Teraz jest 24 lis 2024, 05:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 cze 2006, 18:17 

Wiec tak... nie mialem zamiaru tego pisac i jak chcecie mozecie mnie za to zbanowac ale wasze forum niestety jest do dupy.... napisalem 1 temat, tylko 1 temat i nie uzyskalem odpowiedzi -.- . ludzie pisali mi tylko jakies ********* y ana pytanie nikt nie odpwiedzial... po co kupywalem orginalna gre battlefield 1942 skoro nie moge grac w necie?? nie po to zeby wytrzec se nia dupe chyba. czemu mam "warning! conection problem deteced". zawsze tak samo?? kazda szybkosc neta( isdn 112k, adsl 256, modem 56 i t3 m1) jest taka samai ku..a zawsze nie da sie grac! Jak mi odpowecie to szczerze podziekuje a jesli nie to bez kitu wam zazdroszcze forum..... PYTANIE Brzmi: Co mam zrobic zeby grac bezproblemowo przez net w bf1943 aha i jeszcze jedno, mam neta 128 kbps NIE w NEOSTRADZIE i nie kupie neastrady i jezeli ktos jest genialny ze mi ja poleci to moze sie je..ać. na pudelku od gry pisze ze wystarcza 56 kbps i dlatego kupilem ta gre

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 18:18 

Jebnełem sie na battlefield 1943 mialo byc 1942

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 18:38 

lol
pewnie masz multimedia - shit , to jest gorsze niz neozdrada
wez zaousc pinga na jakies www i zobacz czasy

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 19:18 

Piwko2005:
1. Nie takim tonem 8)
2. Użyj opcji szukaj. Temat był wałkowany na prawdę miliony razy!!!!!!!!!!!!!!
3. Masz za pewne łącze niskiej jakości (sieć osiedlowa, radiówka), co uniemożliwia ci komforotową grę w sieci. Skontaktuj się ze swoim dostawcą Internetu, przeskanuj komputer jakims program anty wirusowym, anty szpiegowskim itp. Sam do grudnia miałem ogromna problemy z pingami, ale od grudnia wszystko jest cacy w mojej sieci.

pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 19:22 

Do dupy to jest chyba twoje łącze a nie to forum :twisted:
Miałem lana osiedlowego 160 i nie dało się grać więc wieczorami mecze grałem na ISDN 64 lub 128 i było dobrze .
Zaintaluj Ping Plotter i spawdz pingi na swoim łączu .
Sprawdz też faktyczny dowgland i upload.
A tak wogóle to na tym forum jest opcja szukaj takich tematów było już wiele :o

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 19:25 

http://www.numion.com/
tutaj sprawdz swoje lacze bo tu lezy problem

P.S po twojej wypowiedzi cieszymy sie ze nie mozesz grac po necie, bo buractwa juz jest i tak dosyc

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 19:31 

ja cię koleś popieram! To forum jest do dupy! Może tez bana dostane ale za to warto... Te Warning'i to są tzw. lagi. To czy są i ile ich jest zależy od gościa który server zrobił (tzw. Admin serwera) To nie jest wina połączenia. Ja mam chyba mm i mi jakoś działa tylko na niektórych serwach w niektórych porach to jest.

PS A wy ludzie na forum (to do was) Pomyślcie zanim napiszecie! Ludzie piszą na forum i nie są debilami jak pewnie myślicie tylko chcą poznać odpowiedź na swoje nurtujące pytania! A że wy od troli ciot, debili (cenzura) itd wyzywacie to nie moja wina i tych co są ciekawi!

Powiedziałbym ssijcie ale się wstrzymam

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 19:36 

Osz kurcze, co my teraz zrobimy, nie lubią Nas, idę się schowć do szafy...

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 19:48 

Norbi_specOps napisał(a):
Te Warning'i to są tzw. lagi. To czy są i ile ich jest zależy od gościa który server zrobił (tzw. Admin serwera) To nie jest wina połączenia.

LOL? Czyli to wszystko wina serwera - aha :D A jak wytłumaczysz to, że na jednym serwerze są czasami wielkie różnice w pingu dwóch osób? Przecież nie każdy ma takie super łącze jak ty ;)

Powiedziałbym ssijcie ale się wstrzymam

Dziecko będzie miało co opowiadać w szkole, to jak nas obraził i się popłakaliśmy, bo nas to tak strasznie ruszyło :D
Kamillos ja się osobiście idę wieszać, wkońcu mnie tu nie lubią, jestem zły i nie zasługuje na to żeby chodzić po tym świecie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 20:05 

To czy są i ile ich jest zależy od gościa który server zrobił (tzw. Admin serwera) To nie jest wina połączenia.

heheh ale expert się znalazł,ale słyszałem że na monitorach LCD wcale niema lagów masz taki?nie? to kup jak najszybciej...Warningi/lagi są przede wszystkim zależne od usługodawcy internetowego,najczęściej na łączach osiedlowych/radiowych jest najgorsza gra

na pieszczoty trzeba sobie zasłużyć,jak napiszesz coś sensownego kiedyś to będziesz mógł possać :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2006, 21:12 
Moderator forum

Daj spokój. Przecież to jest największy koziołek na forum, więc się nie dziw ;).

A pan panie piwko niech zluzuje swoje chamskie tekściki. Skoro forum jest takie okropne, to nie będziemy zatrzymywać. Pa pa

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2