Teraz jest 20 lis 2024, 04:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 22:07 

Watch for the future 21:42 - a to im się udało, nie powiem - HAHAHA :P

Albo w tej gazecie: ICE AGE IS NEAR! :D

Screeny fajne, dobra robota Arti, oczywiście możesz ich zamieścić więcej ;) Ale przekonałeś mnie i 10 zamawiam AF, pytacie dlaczego 10? Dlatego iż dopiero 10 będzie kasa na karcie 8)

No to szykują się niezłe walki powietrzne oraz ,,oczyszczanie terenów'' przy pomocy Little Birda :D

Hooah?

(PS: Czekamy na następną paczke fajnych screenów) :P

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 01:29 

Witam
Kilka slow na temat nowego dodatku.
Po 8h grania wrazenia sa na duzy plusss.
:arrow: Duze mapy,naprawde duze(zrzut jeepow jak najbardziej porzadany)
na kamasz ciezko cala mape zwiedzic do konca rozgrywki.
:arrow: Trzy mapy trzy rozne rozgrywki bron pancerna jak najbardziej wiedzie prym ale rowniez inne jednostki maja tu duzo do powiedzenia.
:arrow: nie latam wiec na temat samolotow nie bede sie wypowiadal ale naprawde nalot A-10 robi wrazenie.
:arrow: zroznicowanie terenu wprowadza spore urozmaicenie do rozgrywki
nie jest jednolity plaski teren, wiele jest gorek zza ktorych mozna prowadzic dzialania bojowe jak i rozpoczac uderzenie.
:arrow: wyrzutnie TOW i IGLA nareszcie w konkretnych miejscach trudne do zlokalizowania i zniszczenia.
:arrow: super szybki i bardzo zwinny heli sieje zamet w szeregach
:arrow: POLECAM NAPRAWDE GODNY UWAGI DODATEK i cholernie grywalny :P :P :P

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 08:12 

No to sobie poczekam do 16 na wydanie "płytowe" :(.
Ale przekonaliście mnie i będzie to mój pierwszy kupiony dodatek.
Inne, tak jak czytałem różne opinie, nie są warte takiej kasy, no w końcu 40 zł piechotą nie chodzi :P

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 09:18 

No to niedługo łatki będą płatne jak tak dalej pójdzie.
Po rozczarowaniu z EF juz więcej nie dam się naciągnąć na super extra pakiet hiper specjalny, może dla kolegów w Stanach , albo europie zachodniej nie ma problemu z wydaniem tych "10 dolców", ale u nas niestety tylko ceny mamy światowe. A to za tą garstke map o całe 9 $ za dużo.

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 09:29 

wprost nie moge sie doczekac zeby wydac dodatkowe pieniadze na produkt ktory co 4 wejscie na serwer ląduje na pulpicie, PO ROKU OD PREMIERY.
kiss my ass ea

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 10:37 

Uwielbiam helikoptery i korci mnie by polatac littlebirdem. Ale zaczekam az w USI sie pojawi ^_^ No albo az wydadza dobrego patcha ;P

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 11:30 

Lailonn napisał(a):
Uwielbiam helikoptery i korci mnie by polatac littlebirdem.

no "mały ptaszek" jest fajowy :) - o grze mowa oczywiscie :)
ale poza tym pozostale smigła są fajne i przydatne - jezleli lata nimi ktoś w miare kumaty.
Dodatkowo jest jeden fajny efekt 9wczesniej go nie widzialem) jak przelci sie smigłem nad dymem, to dym nie przenika pojazdu tylko sie odchyla lub jest pod smigłem - taka mała rzecz a cieszy.

