Teraz jest 25 lis 2024, 19:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 16:48 

Privateghoul napisał(a):
A co do tarczy to mogla by byc ona wykorzystywana do niecnych celow (juz widze tych "super menow" zabijajacych kompanie )

Wlaśnie! Dwóch kolesi na rogu stoi, jeden drugiego dźga nożem i reanimuje, a ten leci nieśmiertelny na armie wroga :?

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 20:23 

Ludzie z EA zróbcie cos z tą grą!!!!!W zepsuciu jej nikt wam nie musiał pomagać a do naprawy potrzebujecie “miliona” graczy od wczoraj nie idzie grać , co chwile komunikat “są problemy z twoim połączeniem “ a moje połączenie jest w 100% sprawne !!!! o innych technicznych “detalach” nie wspomnę to paranoja jakaś , na początku jak zainstalowałem tego destruktora 1.3 to było ok ale stopniowo z dnia na dzień coraz więcej rozłączeń zwłaszcza na serwach 64 a te lubię najbardziej . W końcu mnie tez ten gówniany pseudo patch dopadł . I jak zaloguję się na konto to częstują mnie reklamą Armored Fury
który też przecież będzie się rozłączał z serwerem ???? To już chyba jawne naciągactwo . Ciekawe czy prezesi EA chcieli by jeździć mercedesem 600 w którym co 2 kilometry odpada koło
alba zalewa ich płyn od spryskiwaczy po otwarciu barku ? Na pewno zepsuło by im to dobry humor i producenta ciągali po wszystkich salach sądowych świata .
To jakaś kpina k..wa , wywaliłem na tą grę plus dodatki tyle kasy a ci z EA mi popsuli dobrą zabawę , jak tego nie naprawią to nigdy w życiu nie kupię nic przy czym maczali łapy spece
z EA . My tu gadamy o “SJ” , samolocik mało zwrotny , deszcz “jeepków” z nieba spada , a ten produkt ze świetnej sieciowej gry którą kupiłem stał się technicznym bublem , to gra sieciowa i system patchy który zmienia TECHNICZNE czynniki w grze , musi być TESTOWANY !!! ale nie na graczach i ich portfelach , mam robić downgrade gry czego nie idzie poprawnie zrobić mając 1.3 albo przeinstalowywać i wyszukiwać jakieś serwery na 1.22 ? oni powariowali chyba , to ze zmieniają gameplay to niech sobie zmieniają , nawet niech commander zrzuca co 5 sekund kible i ma opcje wyboru koloru deski sedesowej , ale niech naprawią techniczne czynniki odpowiedzialne między innymi za stabilność serwerów i klientów . A teraz płaczki EA , gracze pomórzcie... bo to taki złożony i wielki program ten BF2 . Jak tego nie naprawią to porąbię te płytki i pudełka na kawałki zapakuję do kartonu , i zrobię tam kupę która będzie formą mojego marketingowego podziękowania dla speców z EA , i oczywiście im to wyślę do siedziby , niech chociaż przez 1 sekundę poczują się tak jak ja teraz .

Sorry chłopaki ale trochę się uniosłem ...

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 20:35 

Pastor Bombson napisał(a):
Sorry chłopaki ale trochę się uniosłem ...

Nie przepraszaj masz prawo sie uniesc tak samo jak my sie unosimy ze wsciekloscia ilez to razy mnie wywalilo, ilez to razy mi (po)jeep na glowe spadl. Eh szkoda gadac...

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 21:34 

heh a jednak frustracja dopada i "zwyklych graczy" ;]

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 21:54 

Hmm wpadlem na lepszy przyklad. Ciekawe co zrobili by panowie z EA gdyby mieli super dziewczyne inteligentna ladna itp. A po pojsciu do kosmetyczki , wraca jakas glupawa , palaca pijaca cpajaca, zabugowana kobieta ?? :) Ja bym sobie walnol centre w sciane :P

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 22:40 

Privateghoul napisał(a):
Hmm wpadlem na lepszy przyklad. Ciekawe co zrobili by panowie z EA gdyby mieli super dziewczyne inteligentna ladna itp. A po pojsciu do kosmetyczki , wraca jakas glupawa , palaca pijaca cpajaca, zabugowana kobieta ?? :) Ja bym sobie walnol centre w sciane :P

