Teraz jest 18 lis 2024, 14:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 17:40 

Ogladalem najpierw Niemcy-Kostaryka, mowie kurde taki zespol a sadzi niemcom te bramki, moze faktycznie mamy jakies szanse aby z nimi chociaz zremisowac. Niestety po meczu Polski po prostu juz w nic nie wierze. Boje sie ile dostaniemy od Niemcow...

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 19:58 

Trinidad i Tobago lepsiejszy od Polski :)
http://img530.imageshack.us/img530/5581 ... 5345mj.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 20:13 

Jagiellonia w barazach o OE !!!!!!!!!!

I LIGA I LIGA BKS!!!

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 20:13 

odejde od tematu :wink:

Widzew i ŁKS mają awans a JAGA walczy w barażach z Arką Gdynia o ekstraklase

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 20:44 

Szwecja zremisowała z T.i.T. :cry: :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2006, 21:44 

Historia sie pwtorzy z poprzednich mistrzostw:
Ekwador(Korea)-Polska = 2-0
Niemcy(Portugalia)-Polska = 4-0
Kostaryka(USA)-Polska = 1-3

:D :P 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2006, 12:50 

Wczoraj ok. 22:45 zakończył się wg. mnie najlepszy mecz tych mistrzostw jak na razie: Argentyna 2 - 1 Wybrzeże Kości Słoniowej. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dobrej postawy graczy z Afryki. Mnóstwo pięknych zagrań, szybkie akcje, bardzo dobre podania. Naprawdę niewiele brakowało a WKS odniosłoby dobry rezultat w tym meczu. Argentyna też nie grała źle, ale po nich to raczej można było tego oczekiwać. W sumie nie powinienem być zdziwiony dobrą postawą piłkarzy ze strefy Concacaf, większość z piłkarzy tej drużyny gra w czołowych klubach Europejskich. Liczę, że Wybrzeże wyjdzie z tej niezwykle trudnej grupy.

Drugi debiutant też zaprezentował się bardzo pozytywnie. Trynidad i Tobago dobrze broniło się i zremisowało bezbramkowo z faworyzowaną Szwecją. Bardzo dobry mecz zagrał bramkarz TiT Shaka Hislop. Co ciekawe drużyna z tak małego kraju, który liczy 1,2 mln. mieszkańców, spisywała się lepiej niż Polska dzień wcześniej.

W trzecim wczorajszym meczu Anglia wygrała z Paragwajem 1-0, po samobóczjum trafieniu Carlosa Gamarry. W drugiej połowie "Wyspiarze" zaoferowali nam coś, z czego słynęli Włosi. Mowa tu o słynnym catenacio, no może nie w takim stylu jak było to w latach 80 czy na początku 90 :) w wykonaniu Azzurich. Jednak od czasu do czasu Anglicy przeprowadzali kontry, w których groźnie strzelał Frank Lampard. Świetnie te piłki bronił bramkarz Aldo Bobadilla, który zmienił w 8' kontuzjowanego Justo Villara. Właśnie on wg. mnie zasługuje na wyróżnienie.

Drugi dzień mistrzostw i znów bardzo dobre mecze. Oby tak do końca mundialu :).

Dzisiaj mecze:
Obrazek Serbia i Czarnogóra - Holandia Obrazek 15:00

Obrazek Meksyk - Iran Obrazek 18:00

Obrazek Angola - Portugalia Obrazek 21:00

Wszystkie te mecze ''na żywo'' w TVP

pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, 05:14 

Ja ja kurde se obejzec niemoge :( bo cos mi sie dekoder nie legalny spiewalil... I nawet niemam jak kupic orginala :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, 09:27 

A ja tam uważam że dopuki piłka jest w grze to możemy jeszcze coś pokazać. Jestem jednym z tych nielicznych optymistów. Poza tym co by sie nie działo jak jeszcze gramy nie narzekam i trzymam kciuki za POLAKÓW. Na rozliczenia zawsze jst czas.
TAK WIĘC NIE MARUDZIĆ _______KIBICOWAĆ!!!!-- bo to zadanie kibica!

