomie i celowo (lub przypadkowo, ale to bez znaczenia) nadszarpnąłeś publicznie wizerunek klanu, którego jestem członkiem.
Tak naprawdę klany (ludzie) ze sceny, na opinii których nam zależy i tak wiedzą swoje i to właściwie nam wystarcza. Tym niemniej, skoro już napisałeś, co napisałeś, proszę o uzasadnienie z argumentacją (o ile cię na nie stać).
Jednocześnie też ciekaw jestem, czy cytowana powyżej opinia jest wyłącznie twoją, czy też reprezentujesz w tym względzie PRGK-42.
Pozdro dla kumatych