Teraz jest 18 lis 2024, 19:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 21:03 
Moderator forum

Widziałem - ale 8x8 to ja nie gram ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 21:23 

Hynol- na stronie glownej news byl co to te Exavsy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 21:55 

Hynol napisał(a):
Jakieś Exvasy

Exavsy to polączone BF.IS i FAD :)
Hynol napisał(a):
PNTy

Tego niestety nei wiem ;)
Hynol napisał(a):
A tak na marginesie, gra się jeszcze coś w 42 klanowo czy tylko FFA?

Gra sie, gra sie. To co dał Struchu, kilka topicow niżej dyskusja na ten temat. Ladder istnieje (choć ubogi).

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 08:39 
Moderator forum

Ja nie będę się wypowiedał nt. danego serwera - nie było mnie ostatnie 3 miesiące na żadnym serwerze BF42 niestety (wyjazd).

Jednak prawda jest taka, że zawsze mieliśmy na scenie problemy z adminowaniem najpopularniejszych serwerów.

Podejście w tym temacie Grigoryja i Szymona nie jest złe - oprócz oczywiście bana na tag skoro zawiniła jednak osoba.

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 10:34 

Artih- Postaram sie to zalatwic , rzeczywiscie ban na taga to przesada i oczywiscie zostanie on wlepiony tylko osobie ktora na to zasluzyla ( jesli rzeczywiscie tak bylo)
:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 16:12 
Moderator forum

a ja powiem ze nie, kilka osób zna ta sprawę i zgadza sie ze mną
w skrócie powiem ze grandi tu w imie swojego klanu wystąpili przeciwko naszemu wiec uważam ze ban na klan jest słuszny
ale jak pisałem nie trzymam długo urazu i nie mam tu zamiaru nikogo ograniczać wiec gdy grandi okazał by wykazał trochę skruchy, pomyślał bym nad tym żeby bana zdjąć

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 18:19 
Moderator forum

:lol: komedia prawie. Wystąpienia w imieniu klanu przeciw klanowi... Ciekawe kiedy TVP1 wystąpi z banem dla M jak miłość?

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 19:38 

Hynol napisał(a):
:lol: komedia prawie. Wystąpienia w imieniu klanu przeciw klanowi... Ciekawe kiedy TVP1 wystąpi z banem dla M jak miłość?

Dzieki Bogu, że już skończyłem z klanami, bo po co miałbym się dalej denerwować ;)

P.S. - Ciekawe porównanie :P

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 23:34 

Po dokladniejszym zbadaniu sprawy uznalismy ze ban zostanie. Powodem "dostania" bana nie byl jakis konflikt miedzy szymonem a grandim , a naprawde chamski wybryk cl'a pnt.
Pewnych rzeczy po prostu nie powinno sie robic. Nie bedziemy tutaj pisac co dokladnie zaszlo , ale jesli kogos na prawde to interesuje to mysle ze Szymon to wytlumaczy.
Poczatkowo takze myslalem ze byc moze Szymon nie slusznie wlepil tego bana jednak okazalo sie ze nie jest tym 8 latkiem o ktorym pisal Hynol - wielu z was na taki czyn ze strony Grandiego , zareagowalo by podobnie.
Popelnilismy jednak blad , nie piszac o tym od razu bo ukazalo sie tutaj kilka calkowicie nie potrzebnych komentarzy a sprawe mozna bylo zakonczyc wczesniej.

PS: Obecnie scena BF 42 jest w zlym stanie , jesli te kilka ostatnich clanow bedzie robilo sobie takie "swinstwa" to predzej czy pozniej doprowadzi to do calkowitego upadku sceny a tego przeciez nikt nie chce.

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2006, 08:25 
Moderator forum

Grigorij_PL napisał(a):

PS: Obecnie scena BF 42 jest w zlym stanie ,

Ja tak nie uważam.

Grigorij_PL napisał(a):
... jesli te kilka ostatnich clanow bedzie robilo sobie takie "swinstwa" ...

Jak ban na tag :wink:

Nie ważne jaka jest to sprawa - wazne, że koleś "Kowalski" grający w PNT, który nie zrobił nic złego nie może sobie pograć na serwerze na którym akurat ma ochotę sobie pograć.

No ale to wasza sprawa ... bawcie się dalej w takie pierdoły :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2006, 14:38 

Arith- wazne jaka to jest sprawa a jesli Ciebie to nie obchodzi to prosze nie wypowiadaj sie na ten temat ok? :wink: Dla ludzi nie znajacych sytuacji faktycznie jestesmy bee i ban na tag to swinstwo tylko zauwaz ze od tak sobie za friko nikt go nikomu nie wlepil. Szkoda ze Ty nie potrafisz tego zrozumiec :wink:
Pozdro

PS: Prosze moderatorow o zamkniecie tego tematu - sprawa zostala wyjasniona a jesli ktos uwaza inaczej to zapraszam na priv. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2006, 15:13 

ja uwazam inaczej, ale skoro nie chcecie publicznie wyjasnic przyczyn bana, tylko kilka razy zapraszacie na priv, to coś tu podśmiarduje, bo wygląda na to, jakbyscie dali bana ot tak sobie i teraz liczyli na to, ze nikt się nie zorientuje i się Wam upiecze ;) ... bo przecież gdyby to byl faktycznie chamski wybryk, to mielibyscie okazję publicznę napiętnować takie zachowanie... moze bylby to przykład dla innych...? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2006, 15:18 
Moderator forum

Grigorij pamietaj o jednym drobiazdu - server dawny powerzone nie jest wasza prywatna własnością, Jesteście jego adminem w tej chwili, jak właścicielowi cos sie odwidzi to jutro adminemj może byc ktoś inny.
Na serverze klanowym - mozna robić tak jak klanowi pasuje ale na publiku to że nawet CL klanu pokłucił sie z adminem i całym jego klanem upowaznia co najwyżej do zbanowania go , choć jeżeli na publiku zachowuje sie odpowiednio to wasze wzajemne animozje nie maja nic do żeczy i bana być nie powienno. Zachowanie taki przypomina układ - zabrał mi w piaskownicy łopatke więc wszyscy sio z piaskownicy.
Admin na serverze publicznym to najbardziej przerąbana funkcja - musi byc obiektywny, i nic co prywatne czy klanowe nie powinno miec wpływu na jego decyzje. Działanie powienno odnosić sie tylko i wyłacznie
do danej osoby i sytuacji tylko i wyłacznie na serverze.
Wg mojej oceny ( bez wzgledu co gostek zrobił) ban na tag jest nieporozumieniem.

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2006, 15:26 
Moderator forum

Grigorij_PL napisał(a):
Szkoda ze Ty nie potrafisz tego zrozumiec.

To raczej Ty masz problemy ze zrozumieniem pewnych - ogólnie przyjętych norm i zachowań (zresztą nie po raz pierwszy).
Mimo, że mcda i Kobra już wszystko wyjaśnili pokażmy to "na obrazkach" :)

Wchodzisz na publiczny serwer PTSu, na którym jestem adminem.
Nie lubię Cię więc z marszu masz bana - ale, że jestem w złym humorze daję go na tag FAD czy tam Exavs.
I pytanie - dlaczego na owym serwerze nie może zagrać nikt z FADu/Exavsu :?:

Myślenie to naprawdę przyszłość :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2006, 15:53 
Moderator forum

narazie nie będę pisał na forum co zaszło, ale powiem tylko ze ban na tag "pnt" nie jest tylko na serwerach Exavs

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2