Kurde Panowie porażka. zamiast wejść na forum opier*((*& swojego usługodawcę ze mi znowu pierniczy łącza, a tu sie okazało ze 1.3 wywala z serwera nie tylko mnie
Ogolnie. Zaczelo sie wielkie kampienie. Wysyp snajperów i innych takich.
Na SF zauwazylem róznice - wywala 2x czesciej niz na podstawce
Przy czym jak na Ghost Town gra sie angolami to nie ma wlscieiw szans by zdobyc cokolwiek poza flagę za mostem.. gdyz wszytskie ruskie to snajpery
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
a most wiecznie zaminowany
Ogolnie dla mnie jako gracza nieklanowego, bez uzaleznień i innych takich, wnerwiają tylko sprawy techniczne. Wczoraj przez 15 minut probowalem wbic sie najakikolwiek serwer. niby sie zaladowalo.. bum, gra wyszla do windowsa, uruchamiam po raz drugi, laduje - bum "utracilem łącznosc z serwerem".. za trzecim poszło ale sie zwiesilo zaraz na poczatku. I hdd zaczął mielić, jak nigdy tego nie robil w czasie gry (choc robie defragmentację). za czwartym wbilem sie do jakiś francuzów i mi kolesie na voipie zabami rzucali
Wczoraj widzialem fajny myk.. minę przeciwczolgową skaczacą po drabinie.. lol.. ktos rzucil na drabinę i się tam zawiesila i skakala w obrebie 3 szczebli.. lol...
Laska na zmiane SJ i innych takich.. kurde ja chce grać a nie ogladac komunikaty serwerów..
ps. W opisach wielu serwerków pojawiają się przytyki do EA ze serwer bedzie chodzil, ale z uwagi na 1.3 niewiadomo jak długo
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)