Piwko2005 napisał(a):
Nie mam pretensji do innych, mam prentensje do tego ze poprostu wasze rady nie zawsze sa no temat. nie mowie tu o tym ze piszecie cos co nie dziala tylko ze poprostu niektóre posty nie sa skierowane do mnie looknij temat problem z polaczeniem... WHY?
jak mi ktos powie ze tamte odpowiedzi sa na temat to wspolczuje...
widzisz, niektórym nie chce się po kilka razy udzielać tych samych rad kolejnym uzytkownikom mającym ten sam problem, w takim samym stopniu, w jakim Tobie nie chciało się przejrzeć wczesniejszych postów na tym forum opisujących podobne problemy

Tym bardziej, ze kilka rad zostało Ci udzielonych a ty nie raczyeś nawet odpisać czy którąś z nich wypróbowałeś...
A chyba nie wpadłeś aż w taką megalomanię, zeby przypuszczać, ze w danym topiku
wszystkie posty będą skierowane do twórcy tematu? :>
Piwko2005 napisał(a):
Soryy ze pisze posty odrazu po sobie, ale wspomnę tylko ze na pudelku nie pisalo minimalne wymagania: 56kbps 3 lata temu pod win 98 tylko poprostu minimalne wymaganie 56 kbps. Czy ty myslisz ze ja jestem duchem swietym czy poprostu sobie dopisales na pudelku ten text z 3 lata wczesniej i win 98??
...bo tak to wlasnie wyglada...
dobra, skłamał
am - to było 4 lata temu i nie, nie dopisał
am sobie niczego na pudełku, po prostu pamiętam na czym zaczynał
am w to grać
Ale faktycznie na pudełku mam i wymagania systemowe, i date wydania

Nawiasem mówiąc te 56kbps to minimalne wymagania dla 2-16 graczy

Piwko2005 napisał(a):
pozatym we wczesniejszych tematach jest powiedziane naprawde wiele odpwiedzi ale zadna z nich nie tyczy sie mojego problemu jesli pisze problem z polaczeniem to nie zawsze jest to samo ;/
No właśnie... "to nie zawsze jest to samo"... Ostatni raz powtorzę: nie jesteśmy prorokami, żeby zgadywać co może być przyczyną Twojego problemu. JA mam problem z połączeniem, kiedy brat na drugim kompie sobie surfuje po necie, a Ty? Skąd mogę wiedzieć czy masz brata?
Przecież nic na ten temat nie napisałeś. Ani z jakimi serwerami się łączysz, ani jakie programy masz uruchomione w tle, ani ile masz RAMu... W dodatku zachowujesz się jak naburmuszony piętnastolatek, któremu większy kolega zabrał ulubionego misia... Zluzuj Waszmość, bo przyjdzie Tin i Ci wklei obrazek