Teraz jest 18 lis 2024, 08:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 07:29 

to przypomnij sobie bramke, jaka jerry puscil w meczu z man utd., a poza tym stadion slaski i ta wiejska publika wczoraj pokazala, ze mozna zaorac tego wielkiego wapniaka, gdzie mecz trzeba ogladac przez lornetke, a slaskim fanom juz dziekujemy i niech ida do przodka fedrowac, a mecze to maja na swoim wspanialym II i III ligowym poziomie .... Stanowcze NIE dla trabiacych debili ze slaskiego, Boruc mial racje z tym wiejskim zachowaniem :!:

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 09:06 

Całkowicie się zgadzam z przedmówcą... Boruc nie miał szans przy swojej bramce...

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 10:08 
Moderator forum

Czemu jedziecie po kibicach...wyrazili swoja frustracje, sam tez bym sie tak zachowal...to co wczoraj sie dzialo na boisku woła o pomste do nieba a kibice odpowiedzieli swoim zachowaniem na granie polskich obszczymurkow...niestety ale Ci kolesie biora ciezka kase za granie i to powinna byc ich praca i pasja, a z tego co wczoraj widzialem to niektorzy nie wiedzieli po co tam sa...do tej pory nie wiem co zmusilo Kuszczaka do tego by cofnac rece w ostatniej chwili...powiem Wam jedno Polacy z taka gra nie wyjda nawet z grupy...Janas nie nadaje sie na selekcjonera i widac ze sie sam pogubil w tym co robi..nie ma pomyslu na gre...dobrze piechniczek powiedzial ze Polacy wygrali z jakimis frajerami 10:0 a kiedy przyszedl prawdziwy sprawdzian to dostali łomot..smieszy mnie takie stwierdzenie ze Polacy sa przemeczeni treningami...zawsze bylo wiadomo ze nie wazne jak przygotowac polakow to i tak starcza im sil na pierwsza polowe...hehs

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 10:46 

mati.pl napisał(a):
to przypomnij sobie bramke, jaka jerry puscil w meczu z man utd., a poza tym stadion slaski i ta wiejska publika wczoraj pokazala, ze mozna zaorac tego wielkiego wapniaka, gdzie mecz trzeba ogladac przez lornetke, a slaskim fanom juz dziekujemy i niech ida do przodka fedrowac, a mecze to maja na swoim wspanialym II i III ligowym poziomie .... Stanowcze NIE dla trabiacych debili ze slaskiego, Boruc mial racje z tym wiejskim zachowaniem :!:

sorry ale p.i.e.r.d.o.l.is.z jak potłuczony...

i tak to właśnie jest - media coś podają i wszycy to łykają

identyczna sytuacja jak ta:

znajomy napisał(a):
W ostatni piątek miałem przyjemność wzięcia udziału w Gdańskich Juwenaliach. Ale nie o to chodzi . Dzisiaj moja babka widziała mnie w telewizji regionalnej i powiedziała mi że grupę studentów idących na koncercik szwedzkiej grupy looptroop (w tym mnie) przedstawiono w komentarzu jako zwolenników romka manifestujących swoje poparcie dla niego .
I to nie jest propaganda??

To samo tyczy się kreowania przez telewizję wizerunku andrew L. jako zbawiciela polski . ŻE - NA - DA.

Tak naprawdę manifest był organizowany przez kilkuosobową grupkę należącą do lpr'u i młodzieży wszechpolskiej ....

wracając do meczu: zachowanie trybun było najpozytywniejszym aspektem tego spotkania... przynajmniej się nie tłukli jak ma to zwyczaj na legii...

i jeszcze jedno
przegrali nie tylko przez kibicow!!
1. bo padał deszcz
2. oślepiało ich światło
3. bo trener krzyczał
4. bo Rasiak złapał kornika
5. bo tamci biegali
6. bo sędzia wziął w łape
7. bo papież jest niemcem
8. bo piłka byla okrągła
na porażke naszej reprezentacji zawsze składa sie wiele czynnikow tylko te palanty nie widza najwazniejszego ze to nie plaj stajszon i trzeba cos pokazac!

