Teraz jest 5 mar 2025, 06:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2006, 16:33 

No to git, bo zdobylem wlasnie veteran transport badge, lecz stracilem polaczenie chwile potem :?

// Chyba nic z tego nie bedzie, ciagle nie mam tej odznaki. Pewnie cos sie stalo z serwerem :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2006, 21:42 

Cytuj:
Czy jak zdobede jakas odznake i nabije kilka pkt po czy pojawi sie "wystapily problemy z twoim polaczeniem" i utrace polaczenie z serwerem strace te punkty czy nie?

darekw napisał(a):
nie :D

TAK.
Arctico1 napisał(a):
Co oznaczaja road killsy?

To jest wtedy, gdy zbijasz wroga pojazdem, np strzelasz w humvee i jego wybuchem zabijasz stojącego obok kolesia

BF2S-WIKI napisał(a):
Road kills
Road kills are all kills, while using a vehicle type, which are not a direct result of the main weaponry of this vehicle. Going Carmageddon with a jeep, but also the indirect kill is a road kill. The indirect kill is the kill as result of collateral damage that is caused by your vehicles weaponry. For instance you shoot a car with the mounted gun and the car explodes. When this explosion kills an enemy pedestrian by happenstance this is a road kill. For this example: road kill ground defense = 1.

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2006, 22:01 

Ze tez kolesie z EA musieli akurat w wypadku jeepka wprowadzic road killsy jako wymog do odznaki, nie lepiej byloby np 12 killsow z CKM na jeepku? Zeby to zdobyc trzeba wyczuc sytuacje i znalezc sie w odpowiednim czasie we wlasciwym miejscu. Dzis zlatwilem tak 3 typkow naraz. Ale ze jak zwykla mam pecha to akurat musial sie serwer wywalic :?

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 03:52 

Heh Jedi ciekawe rzeczy opisujesz - ciekawy jestem tylko czy jak zniszczysz jeepka z samolotu a fragi wyskoczą chwilkę wcześniej i zginą od wybuchu jeepka to liczy się jako road kill z samolotu czy jeepka??
Na zdrowy rozum powinny się liczyć dla jeta ale na pasku fragów widnieje napis Humvie identyczy jak wtedy gdy zwyczajnie przejedziesz.

Co do metody na odznakę to US na wake, bierzesz samolot, katapulta nad lotniskiem i jeździmy w kółko po respach pojazdów - heli i samolotu, mały jeepek tam nawet przed czołgiem nawieje.

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 09:59 

Desert Rat napisał(a):
ciekawy jestem tylko czy jak zniszczysz jeepka z samolotu a fragi wyskoczą chwilkę wcześniej i zginą od wybuchu jeepka to liczy się jako road kill z samolotu czy jeepka??

Z PIECHOTY do jeepka-to jest road kill. Przynajmniej tak wynika z tekstu powyżej.

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 10:38 
Moderator forum

Mam złoto za transport. Wystarczyło porozjeżdzać gości, do nikogo nie musiałem strzelać ani zabijać go wybuchem auta stojącego obok.

Jak juz pisałem, Gulf of Oman 64 i lotnisko MECów.

Pomysł z Wake wydaje mi się również niezły, choć więcej problemu z dostaniem się na Wake niż w przypadku Gulfa - chętnych na samoloty zawsze jest sporo.

Pomysł z lotniskowcem jest beznadziejny. - A niby gdzie zawrócisz na kolejną rundę po lotniskowcu ?? Gdy zwolnisz - zginiesz. Dodatkowo wymaga współpracy komandera.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 10:50 

Wczoraj probowalem zrobic veterana na Gulfie, ale akurat nikogo nie bylo w bazie mec :? I na Waku, lecz tam rozwalil mnie czolg :? Udalo mi sie zrobic na karkandzie, lecz cos serwer byl trefny :?

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 11:33 
Redaktor Battlefield.pl

To bardzo łatwe :D Zrób tak jak ja:
znajdujesz serwer knife - pistol only :twisted: a potem zamiast walić z pistoletu czy noża rozjeżdżasz ferajerów Vodnikiem / Hummerem :lol: Trochę to noobskie, ale szybkie i bezbolesne - zdobyłem dosłownie w minutę.

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 11:50 

Ja probowalem zabic tych 5 koli na karkandzie, wiec 1 runda uplynela w bluzgach i lamentach, 2 konczyla sie smierciami na kazdym kroku, 3 runda udalo sie mam odznake(nameczylem sie cholernie). Nastepnego dnia patrze nie mam odznaki. (Ale mi sie piekna wiazanka na temat EA ulozyla :P )

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 12:13 

_Dominiko_PL napisał(a):
znajdujesz serwer knife - pistol only :twisted: a potem zamiast walić z pistoletu czy noża rozjeżdżasz ferajerów Vodnikiem / Hummerem :lol: Trochę to noobskie, ale szybkie i bezbolesne - zdobyłem dosłownie w minutę.

Takie cos maze sie udac tylko jak na takim serwerze nie ma admina. W przeciwnym wypadku po przejechaniu pjerwszego goscia dostajesz kicka.
A mi na pocieszenie zostal piekny screen z chwili otrzymania veterana :o

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 14:12 

Z tymi serwami knife and pistol to fakt - zagrałem tam dla experta pistoli ale że admina nie było to przy okazji dostałem także złoto za claymory - najprościej i najszybciej, a wcześniej próbowałem kilka razy z jeepkiem kamikadze i zrzutem c4 z heli. Tam za pierwszym razem i to po 10 min gry, choć ludki trochę bluzgały za claye na respach :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 20:54 
Redaktor Battlefield.pl

Arctico1 napisał(a):
_Dominiko_PL napisał(a):

Takie cos maze sie udac tylko jak na takim serwerze nie ma admina. W przeciwnym wypadku po przejechaniu pjerwszego goscia dostajesz kicka.
A mi na pocieszenie zostal piekny screen z chwili otrzymania veterana :o

Szansa że spotkasz admina na serwie knife - pistol to 1:12345 :/ taka prawda...

PS :)
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2007, 22:15 

Hmm... jeżeli to jest przejeżdżanie kolesi jak mówicie to jak wyjaśnicie to:
Obrazek
Myślę więc, że to jednak zabicie kogoś wybuchającym pojazdem którego rozwaliłeś, choć nie jestem pewny, bo to jakieś dziwne jest, czołgiem mam 97 road kills a transportem 99, więc wychodzi, że więcej osób tak zabiłem transportem? Coś mi tu nie pasuje i tu bardzo.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 15:46 

bw. bravo bravo xD mamy kolejnego archeologoa

hmm...

Air Defense- to pewnie jechales w p-lotce i kogos rozjechales
Ground Defense - ??? :f

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 16:25 

Nieprawda, nieraz miałem że jechałem np jepkiem albo czyms innym dostalem serie wyskoczylem z pojazdu i bum!!! potem komunikat:
"???????? (mój pojazd) Dziergol_46"

Czyli poprostu wybuch mojego pojazdu mnie zabił a temu kolesiowi naliczyli ze zabił mnie moim pojazdem niby Road Kills, wiec pewnie jest tak ze jak siedzis w TOW i masz go nadszarpniete albo jakis km dostajesz strzal wybucha to cos i ty zostajesz przez to zabity.
Hmmmm sam juz nie wiem bo troche to naciagane :)
Pozdrawiam
Dziergol

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2