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, 11:13 
Moderator forum

Sie wie. Jak skopią dupy Niemcom to im wszystko wybacze. Nawet Rasiakowi ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, 12:07 

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: dlaczego Janas w ostatniej chwili przed MŚ zmienia skład , ustawienie , styl gry drużyny która wg mnie w eliminacjach zagrała super. Ci piłkarze byli juz ze soba zgrani i te mecze jakoś im wychodziły. Teraz Janas zmienił wszystko - wywalił Dudka i Franka , dał jakiś ludków którzy w reprezentacji grali mało albo wogóle - rozpieprzył to co chłopaki budowali przez ostatnie 2-3 lata. Z niemcami wystarczyło by wystawić skład taki sam albo zbliżony do tego z Austrią (Niemcy i Austria - pomimo że dzieli je techniczna przepaść grają podobna piłkę i na podstawie tego zagrać dobry mecz - na niemców to by wystarczyło)

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, 12:52 

kamillos napisał(a):
Wczoraj ok. 22:45 zakończył się wg. mnie najlepszy mecz tych mistrzostw jak na razie: Argentyna 2 - 1 Wybrzeże Kości Słoniowej. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dobrej postawy graczy z Afryki. Mnóstwo pięknych zagrań, szybkie akcje, bardzo dobre podania. Naprawdę niewiele brakowało a WKS odniosłoby dobry rezultat w tym meczu. Argentyna też nie grała źle, ale po nich to raczej można było tego oczekiwać. W sumie nie powinienem być zdziwiony dobrą postawą piłkarzy ze strefy Concacaf, większość z piłkarzy tej drużyny gra w czołowych klubach Europejskich. Liczę, że Wybrzeże wyjdzie z tej niezwykle trudnej grupy.

Racja mecz Argentyny i WKS należał do ciekawych. Podobał mi sie wczoraj spotkanie Meksyku i Iranu, poczatąk był ciekawy, dominował Iran, miał dwie świetne sytuację, po których mógł prowadzić 2:0, Meksyk tez nie dawał za wygraną, ogolnie to trzymałem kciuki za Iranem, mecz zakończył wynikiem 3:1 dla Meksyku, co nieznaczy ze Iran słabo grał, błąd bramkarza i obrońcy przyczynił sie do przegranej Iranu,

Kolejny wczorajszy mecz to Angola - Portugalia. Już w 15 sekundzie meczu Portugalia mogła prowadzić po podaniu Figo do Paulety na pole karne. W 4 minucie Pauleta trafił do bramki Angoli. Piłkarze z Afryki nie dorównywali Portugalczyką techniką i doświadczeniem ale wydawaje mi się, że ich atutem (i innych drużyn z Afryki) jest wytrzymałość i szybkość. Mieli kilka ładnych sytuacji do strzelenia gola jednak nie udało się im. Mecz zakończył się wynikiem 1:0 dla Portugali. Jestem ciekaw co dziś pokaże Ghana z Włochami.

Dziś mecz USA - Czechy, mam nadzieję że nasi sąsiedzi z południa pokażą USA, że ich wysoka pozycja w rakingu FIFA jest jakąś pomyłką. Stawiam na wygraną Czechów. Choć drużyne USA też stać na szybkie kontrataki, jazda Pepicki :twisted:

Co do Polski, to dziwi mnie cała nagonka mediów na reprezentację. Przegrali mecz i tyle, nie ma co płakać tylko trzeba się przygotować na następne spotkanie. Osobiście liczę na naszych i jestem z drużyną całym sercem. także: POLACY JESTEŚMY Z WAMI :!: Do boju :)

Dobra ide przed TV, bo zaraz konferencja z Janasem, Smolarkiem, Szymkowiakiem i zarządem PZPN
update: konferencja o 13.55 :? coś mi się pokręciło...

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, 13:01 

dzisiaj wieczorem mecz maccaronich :) zawsze na nich liczyłem,zobaczymy co pokażą w tych MŚ,a jutro mecz żobojadów ciekawe czy znowu dostaną w pierwszym spotkaniu,czy powrócą do formy z 1998 roku mimo że już nie ma starych sprawdzonych gwiazd

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, 13:54 

FIDZIO napisał(a):
Co do Polski, to dziwi mnie cała nagonka mediów na reprezentację. Przegrali mecz i tyle, nie ma co płakać tylko trzeba się przygotować na następne spotkanie. Osobiście liczę na naszych i jestem z drużyną całym sercem. także: POLACY JESTEŚMY Z WAMI :!: Do boju :)

nagonka nagonką ale gdyby grali cały mecz tak jak ostatnie 15 min to nikt by nie miał pretensji (a i pewnie wynik byłby inny) ale oni ten mecz przespali nie chce sie grać gwiazdom to trzeba dać szanse tym co chcą grać i będą walczyć a nie oglądać sie na siebie :o

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, 14:50 

co do stylu gry to rozumiem, można mieć dużo zastrzeżeń, ale co chwile w tv gadają o buncie w reprezentacji, że piłkarze robią sobie zdjęcia, mają wolny czas itp. jakiś niemiecki szmatławiec (coś jak u nas fuckt) rzuci temat a polskie media szukając sensacji wałkują ten temat non stop

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2