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 15:06 

Lailonn napisał(a):
Uwielbiam helikoptery i korci mnie by polatac littlebirdem. Ale zaczekam az w USI sie pojawi ^_^ No albo az wydadza dobrego patcha ;P

W PR chyba jest... W jakimś modzie na Sharqui nim latałem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 15:20 

Wiem, ze jest ale samo PRMM mi sie nie bardzo podoba ;]

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 15:43 

Lailonn napisał(a):
Wiem, ze jest ale samo PRMM mi sie nie bardzo podoba ;]

[ot]mi tak samo.wkurza mnie małą płynność gry przy "flag by flag"[ot off]
Ja nie zamierzam kupować EF i AF.naprawede,kupilem SF i mi wystarczy.Jest jeszcze USI i OPK iec wybor szeroki ;]

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 20:44 

Zaraz będzie taki wysyp MOD'ów że w każdy dzień będziecie grali w coś innego :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 21:30 

co akurat bardziej szkodzi niz pomaga
jesli garzce rozprosza sie pomeidzy wiele tytulopw to w zaden nie zagarsz normalnie...ja mam pewien podzial

Z modow wspolczesnych - USI
Mody II wojny swiatowej - FH2
Mod dodatkowy - EOD + POE(ale sa na dalszej pozycji niz 2 powyzsze)

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 21:43 

Ale przeciez wlasnie brak zbuntowanych dobrych graczy wsrod kupujacych dodatki przyczynia sie do ich malej popularnosci. Niby kto ma prowadzic rozgrywke? Zarowno EF jak i teraz AF to raczej radosna niezorganizowana zabawa lamek - i po 4-5 rundach po prostu sie nudzi, bo ile mozna robic pwnage na noobach (np. maly zwrotny littlebird, powinien byc nie do stracenia, a jak na razie najlatwiejszy sposob na stracenie to podminowac jeepa i postawic pod flaga i odejsc poza zasieg jego UAV... nie mowiac juz o TOW-ie). Mysle ze wieksza ilosc ambitniejszych graczy pozwolilaby na szybkie dotarcie sie do mapek i wyciagania z nich 100% mozliwosc - bo sa ciekawe rozwiazania i byloby git. Na razie nie ma nawet jednego pelnego serwa 64 osobowego. Tak samo jak z EF.

W przeciwienstwie do EF kazda mapka ma swoj specyficzny klimat. Harvest to pole popisu dla ciezkiego sprzetu, Road Rage - wszystko sie przydaje, a Midnight Sun to piekne miejsce na zasadzki i podjazdy.

Rozwiazanie gdzie nie ma mysliwcow IMHO bardzo ciekawe - rozgrywka jest wyrownana, samoloty sa ciezkie i malo zwrotne, wiec z AA kumaty je dosc szybko sciagnie, jak pilot to kolek. A lame to mozna od biedy i z czolgu pociagnac. Littlebird jest zarabisty ma tylko jednego powaznego buga... raz na 3 razy gdy pasazer wyskakuje w locie to cale ustrojstwo wybucha dajac Ci TK... sic!. Ale mozliwosc sa tu ciekawe... Littlebird w polaczeniu z APC albo czolgiem pozwala na spokojne przejecia flag, bo jest UAV, a dobry pilot odpedzi normalne heli bardzo szybko. Do tego eryksiarz na kazdej plozie, albo specops z C4 i mozna pobawic sie w siadane na czolgi. Do tego kazda mapa ma genialne miejsca dla snajperow (silosy zbozowe, szyby kopalni, rurociagi, mosty, zadrzewione wzgorza, nikt nie moze narzekac), tylko to bedzie przydatne jak sie zapelnia serwy, bo jak na razie to mozna przeczekac pol godziny pod flaga i nic sie pojawi.

W kazdym razie AF jest dla mnie 4x bardziej grywalny i klimatyczny niz EF. Za, znowu powtarzam sie, smieszna cene...

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 21:57 

Mam pytanie. Czy ten UAV zamieszony nad/wy tym helikopterze ma taki sam zasięg co ten UAV komandera ??:P

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 22:17 

Ubi napisał(a):
Mam pytanie. Czy ten UAV zamieszony nad/wy tym helikopterze ma taki sam zasięg co ten UAV komandera ??:P

raczej tak - jakoś sie nigdy specjalnie nie przygladalem :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2