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 11:34 

Wojtas napisał(a):
...powiem Wam jedno Polacy z taka gra nie wyjda nawet z grupy...Janas nie nadaje sie na selekcjonera i widac ze sie sam pogubil w tym co robi..nie ma pomyslu na gre...

To nie tak. Wczorajsza porażka z Kolumbią to celowe działanie polskiej kadry. Taki tajny plan Janasa. Zapewne myślał tak: "Podłożymy się w paru meczach towarzyskich, piłkarze niech popełnią kilka szkolnych błędów, zagrają bez ikry i teamplaya i dzięki temu zaskoczymy przeciwników na Mundialu"... i ja Wam mówię, że to zadziała i wyjdziemy z grupy.

HOWGH!

;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 11:59 

http://www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8 <==naprawde brawa i gorący doping się należy

... i niech się cieszą, ze nie reprezentują jakiegoś kraju Ameryki Płd.,bo tam za taki syf jaki pokazali wczoraj, kibice karzą znacznie bardziej dotkliwie niż tylko gwizdami i dopingowaniem drużyny przeciwnej ==> bullet in the head :mrgreen:

co do Bąka, który powiedział że na Śląskim niech grają koncerty a nie w piłke, ja proponuje żeby to on zagrał jakiś koncert, bo w piłke to mu nie wychodziło (gość który za tak marną gre zarabia 2 mln $, beszczelny typ)

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 12:24 

Cytuj:
przegrali nie tylko przez kibicow!!
1. bo padał deszcz
2. oślepiało ich światło
3. bo trener krzyczał
4. bo Rasiak złapał kornika
5. bo tamci biegali
6. bo sędzia wziął w łape
7. bo papież jest niemcem
8. bo piłka byla okrągła
na porażke naszej reprezentacji zawsze składa sie wiele czynnikow tylko te palanty nie widza najwazniejszego ze to nie plaj stajszon i trzeba cos pokazac!

:lol: :lol: :lol:

Cytuj:
wracając do meczu: zachowanie trybun było najpozytywniejszym aspektem tego spotkania... przynajmniej się nie tłukli jak ma to zwyczaj na legii...

Nie ma sie co licytowac gdzie kibice sa gorsi a gdzie lepsi...wszedzie sa tacy sami (o ile chca dopingowac druzyne a nie walic sie po mordach) i wszedzie sa tacy ktorym na widowisku pilkarskim nie zalezy...ale z drugiej strony czy gre naszej reprezentacji (od dobrych paru lat) mozna nazwac widowiskiem?Gdyby dobrze grali nikt by ich nie krytykowal...Jak dla mnie powinni skonczyc w reprezenatacji z tymi wszystkimi gwiazdkami typu Dudek,Klos,Bak,Krzynowek,Rasiak i postawic na mlodych...bo starym nie idzie juz zbyt dluuugo...no i trenera tez powinni wziac nowego a nie w kolo macieju przebierac w 5 "niby najlepszych w Polsce" :roll: Reprezentacja Gorskiego osiagnela tak wiele nie dlatego ze byli MEGA utalentowani (bo czlowiek jest tylko czlowiekiem i treningiem praktycznie kazdy moze osiagnac podobny poziom) i nie dlatego ze grali dla prestizu (tak jak robi to dzisiejsza reprezentacja-widac to na przykladzie Dudka ktory placze w kazdym programie do ktorego go zapraszaja...)wygrywali bo dla nich te mecze cos znaczyly, chcieli cos swiatu udowodnic,jako reprezentacja KRAJU a nie reprezentacja Janasa...

Jak to mowia "prawdziwych cyganow juz nie ma" :wink:

Cytuj:
dobrze piechniczek powiedzial ze Polacy wygrali z jakimis frajerami 10:0 a kiedy przyszedl prawdziwy sprawdzian to dostali łomot

Jezeli TEN trener tak o mowi o naszej reprezentacji to raczej nie mamy czego szukac na mundialu...bo gosc raczej sie zna. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 13:26 

100% poparcia dla kibicow!!!

