Teraz jest 17 sty 2025, 21:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 16:24 

mglisty napisał(a):
Fajnie jest ale ile mozna wysadzić na mapie piechoty skoro po podminowaniu jakiegoś obiektu trzeba sie czaić w poblizu i czekac jak palant na ofiary... a jak nie przyjda i mapa sie skończy?

a widziałeś kiedys C4 wybuchające od tak sobie jak ktos sie zblizy?

mglisty napisał(a):
kazdym razie podklejenie C4 do pojazdu to przyznacie trudne zadanie. Na dodatek za rozwalenie czołgu(bez gunera) dostajesz ...2 punkty

moim zdaniem to wcale nie jest takie trudno, fakt na otwartych mapach nie jest łatwo ale na takich jak Karkand jest to zadanie baardzo łatwe jeśli czołg pakuje się bezpośrednio w centrum walk...
ale masz racje 2pkt za rozwalenie sprzętu cięzkiego to żenada...

Pamietaj że są jeszcze łatwe punkty czyli sprzęt commandera
Swoja drogą ja bym nie pluł sie aż tak nad tym komandosem, nie jest tak źle, jak tkos umie to kosi równo, zwłaszcza na duże dystanse bo powiedzmy sobie wprost komandos nie powinien sie pakować w ogień walk.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 16:42 

Napisałbym co wiem o komandosach ,ale wtedy server Battlefield.pl zatkałby się na dobre. Tą klasę trzeba po prostu CZUĆ. Być swiadomym jakie jest przeznaczenie komandosa ,którego szkolenie może trwać wiele lat a jego koszt idzie w miliony dolarów. Taki człowiek nie rzuca się na czołg z misją samobójczą. To tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 16:45 

To jest GRA a nie REAL. Tu szkolenie nie trwa ani wiele lat ani nie kosztuje milionow. Wiec darujcie sobie te porojone teksty "w realu to elitarny zolnierz" bla bla bla...

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 16:45 
Redaktor Battlefield.pl

Mało się nie zlałem... Co jest złego w komandosie ? Złe bronie? Więkoszość broni w bf2 dzieli się na 2 kategorie - celne które zadają małe obrażenia i mniej celne które zabierają więcej obrażeń. Bronie komandosa należą do tych pierwszych. Poza tym qbz-97 jest bardzo celny, a scar-l zabija strzałem w głowę, nie ma na co narzekać. Poza tym, komandos biega dłużej niż szturmowiec czy wsparcie! A ty piszesz że tak samo krótko. W bf2 wszyscy biegają tak samo szybko, różnią się tylko długością tego biegu.

PS. walić to nie gram już komandosem :D Wczoraj dostałem experta 8)

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 17:18 

Mi tam bardzo przyjemnie się strzela scar-lem, a grając w czołgu c4 nieraz kończyło moje rajdy, co do pkt za rozwalenie czołgu to możnaby dodać po 1 za zniszczenie pojazdu wroga ale nie tylko dla komandosa - mechanik i eryxiarz też pewnie by chcieli.
A co do odwołań do realizmu to dużo zmian mających urealnić grę psuje jej grywalność - jak np usunięcie strzałów z wyskoku. Jeśli ma być tak realnie to dlaczego czołg i eryx nie rozwala 1 strzałem jeepka, jak trafisz gościa 1 strzałem w głowę z karabinu to też przeżyje.
W sumie wystarczyłoby tylko urealnić broń snajpera - np. coś na wzór snajpy z Far Cry-a - i już po grze. Teraz snajper z 300 metrów widzi malutką główkę i może spudłować, a normalnie z 1km trafi w oko. Realnie może by było, tylko gra straciłaby sens....

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 17:20 

Lailonn napisał(a):
To jest GRA a nie REAL. Tu szkolenie nie trwa ani wiele lat ani nie kosztuje milionow. Wiec darujcie sobie te porojone teksty "w realu to elitarny zolnierz" bla bla bla...

to gra a nie real... true!
ale również niejest to FILM!
a większość podczas gry myśli że specopem wymiecie niczym Chuck Norris w Delta Force lub Steven Segal w Liberatorze
wpadnie w ciżbę oponentów i w specyficznym tańcu przypominającym wygibasy Banderasa w Desperado uniknie wszystkich kul samemu rozdzielając headshot'y na prawo i lewo :wink:

IMHO ze specem jest podobnie jest jak ze snajperem - trzeba mieć zamiłowanie do tej klasy, trochę skilla i właściwy styl gry - inaczej jesteś tylko potencjalnym kandydatem do purpurowego serducha

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 18:02 

Porojone teksty. Lailon Ty chyba potrzebujesz konfliktu żeby żyć.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 18:26 

Ja comandosem grałem 327 h i będę tej profesji bronił chociaż ostatnio giercuje mechanikiem :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 18:30 

Bardzo rozbudowana wypowiedz. A co cie tak urazilo, co? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 18:31 

Chyba to że uraziłeś jego ukochaną klasę ^^

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 18:38 

Jak niby? :D Napisalem tylko, ze teksty o tym jak to spec byl elitarna profesja skzolaca sie lata i kosztujaca wiele milionow to brednie podpadajace pod bialy kaftan ;]

Osoby, ktore szukaja tu realizmu lub tez "wczucia" sie w gre bardzo zle trafily. Ostatnio o takim, ktory sie "wczuwal" slyszalem w TV. Walnal matke krzeslem bo mu prad odlaczyla i stracil postac w Tibii :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 18:55 

Mplay napisał(a):
Eh są ludzie ,taborety i Lailonn

ale o co Ci chodzi? przecież on tylko napisał, że gra ma sie nijak do rzeczywistości więc...?

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 18:58 

Cytuj:
Lailon Ty chyba potrzebujesz konfliktu żeby żyć

Ani razu cie nie obrazilem. Ty mnie natomiast tak. Nawet nie pisalem bezposrednio do ciebie...

Cytuj:
Eh są ludzie ,taborety i Lailonn

Puknij sie w glowke malenki...

@MasterM na tym forum jest pewna liczba userow, ktorych IQ kaze szuakc ze mna zaczepki dla zasady ;] Mnie to nawet bawi. usiadz wygodnie i patrz jak nakreca sie flame ;D

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 19:35 

Swoją drogą już dawno nie było konkretnego flame'a na forum :lol: Dobrze wam idzie! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 19:47 

:shock: :shock: :shock: Komandos rulesz.....medyk rulesz.......mechanik rulesz....BF2 rulesz :twisted:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2