Teraz jest 4 mar 2025, 23:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 17:16 

Lailonn napisał(a):
Porozmawialem z Piotrkiem i przypomnialem mu, ze na Games Net 64 takie akcje sa niedozwolone. problem sie juz raczej nie powtorzy ;] Przynajmniej na GN 64. Inne servy to nie moja broszka wiec kto wie ;P
:wink:

ogolnie to wszystko to wina szatana w dacie 06.06.2006

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 17:16 

marteen napisał(a):
Zaxz napisał(a):
marteen napisał(a):
Brawo dla EA że robi ściany "jednostronne" 8)

Zamiast wytykać wszystko jako to byłby błąd EA lepiej poczytać o grafice 3D a dokładniej o wektorach normalnych i iloczynie skalarnym wektorów i będzie odpowiedź dlaczego EA(i wszyscy) robi(ą) ściany "jednostronne".

Pzdr.

ale nie wszyscy robią budynki, do których "nie da się " wejść ... :(

Tak Ci się tylko wydaje.Da się wejść nie tylko do budynków ale też do KAŻDEGO pojazdu, bez żadnych tricków z jeepami itp. Po prostu w każdej grze jest bug o którym nie wiedzą nawet programiści, a odkrywają gracze. Nie ma gry/programu doskonałego.

http://img429.imageshack.us/img429/7835 ... 1610in.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/6388 ... 1651yb.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/4224 ... 1523rb.jpg

działa w online.

xgty22TWO napisał(a):
Cała P.R.A.W.D.A o hotelu na Karkandzie, sposób wejścia przez okno na pierwszym piętrze! ;)

Obrazek

Ciekawe jak to szybko moderator skasuje.... :lol:

Nie wierzysz, że te okno istnieje? Wejdź na dach za pomocą jeepka mec`ów, a potem wejdź na drugi dach i wezwij jeepka z powietrza. LOL

Ależ tam się nie da wejść :)

Pzdr.

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 17:50 

Lailonn napisał(a):
Porozmawialem z Piotrkiem i przypomnialem mu, ze na Games Net 64 takie akcje sa niedozwolone. problem sie juz raczej nie powtorzy ;] Przynajmniej na GN 64. Inne servy to nie moja broszka wiec kto wie ;P

S@amson za takie coś to ja bym już wyleciał z klanu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 21:24 

Zaxz napisał(a):
xgty22TWO napisał:
Cała P.R.A.W.D.A o hotelu na Karkandzie, sposób wejścia przez okno na pierwszym piętrze! Wink

Ciekawe jak to szybko moderator skasuje.... Laughing

Nie wierzysz, że te okno istnieje? Wejdź na dach za pomocą jeepka mec`ów, a potem wejdź na drugi dach i wezwij jeepka z powietrza. LOL

Ależ tam się nie da wejść Smile

:!: Jesteś pewien Zaxz, że tam nie da się wejść ?? Udowodnię ci, że się mylisz ... :x

http://enclave.myminicity.com/

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 21:45 

taa puchaty wywaliliby cie za to, ze jakeigos gunnera wywiozles za mape a za uzywanie exploitow to juz nie. Ciekawe priorytety ;] ale mniejsza o to

Prosze mojego posta NIE traktowac jako posta czlonka klanu Voodoo. Z Piotrkiem rozmawialem jako admin serwera GN, na ktorym takie zachowanie nie jest akceptowane. I tego sie trzymajmy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 22:59 

Lailonn napisał(a):
taa puchaty wywaliliby cie za to, ze jakeigos gunnera wywiozles za mape a za uzywanie exploitow to juz nie. Ciekawe priorytety ;] ale mniejsza o to

Prosze mojego posta NIE traktowac jako posta czlonka klanu Voodoo. Z Piotrkiem rozmawialem jako admin serwera GN, na ktorym takie zachowanie nie jest akceptowane. I tego sie trzymajmy :wink:

Lailonn , nie twierdziłem że nie . Sprawa była naprawdę incydentalna z naszym kolegą i ponosi tego konsekwencje . Prawdopodobnie nie było by tego szumu gdyby nie to , że Samson zaczął przyczepiać nam łatkę do całego klanu i naszego serwera.Rozumiem zdenerwowanie Samsona, ale co jemu zaszkodził klan ? . Stąd moje "wyciąganie" zachowania kolegi od Was.
Natomiast czy pogadałeś z Piotrkiem czy nie, jest mi to absloutnie obojętne. Dlatego proszę zakończmy ten dyskus bo jest bezcelowy i tylko psuje atmosferę. Pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 23:14 

xgty22TWO napisał(a):
:!: Jesteś pewien Zaxz, że tam nie da się wejść ?? Udowodnię ci, że się mylisz ... :x

Da się wejść do hotelu, ale nie przez to okno, nie musisz mi tego udowadniać bo każdy wie jak tam wejść od przynajmniej tygodnia :) Na Karku są jeszcze 2 inne glitche w "dobrych" lokalizacjach.

Pzdr.

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 00:10 

A teraz co do topicu. Wlasnie wracam z karkand only serverka. gralo sie swietnie. ratio od 2 do 4 na runde :twisted: . Pare h zabawilem. W pewnym momencie przylazl jakis matol, ktory wlasnie pod hotel sie wbijal. Byl comamnderem i mial PKM(wiec brak ammo nie grozil) Gosc przesiedzial na hotelu cala rune. ubil mnie 4 razy co doprowadzilo mnie do takiej zlsoci ,ze malo kompa nie piernicznalem ;p Najlepsze, ze gosc ze statami 39:3 robil co chcial. Nawet jego wlasna ruzyna go nie votowala-bo i po co nie? Im to na reke. Hotel nawet w 5 byl nie do zdobycia.

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 00:41 

raczej niewiele zrobisz... to tak samo jak na dragonie - kolo siedzi "za tekstura" i nie da rady. Ewentualnie dymniak, zabranie flagi i MOZE kolo wysunie sie zeby ja przejac, bo straci orientacje - a wtedy jest wasz...

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 00:42 
Moderator forum

Wyciągnąć się da takiego misiaczaczka, ale trzeba asfalta + speca - dym i kładziemy C4 w miejscu błędnej kolizji.

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 11:18 

Poszperałem chwilke i znalazłem jak to się robi ...
Wbijasz do takiego kolesia i go z noza :D
Ciekawe za ile skasują tego posta.

http://www.youtube.com/ BF2 karkand hotel :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 11:35 

Oj pixel niezły z ciebie wywrotowiec

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 11:37 

LOL ciekawe ile osób próbowało wejść przez okno! :P
W końcu to okno, a nie ściana... :roll:

http://enclave.myminicity.com/

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 11:45 

xgty22TWO napisał(a):
LOL ciekawe ile osób próbowało wejść przez okno! :P
W końcu to okno, a nie ściana... :roll:

Tobie się udało? Bo mi nie.

@Pixel
Oj Pixel...Kolejny LOL'as na czasie...
Przeczytaj dokładnie posty, problem w tym, że zanim się zbliżysz do hotelu to już Cię ubiją, a jak jest tam spec, to będzie czekać na Ciebie i Twój magiczny Vodnik - C4.

Pzdr.

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 12:01 

Wczoraj nasz serwer "umarł" 7 razy !!!!! w przeciągu jednego dnia normalnie koszmar , świetny patch naprawdę strach pomyśleć jeśli tak w czasie jakiegoś meczu padnie ze dwa razy.

Patryk z GAMESNET doniósł mi dzisiaj , że całkiem prawdopodobne jest , że jeśli dwie osoby z jednym IP (podzielonym łączem ) wejdą na serwer to serwer pada PARANOJA !!!!!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2