PILKARZYKI PAJACYKI!!!

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 13:57 

Cytuj:
to przypomnij sobie bramke, jaka jerry puscil w meczu z man utd., a poza tym stadion slaski i ta wiejska publika wczoraj pokazala, ze mozna zaorac tego wielkiego wapniaka, gdzie mecz trzeba ogladac przez lornetke, a slaskim fanom juz dziekujemy i niech ida do przodka fedrowac, a mecze to maja na swoim wspanialym II i III ligowym poziomie .... Stanowcze NIE dla trabiacych debili ze slaskiego, Boruc mial racje z tym wiejskim zachowaniem

Bramka taka pierwsza i napewno nieostatnia. Prawdziwi kibice, którzy na codzień interesują się piłką nożną zapewne przypomną sobie co kiedyś zrobił nasz cudowny bramkarz - Janusz J.

Jeżeli uważasz, że większą część kibiców na Stadionie Śląskim podczas meczy reprezentacji Polski (od początku lat dziewiedziąsiątych) stanowią Slązacy to się grubo mylisz.
Twoja Legia będzie się starała walczyć o wejście do Ligi Mistrzów. Jak myślisz gdzie będziesz grać jak awansuje ? Odpowiedź brzmi Stadion Śląski. Brawo.
Chyba, że wolisz zagrać w Berlinie :roll:
Podobnie było z Wisłą Kraków podczas dwumeczu z Panathinaikosem Ateny.

Śląskie kluby, sląscy piłkarze przez wiele lat dostarczali Polsce wielu sukcesów na arenie międzynarodowej. Ruch z Górnikiem mają po 14 mistrzów Polski (jeszcze długo musicie nas gonić :roll: ) oprócz tego można dołożyć sukcesy GKS Katowice, bytomskich klubów - Polonii oraz Szombierek.
Który z polskich klubów osiągnął największy sukces grając w finale Pucharu Europy (dla nie kumatych finał dzisiejszej LM) ?

Aglomeracją śląska, która na dzień dzisiejszy spełnia wszystkie warunki do rozgrywania spotkań międzynarodowych przegrywa z resztą kandydatów miejsce na ME2012, którzy mają stadiony wyssane z palca (nic się nie zmieni - budują już wszyscy 20 lat).

Fedrować pewnie że pójdziemy, bo ty zapewne nie wiesz nawet co to znaczy pracować na grubie.

Wiejskie zachowanie pokazała większość kibiców na Stadionie Śląskim, gorole (nie mylić z górolami :lol: ), hanysy oraz inne niezidentyfikowane jednostki.
Twoim postem udowodniłeś, że bardzo niewiele brakuje Ci do ich poziomu.

Swoją drogą większa część kibiców nie potrafiłaby wymienić klubów w których grał Tomasz Kuszczak, a rzucają mięchem na lewo i na prawo.

kamillos napisał(a):
Całkowicie się zgadzam z przedmówcą... Boruc nie miał szans przy swojej bramce...

Moim zdaniem Boruc jak najbardziej miał szanse przy swojej bramce, wystarczy tylko dokładnie oglądać powtórkę, a każdy człowiek grający na tej pozycji przyzna, że poprostu zawalił sprawę podobnie jak Kuszczak.

Niestety mamy dwóch bramkarzy, którzy są zbyt pewni siebie i ta pewność może ich zgubić.
Kuszczak takiej bramki już prawdopodobnie nigdy nie puści, przez całą swoją karierę piłkarską zawsze był pewny siebie i wczoraj mógł sobie zapewnić miejsce w podstawowej jedenastce... zrobił co uważał za stosowne i wpadło :)

Boruc był dobry to fakt, ale wtedy kiedy grał w Legii oraz w pierwszej części sezonu w Celticu.
Grając w szkockiej lidze (brak Celticu w europejskich pucharach) bardzo obniżył swoje loty i jeżeli to on będzie nr.1 podczas mundialu taki bramkarz może nas wszystkich srodze zawieść.

Wszystkim kibicom dedykuję słowa pieśni, którą nie jeden z was śpiewał na swoim stadionie.

"Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię w moim sercu xxx jest i na dobre i na złe".

(w xxx sobie wpiszcie co chcecie)

Naprawdę żal mi tych kibiców, którzy wczoraj skandowali - OLE, Franek Franek Łowca Bramek czy Jerzy Dudek.

"TO MY NARÓD ŚLĄSKI"

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 14:37 

phill napisał(a):

Mniej telewizji, a wiecej meczy na zywo badz chociaz opisow z pierwszej reki... :roll: Przyklady poprosze... Lech byl dawno temu i rzeczywiscie byla wtopa, ale poza tym to bedziesz musial sie cofnac do dalekiego okresu, zeby poprzec przykladem i bedzie to wygladac jak relacja pismakow czyli: " Na stadionach wciaz bandytyzm i chuliganstwo, nawet w dzisiejszych czasach bydlo przychodzi na stadiony i sie tlucze" i potem wstawka, ta co zawsze, czyli mecz Legia - Widzew, badz Legia - Arka z przed kilku lat :roll:

P.S. Nazwy wlasne piszemy z duzej litery.

A zachowanie kibicow :roll: Typowe pikniki co to sa za druzyna, kiedy tej sie wiedzie. Moze jeszcze trabki i popkorn przyniesiecie na stadion :?:

A ja wam powiem jedno choc zwykle odnosi sie to do klubow: " Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cie. W moim sercu POLSKA i na dobre i na zle :!: ". Pretensje mozna miec po meczu, ale na meczu skoro juz sie jest to powinno sie dopingowac do konca :!: Niedzielni kibice :roll: Jak wygrana to wielcy fani, a jak juz porazka to maja w d****. Ktos napisal, ze kibice gwizdami odpowiedzieli na zachowanie obszczumurkow. Owszem, ale w ten sposob sami zachowali sie jak obszczymurkowie :roll: Malyszo fani :roll: Przyszla wiosna, snieg stopnial to czas wziasc trabke w dlon (tak wiem, ze wczoraj ich nie bylo slychac, ale poziom kibicow ten sam) i isc na Slaski :roll:

Dzyn_R napisał(a):
Jeżeli uważasz, że większą część kibiców na Stadionie Śląskim podczas meczy reprezentacji Polski (od początku lat dziewiedziąsiątych) stanowią Slązacy to się grubo mylisz.
Twoja Legia będzie się starała walczyć o wejście do Ligi Mistrzów. Jak myślisz gdzie będziesz grać jak awansuje ? Odpowiedź brzmi Stadion Śląski. Brawo.

Dzyn moj drogi fanie Ruchu :wink: Moze to Cie zaszokuje, ale podpowiem, ze jak Legia awansuje do fazy grupowej to bedzie grac na Legii czyli na Lazienkowskiej 8) Tak, mowie o obecnym, nedznym stadionie na 13 tys miejsc. Na stadionie Legii, nie mozna rozgrywac meczy dopiero od 1/8 finalu LM 8)

Co do reszty to zgadzam sie w zupelnosci z Dzynem 8) Na Slaskim to nie byli kibice :roll: Stadion Slaski to moim zdaniem zajeb**** stadion, ale jego minusem jest to, ze na spotkania na nim przychodza wszyscy ty(L)ko nie prawdziwi kibice :roll:

Ostatnio edytowano 31 maja 2006, 14:45 przez JUHA, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 14:43 

a tam JUHA pieprzysz, druga czesc twoejo postu jest w obronie legii, jaka gra taki doping i nie ma co gadac, z tymi rasiakami daleko nie zajdziemy

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 14:53 

Jac00s napisał(a):
a tam JUHA pieprzysz, druga czesc twoejo postu jest w obronie legii, jaka gra taki doping i nie ma co gadac, z tymi rasiakami daleko nie zajdziemy

Druga jest o Legii, bo i Dzyn czesc tematu poswiecil Legii, wiec mu odpowiedzialem.
Jaka gra taki doping... czyli jak Jaga spadnie do 3 ligi (nie zycze, ale podaje taki przyklad) to rowniez przestaniesz ja dopingowac :?: To moze przestaw sie na Widzew bo ten ma szanse awansowac do I ligi, a Jaga spisuje sie ponizej oczekiwan.

