Teraz jest 4 mar 2025, 23:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 14:22 

nie porownojcie 'wyjazdu na grzyby' z gunnerem z korzystaniem z buga. to pierwsze to zachowanie moralnie naganne dla jednych a usprawiedliwione dla drugich, a korzystanie z bledow gry w taki sposob jak na tym hotelu... to jawne lamerstwo i zachowanie 'cheat-like'.
w CS 1.6 na szanujacych sie serwerach jest zasada "za korzystanie z bugow mapy - perm ban".

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 14:26 

prawda dac mu browca

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 14:31 

Wiecie cięzko jest zwazyć poziom "grzechu", bo obydwa zachowania wg mnie świadczą o braku kultury.

Jednak ten topic jest o włażeniu do budynków "jakby kto nie pamiętał"
i tłumaczenie sie że inni mają inne grzechy ject co najmniej zabawne.

Jeśli ja byłbym adminem tego serwera to za wywiezienie za mape tydzien bana za kampienie w hotelu prem- bo to nielegalne nabijanie statów. (bym zapomniał no i najsurowsza kara dla statsiarzy...)

Skąd inąd wywożenie się skończy jak nie będzie mozna się przesiadać

Ostatnio edytowano 6 cze 2006, 14:37 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 14:36 

jak admin reeboka moze zbanowac swojego a moze siebie :?: :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 14:43 

Oj wiem przeciez ta solidarność, rozwiązanie proste - omijac serwer szerokim łukiem swąją drogą lailonn powinien wysłać do ea żeby oprócz naprawy przeglądarki dodać listę serwerów "nieulubionych" "najlepsze" serwery mogłyby byc pozbawiane statusu rankingowych,

Ja parę chętnie bym dodał np taki NORDIC only

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 14:50 

swiete slowa dramich

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 14:59 

Tak sie skłąda Samson , że adminem na serwerze jestem ja i Roba , nie było nas wtedy niestety nie możemy być obecni 24 na dobe i pilnować porządku , jeśli tylko jesteśmy to nie ma zabijania dla sprzetu itd , nie kickujemy nikogo bez przyczyny.

Co zrobił jarrot to jego sprawa zostanie za to ukarany bo zachowanie jest naganne , zresztą Puchaty który był wtedy na serwerze jak tylko zauważył zwrócił mu na to uwagę. Pozatym Jarrot jest graczem rezerw.

Co do klanu Rbk to sie od nas kolego odp#%$#% jak sobie to wyobrażasz , że mam chodzić za każdym graczem na każdy serwer i go monitorować co robi , zajmij się lepiej swoimi klanowcami którzy też nie grzeszą kulturą i zachowaniem na serwerach.

Nie podoba Ci się serwer nie graj na nim , po co oceniasz cały klan co masz do mnie ?? Zrobiłem Ci coś kiedyś na serwerze więc dlaczego mnie "pozdrawiasz" i cały klan zastanów się dzieciaku myślisz , że jesteś z Voodoo to jesteś taki super pro grajek. Jadąc od razu po całym klanie właśnie udowadniasz jaki jesteś dojrzały i kulturalny pozdrawiam.

Ostatnio edytowano 6 cze 2006, 15:15 przez sztandar, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 15:03 

No widze ze u kolegow w klanie voodoo panuja dosc ciekawe prawa... Tak to prawda nie trafilem w cobre ale to nie znaczy ze trzeba mnie wywiezc na grzyby prawda ? chyba ze tak masz w klanie to gratuluje. Co do zachowania jarrota nie bede tego komentowal.(chodz to ze EA sprawia nam kolejne niespodzianki ktore sa wykorzystywane na scenie to inna sprawa) Oczywiscie nie pochwalam ! Ale jak chcesz mozemy sobie pitrek polatac :) jezeli tylko chcesz. JAk tak bede czekal :) Pozdrawiam...

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 15:41 

Cytuj:
zastanów się dzieciaku myślisz

hehehhe

dzieciaku zobacz ile ja mam lat dawno z dziecinstwa wyroslem :D :D :D

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... &start=570

Nie bede sie z Wami klucil opinie sobie wyrabiacie na calej scenie

Cytuj:
Ale jak chcesz mozemy sobie pitrek polatac Smile jezeli tylko chcesz. JAk tak bede czekal

Moze meczyk w CB :?: :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 16:25 

Meczyk w Cb ? jak dla mnie Booomba :) Tylko hmm jak wskoczycie do pierwszej 20tki :) a to wam chwile pewnie zajmie :) Pochwa :) p.s. nie unos sie tak bardzo :) bo kiedys skrzydelka Ci sie spier#$@$

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 16:25 

O czym ta cała dyskusja?Jeśli ktoś robi takie rzeczy z tagiem Rbk^team to niech cały Reebok Team liczy się z konsekwencjami.Tak już jest.

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 16:26 

Nie wiem ile masz lat ale zachowujesz się jak 14 latek tyle mam do powiedzenia w tym temacie nie podoba się nie wchodź do nas , ale popatrz na to , że my ni ejedziemy po całym Voodoo jak ktoś cośprzeskrobie , a jeśli ty tak robisz i oceniasz cały klan to świadczy o Twojej kulturze osobistej , takie rzeczy to prywatna sprawa między graczami po co mieszać w to klany jak masz odrobine oleju w głowie to zrozumiesz , jeśli nie zapraszam zakup serwer i bądź na nim adminem i wtedy oceniaj prace innych.

Cytuj:
O czym ta cała dyskusja?Jeśli ktoś robi takie rzeczy z tagiem Rbk^team to niech cały Reebok Team liczy się z konsekwencjami.Tak już jest.

Jeśli tak stawiasz sprawe to kultura osobista wymaga zgłosić ten fakt mnie albo Robie konsekwencje i tak Jarrot poniesie , a po co płakać jak małe dziecko na forum ktoś tu jest niedojrzały ??

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 16:41 

OKEJ !!!!

zacznę od tego że nienadużywam błędów w grze , a to co zaistniało na serwie to był przypadek i powiecmy chwila słabości .... no coments ...

Jesli było coś nie tak można było napisać , " jarot przestaań sie wydurniać " lub co kolwiek .

pewnie bym się ustosunkował . niewem dla czego z powodu takiej pierdołki , którą pierwszy raz sprawdziłem .. ok. wykorzystałem dla STATSÓW ,,, kłócicie się wszyscy ...

przyznaje jest to moja wina i nie bede już tak się zachowywał , jest mi niezmiernie przykro ze powstała w tym taka atmoswera , ,,,,

jako polskie klany , powinniśmy sie wspierać :) . a nie oczerniać ,

i jeszcze jedno . : naprawde prosze jak coś źle robie powiedzcie mi , napewno usłucham :) ..

ps. : niech to zakończy temat Rbk.team , jesli doty czy to mnie jednostki , napiszcie nowy post " Kto nie lubi jarrota " - he he .. to żart

------- tak naprawde sorki jeszcze raz ------

pozdro dla wszystkich

jarrot

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 17:08 

Cytuj:

I wlasnie o to chodzi inne kalny wiedza ze tego sie nie robi na publikach i w dodatku na wlasnym serwerku i z tagiem

Ja za takie cos zostal bym wyrzucony z klanu.

Admin zamknij ten temat

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 17:12 

Porozmawialem z Piotrkiem i przypomnialem mu, ze na Games Net 64 takie akcje sa niedozwolone. problem sie juz raczej nie powtorzy ;] Przynajmniej na GN 64. Inne servy to nie moja broszka wiec kto wie ;P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2