Desert Rat napisał(a):
dramich napisałem Ci bodajże w sobotę pm, że wtorek mam niestety wyłączony - oczywiście jest to absolutnie tylko mój problem i jeśli oznacza to oddanie pojedynku walkowerem - ok.
O widzisz wszystko przez te różne nicki
Oczywiście nie ma takiej opcji walkower wyobrażam sobie możliwy wyłącznie jak nie będzie żadnej ochoty na spotkanie pamiętajcie ma być 4 fun bez zgrzytów
Więc zmiana planów
3: Roba vs Benek (rezerwa Mr.gold(PL))
Jeszcze jedna ważna sprawa - nie ujęta w regulaminie:
Półfinał ponieważ w ćwierćfinale walczą na krzyż zawodnicy z grup alpha, beta zwycięzca 1-szego w półfinale gra ze zwycięzcą 1-szego meczu grup gamma, delta (mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi)
teraz sprawa serwera - nie wiem z czego to wynika ale potrafi się ni z gruchy ni z pietruchy zresetować (BF2) ustalamy że powtarzamy ew starcie podczas którego to trwało.
Na serwer wchodzi niewięcej niż 10 osób - jeśli się to okarze niewystarczające to na serwie bedzie 2 zawodników - admin i komentator
Po każdym pojedynku reset mapy - żeby bylo demo dla każdego pojedynku, jeśli ktoś może to zapraszam do treningów od 17-tej (dodam jeszcze ram - pewnie będzie lepiej)
No i ostatnia sprawa potrzebny TS -jak nie ma to zaprosze do mnie ale może jakiś klan chętnie nam na mecze wypożyczy - chciałbym żebyśmy wszyscy byli na ts (również gracze rezerwowi)