P.S. Nazwy wlasne piszemy z duzej litery. Kompleksy :?:

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 15:12 

Cytuj:
poprostu jestem wychowany na tym ze Legia to ku***

a mama nie zawijala Cie w becik tylko w dresik? :roll: (pytanie retoryczne) jak widac nawet osoby ktore uwazaja sie za prawdziwych kibicow nie potrafia sie zachowac.I to raczej nie jest wychowanie a jego brak.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 15:12 

Jac00s napisał(a):
nie nie mam kompleksow poprostu jestem wychowany na tym ze Legia to ku***, moze nie wiesz ale jak Jaga grala z Lechia u sibie i dawala ostro dupy to dopingu nie bylo wcale, tylko gwizdy i wyzwiska..... to byl bodajze 5 mecz bez zwyciestwa i My kibice wkoncu nie wytrzymalismy bo ile przeciez mozna dawac dupy.....

PS: Pozdro i bez napinki

Nie Ty jeden jestes tak wychowany, kazdy z roznych powodow, a ze sporo osob pomija duza litere akurat w tej nazwie to czesto zwracam na to uwage. Mimo wszystko nazwy nawet najwiekszych wrogow powinno sie pisac z duzej litery bo swiadczy to o osobie piszacej.

Jaga przegrala 5 spotkan, a Polska z Litwa i teraz z Kolumbia. Dlatego uwazam, ze Ci co gwizdali to nie byli kibice. Jeden czy 2 slabsze mecze zdazaja sie KAZDEJ druzynie. Jak najbardziej skandowanie Dudek lub Franek. Transparent odpada bo dopiero na meczu okazalo sie jak graja. Mozna przestac dopingowac bo czlowiek sie zalamuje i to jeszcze rozumiem, ale gwizdanie na swoich pilkarzy poprostu uwazam za przesade. Takie jest moje zdanie. Co innego "czarna seria", a co innego 2 mecze. Moim zdaniem smiesznie by to wygladalo, gdyby przez cala runde wiosenna kibice Legii gwizdali na Wlodara lub go wyzywali, a potem bili mu brawo i skandowali jego imie bo strzelil bramke z Gornikiem, ktora dala Mistrzostwo. Nie bylo wielkich braw jak spiker mowil, ze Wlodar wyjdzie na murawe. Bylo zwykle takie ciche "ole", byly kur** pod nosem jak zawalil bramke, byly gadki, ze Nedza, ale na meczu trybuny nie wyzywaly, ani na niego nie gwizdaly. Przestac dopingowac jeszcze zrozumiem, ale juz gwizdac na swoja Reprezentacje juz nie.

P.S. Rowniez pozdrawiam :wink: bez napinki :wink:

Edit: Sorry za moje czeste edity, ale mam manie poprawiania bledow ort. i interpunkcyjnych, ktore zauwazam po napisaniu posta 8)

Ostatnio edytowano 31 maja 2006, 15:25 przez JUHA, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2006, 15:17 

wypowiedź Kuszczaka po meczu: - 30 maja 2006, 20:35:01
A co ja miałem zrobić? precyzyjny strzał z 86 metra, nie miałem szans Nawet Janas powiedział że to nie moja wina, tylko tego bramkarza z Kolumbii, bo on miał bronić a nie strzelać

:lol: :lol: :lol:

&
Cytuj:
ludzie , śląski to jest legenda i na tym stadionie żeby sobie zasłużyć na doping to trzeba chociaż biegać a nie chodzić po boisku .... orzełek na piersi do czegoś zobowiązuje a oni nie grają za darmo ... byłem na meczu i do 60 minuty naprawdę doping pierwsza klasa ale jak się widzi że goście którzy mówią przed meczem że bęedą dawać z siebie 100 % możliwości a potem symuluje gre to nerwy puszczają

ot co.

Ostatnio edytowano 31 maja 2006, 15:22 przez phill, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2