Teraz jest 23 lis 2024, 07:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 324 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2006, 19:56 

Apos napisał(a):
NIE dla

qw 8)

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2006, 21:40 

teRRoR napisał(a):
Apos napisał(a):
NIE dla

qw 8)

a Ty teRRoR na TS'ie byś sie czasami pokazywał, a nie moje posty przekręcał : P ^^

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 02:08 

Podpis mój wlasnie nie wyszedl :wink: taki ladny shermanik mi wyszedl a pózniej poszło wszystko na lewo...Ahh <placze> ten okrutny swiat....
A wracając do bf2142 to bedzie jednak mod do bf2? czy kolejna częsc? :?

/------------------------\
(OoOoO)(OoOoO)(OO)

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 09:31 

troche poczytałem i to będzie nowa gra :P wyjdzie jeszcze w tym roku. Obejrzyjcie trailer na gamespocie naprawdę fajnie się zapowiada. Wkońcu tryb gry nie będzie taki monotonny będzie można na wiele sposobów pokonać przeciwnik (w sensie wygrać mapę :wink: ) Spodobał mi się motyw niewidzialnością :D Kolejnym plusem będzie to ,że sami będziemy mogli sobie wybierać osprzęt (tak jak w np. herosach poprzez przeciąganie broni :o ) i fajne jest to wystrzeliwywanie piechoty w tym czymś może to pomóc dostawać się w trudno dostępne miejsca :)

http://www.gamespot.com/pc/action/battl ... media.html
pierwszy filmik :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 10:27 

A mi się te filmy nie chcą ani odpalić, ani ściągnąć :(

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 11:32 

czegos nie rozumiem. jaka jest granica naiwnosci ludzkiej? Podniecacie sie jakims menu "przeciganie broni" i ma byc to super nowosc. LOL? DO tej pory naciskales strzalke i zmieniales bron. teraz bedziesz ja przeciagal. GDZIE TU NOWOSC? Ale jak widac na takie cos sie ludzie nabieraja...

Az cale 2 tryby gry. Conquest i Titans. Titans ma byc oryginalny i dawac duzo mozliwosci wygrania mapy? Niby jak? Musisz dostac sie na statek i go wysadzic. Ja nie widze tu innej mozliwosci(czytalem wywiady). Co za rozncia czy ciagle zabierasz flagi czy wysadzasz obiekt? Mozliwosci rozgrywki sa wciaz te same...

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 11:52 

Lailonn napisał(a):
czegos nie rozumiem. jaka jest granica naiwnosci ludzkiej? Podniecacie sie jakims menu "przeciganie broni" i ma byc to super nowosc. LOL? DO tej pory naciskales strzalke i zmieniales bron. teraz bedziesz ja przeciagal. GDZIE TU NOWOSC? Ale jak widac na takie cos sie ludzie nabieraja...

Az cale 2 tryby gry. Conquest i Titans. Titans ma byc oryginalny i dawac duzo mozliwosci wygrania mapy? Niby jak? Musisz dostac sie na statek i go wysadzic. Ja nie widze tu innej mozliwosci(czytalem wywiady). Co za rozncia czy ciagle zabierasz flagi czy wysadzasz obiekt? Mozliwosci rozgrywki sa wciaz te same...

Możesz zniszczyć tarcze i ostrzelać Titana, zniszczyć go od środka lub użyć silosów rakietowych rozłożonych na mapie = mixy tych trzech sposobów.
Więc gdzie ty widzisz 1 sposób?

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 12:26 

Lailonn napisał(a):

chyba nie oglądałeś trailera.... to nie jest tak ,że wybierasz sama broń ale też ekwipunek jaki chcesz więc lepiej można przygotować się do walki... I gdybyś nie zauważył to nie jest jedyna rzecz która się zmieniła :roll:

ps. :lol: :lol: I jeżeli nie widzisz różnicy między wysadzeniem jednego obiektu przez całą mapę a zdobywaniem flag to masz downa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 14:36 

Vesper fajnie, ze masz 3 mozliwosci zniszczenia tytana. W Conquest masz 2 mozliwosci wygrania. Ale ogolnie nalezy go zniszczyc...I taki tryb byl juz w UT ;}

Pawko n/c a downa to poszukaj w domu...

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 17:48 

pawko napisał(a):
troche poczytałem i to będzie nowa gra :P

Taaak? Przyjrzyj się tym filmikom oraz grze bf2 - goście biegają w ten sam sposób. Pojazdy? Jaki problem zmienić model oraz nałożyć inny hud. Jeżeli chodzi o inne tryby gry - to powinno już byc w Bf2. Przez cały rok był 1 tryb gry!

Najlepszym dowodem jest ten sam silnik graficzny, netcode prócz zmienionych charakterystyk broni nadal będzie dziórawcem (może trafiasz moze nie).

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 21:59 

Lailonn napisał(a):

Pawko n/c a downa to poszukaj w domu...

Lailonn n/c powiedziałem jeżeli... a chyba widzisz tak? :roll:

Apos wiadomo ,że nie będą robić wszystkiego od początku :wink:
ULTIMA.PL napisał(a):
Battlefield 2142 to kolejny po Battlefield 2 futurystyczny (XXIIw) shooter FPP stworzony w oparciu o udoskonalony silnik znany właśnie z Battlefield 2...

http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=391 ... 9977406032

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 22:35 
Moderator forum

Wiadomo?? Gdyby takie rzeczy były "wiadome" to byś rąbał w BF2 na udoskonalonym silniku Dooma1. To że sobie będzie można wybrać kompletnie osprzęt też nie wydaje mi się dobrym pomysłem, chyba że będzie to połączone z jakimś systemem punktów udźwigu/jakości sprzętu. A co do jednej możliwości wygrania mapy w BF2 - może i jest jeden generalny, ale dróg prowadzących do niego jest baaaaardzo wiele.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 23:37 

Najbardziej mnie ciekawi ile ludzie zdołają wynaleść nie konwencjonalnych zastosowań sprzętu dostępnego w grze :) samo wystrzeliwanie się z apc daje już ciekawe perspektywy ;] np zdachować apc i wystrzelić wszystkie na raz :) może doleci na tytana całe apc :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 07:25 

Lailonn napisał(a):
Vesper fajnie, ze masz 3 mozliwosci zniszczenia tytana. W Conquest masz 2 mozliwosci wygrania. Ale ogolnie nalezy go zniszczyc...I taki tryb byl juz w UT ;}

Patrząc twoim tokiem rozumowania byśmy mogli ciągle w dooma grać, bo tam się już strzelało ;}

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 12:38 

Czy te same animacje czy tylko pozmieniane modele pojazdów i textury to itak duzo nowych rzeczy włączono w grę. Jak dla mnie to ten nowy tryb z tytanem to i tak niezły smaczek. Z innej perspektywy miedzy bf2 a bf2142 róznica nie jest moze wielka ale warto poczekać, zobaczymy, pogramy, będa opinie....

/------------------------\
(OoOoO)(OoOoO)(OO)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 324 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2