Teraz jest 20 lis 2024, 06:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2006, 16:11 

Mapy sa OK, samoloty i helo nie maja dlugiego zycia (sporo AA stoi i jezdzi:). Czolgi nawet daja sobie rade (mimo rozsadnie - skutecznie - rozlozonych TOW), ale jak juz wspomniano ATecy rzadza:))

PS. Czy tez macie takie przeswiadczenie ze te nowe "mini" heli to po prostu niszczyciele bojowych "normalnych" heli. Sporo jest akcji - mini heli goni za cobra czy Mi28 i po kilkunastu sekundach go zjada:) Mi w Mi28 udalo sie raz trafic szarzujacego littlebirda z TV, ale jest to IMO mega trudne - a kontra w postaci szybko wznoszacej sie i robiacej kolka niedawnej "ofiary" strzelajacej z KMow jest doslownie zabojcza. te miniaturki maja chyba 2x12,7mm zamontowane, z tym ze chinska wersja wiatraka ma gorsze skupienie:/

PS. A10 i odpowiednik to dla mnie nieporozumienie, jak juz ma dzialko do kitu, i tylko te dwie serie bomb cos robia, to niech by chociaz te 3-4 SAMy przetrwal, bo musi mega blisko podchodzic... Obecnie jak gram z sensowna ekipa, to jada 2-3 AA w sporej odleglosci od siebie (w linii czy w odwroconym trojkacie) i nawet jak pierwszy nie zdejmie, to drugi czy trzeci raczej tak. Na jednym serwie gdzie byla taka wspolpraca, wrodzy piloci mieli KD jakos 3-4/15 czy jeszce gorzej:))

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2006, 21:26 

Laicy, Littlebird sie jeszcze do czegos przydaje :). Ekipa testowa PL4FC (2-osobowa :P ) sprawdzila wiekszosc kombinacji w systemie pilot - Support, pasazer(owie) - AT,Assault, SpecOps, Engineer. I tak:

- strzelanie z SRAW/Eryxa jest tak samo zabugowane jak robienie tego ze spadochronu - ruch obrazu spowodowany, ruchem pojazdu/spadochronu, powoduje automatyczna zmiane kierunku lotu pocisku. W rezultacie pilot musialby calkowicie zawisnac w czasie strzalu, co konczy sie trafieniem nawet z TOW-a :(.

- Assault, trafienie kogos z karabinu wymaga skilla i zgrania nie do uzyskania dla wiekszosci. Natomiast bardzo ciekawym urzadzeniem pozostaje granatnik, za 3 trzecim strzalem rozwalilem jadacego jeepa, samemu bedac w ruchu wirowym.

- SpecOps - najbardziej obiecujace zabawy z C4 spalily na panewce. Po prostu nie idzie zrzucic wystarczajaca dokladnie i mechanizmy odpalania jest w powietrzu wyjatkowo zabugowany (nie dziala, znikaja eksplozje i dzwieki). Jedyne co moza to zaminowac cos gdy nikogo nie ma i obserwowac z daleka. Granaty tak samo, rzucic je mozna z dokladnoscia do 50 metrow. Warto tez wspomniec ze naprawde tego helikopterka trzeba caly czas w ruchu utrzymywac... nieraz seria skadkolwiek (PKM,APC, Czolg, heli) zabijala mnie od razu, i musialem wrespawnowac wiele razy z powrotem.

Engineer - I tu najwieksza niespodzianka. Genialne! Zrzucanie min AT wokol stajacego czolgu i spadamy. Nic sie nie zorientowal i tyle. Zapas min nieskonczony z powodu Supporta (nawet zapomnialem ile sobie macku nazbieral resuppl przy tych zabawach). Mozna zrobic istny nalot dywanowy na kolumne czolgow - szczegolnie z dwoma mechanikami na pokladzie :). Najwiekszy rarytas to jedna mina na stojace heli, i ten juz nie wystartuje. Obrzucenie pasow startowych jest tez bardzo szybkie i skuteczne - niezly ubaw byl jak kolesie probowali za wszelka cene ominac niespodzianki.

Polecam dalsze zabawy...

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2006, 23:12 

jeszcze jedna akcja:

pilotem jest squad leader, i jest prawie niezniszczalny spawnpoint (jak nie pokpi sprawy...)

W sumie pilot powinien byc supply, bo medyk sie nie sprawdza -- seria najczesciej zabija, a nie "uszkadza" desant, so why bother?

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, 02:21 

O a wy tu. Spoko ;)
To kiedy gramy? ;>

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 09:05 

To co kurdigy moze dzis Testcik na jakims serwie ?daj znac bede o 18 na TS

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 12:03 

Wy to macie fajnie mozecie juz grac a ja musze czekac jeszcze 7 dni :cry: :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 12:11 

Ej, chłopaki, nie wiecie może czy jest już BF2: Armored Fury w Empiku czy np. w TESCO? Jak tak to się przejade (mam ok. 10km)...

Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 12:31 

[Tony.660] napisał(a):
Ej, chłopaki, nie wiecie może czy jest już BF2: Armored Fury w Empiku czy np. w TESCO? Jak tak to się przejade (mam ok. 10km)...

Pozdrawiam!
Ma być dopiero 23 czerwca :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 12:33 

Szkoda, myślałem że dzisiaj (tj. 16) :(

Dzięki za szybką odpowiedź...

:?

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 13:07 

EEE wedlug wszelkich informacji ma byc dzisiaj. Zreszta wybieram sie na miasto to sie zorientuje.

Swoja droga pogralem chwile dzieki uprzejmosci Khildesum i calkiem fajnie sie te boostery prezentuja. Sterowanie littlebirda troche dziwne(kilka razy ot tak nagle mi przekoziolkowal przy ladowaniu)za to sila bez komentarza. W ciagu jednej mapy starcilem tyle heli co normalnie przez caly dzien :P Nawet pojedynki 2v1(bojowe+zwiad) udawalo mi sie wygrywac a to oznacza, ze poziomem to chyba boostery nie grzesza. A raczej gracze ^_^ Za to ubaw po pachy mialem jak na moj widok wyskakiwali ludzie z helikopterow. nawet spadochronow czasem nie otwierali :shock: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 13:21 

Lailonn napisał(a):
EEE wedlug wszelkich informacji ma byc dzisiaj. Zreszta wybieram sie na miasto to sie zorientuje.

@ Lailonn jak wrócisz to zdaj relacje ;)

Lailonn napisał(a):
na moj widok wyskakiwali ludzie z helikopterow. nawet spadochronow czasem nie otwierali :shock: :lol:

No to nieźle :shock: :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 18:50 

Nie ma jeszcze AF w sklepach. BYc moze beda w przyszlym tygodniu.

Pozdrowienie dedykowane dla brunetki, ktora ze mna lazila po miescie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 19:29 

Lailonn napisał(a):
Pozdrowienie dedykowane dla brunetki, ktora ze mna lazila po miescie :wink:

:D Lailonn to przeciez bylem ja :D :D :D
A tak wracajac do tematu wlasnie moja Visa przeszla i zaczynam zasysac

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 22:05 

Dziwna sprawa. Af i Bf2 chodza ok natomiast rpz yprobie gry online w EF dostaje info, ze posiadam zmodyfikowana gre i abym przywrocil standardowe pliki. Czyzby reinstal? ^_^

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 23:38 

Wlasnie w sprawie tego niskiego poziomu, nie pojdzie po premierze AF zrobic wieczorkow Booster packow na GamesNecie, jak sie uzbiera troche chetnych?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2