Nie no stary , kobieta to naprawdę złożony problem choć czasem też służy do “rozrywki”... :lol: nie ma co porównywać i się dołować , BF2 to tylko rzecz do rozrywki z założenia oczywiście , nie sposób na życie ale pierwszy raz spotkałem się z grą która o prócz tej rozrywki zaczęła dostarczać czegoś zupełnie przeciwnego , mi chodzi głównie o techniczne rzeczy które zostały popsute , lub nie naprawione w tej grze , nie wiem czy świadomie czy nie , do tego nie chodzi mi o naginanie sposobu samej gry i wymuszanie na panach z EA uproszczeń , czy ogałacania jej z resztek taktyki . Jeżeli będzie tak psuta i ktoś będzie udawał ze ją naprawia , to zadowolenie z niej stracą nie tylko "zwykli" ale tez "niezwykli gracze" . Mam nadzieje że do tego nie dojdzie ...

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 22:46 

Zapominasz, ze sa pewni garcze, ktorzy zarabiaaj na grze. Oczywiscie to zachodnie klany ale jednak. W Polsce sponsoring tez sie rozwija powoli. Wyobraz sobie jak oni sie wszyscy czuja ^_^

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 23:09 

Tak wiem o tym czują się pewnie jak ruski kosmonauta któremu każą wsiadać do rakiety zmajstrowanej przez pijanego mechanika , mają bardzo upierdliwe miejsce pracy-zarobku.
Tak samo wiem ze klany obłożone sponsorami mogą zarabiać na grze i mogą wiele zmienić żeby taka gra jak BF2 była lepsza . Po to pewnie ten cały wątek tutaj , przynajmniej tak myślę ,
kilkanaście postów wyżej napisałem chyba ze cztery drobne uwagi odnośnie gry które mi się średnio podobały . Cała lista jest długa , biorąc pod uwagę liczbę krajów w których sie gra w BF2 będzie miała pewnie z kilka tomów , ciekawe tylko czy konstruktywne pomysły graczy będą do zrealizowania przez programistów EA/DICE ? i czy akurat wybiorą te znaczące ...

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 23:13 

Z dzisiejszej pogrywki w AF:

- Notorycznie wcisniecie biegu zaraz po wylaczenia zoomu u snajpera konczy sie migawka zoomu i normalnego view a konczy na wywaleniu do widoku mapy (sic!)
- tak samo proba szybkiego przelaczenia z C4 na detonator konczy sie moja wiazanka przeklenstw.
- dzisiaj podminowalem jeepa, pojechalem z pelna druzyna, wysiadlem zabilo mnie cos, reszta zalogi pojechala, mnie ktos zdefirylowal i jeep im pierd...nal gdzies hen daleko bez mojego udzialo (jakies zwarcie czy co bylo?)
- bug Littlebirda w AF - przy wyskoczeniu w czasie lotu, czesto wysadza cale heli z zaloga a Ty dostaje TK...

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2006, 23:17 

Cytuj:
- bug Littlebirda w AF - przy wyskoczeniu w czasie lotu, czesto wysadza cale heli z zaloga a Ty dostaje TK...

Eh ci terrorysci :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 10:48 

To ktoś po patchu 1.3 kupił AF? Lol - marketing i reklama EA jednak robi swoje...

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 11:21 

Oj odczep sie Meewosh... akurat AF kosztuje tyle co jeden posilek w fast-foodzie.

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 11:28 

Khildesum napisał(a):
Oj odczep sie Meewosh... akurat AF kosztuje tyle co jeden posilek w fast-foodzie.

nie mow ze zjadzasz 4 mac zestawyy na raz :O

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 11:31 

Dobre Fish&Chips + Picie to 6-7£. AF 5.65£ chyba

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 12:49 

tak to prawda punkt widzienia zalezy od punktu siedzenia na zachodzie dodatek kosztuje 4 piwa w sklepie a u nas dwie flaszki wódki, to jest polityka EA na temat rynków rozwijających się jestem ciekaw jak jest w azji.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2