Teraz jest 20 lis 2024, 04:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 11:34 

Nie myslalem, ze kiedys JA to powiem ale...warto. Jesli masz kase na 1 kup AF a jak masz kase to kup oba(sporo serwerow to mieszanki EF + AF) Nowe mapy sa udane i grywalne. MASA ciezkiego sprzetu. Nowe heli bardzo mi sie podoba :wink:

EA Downloader to zakrecona sprawa ale postaram sie :P

-Sciagasz EA Downloadera i instalujesz.
-Tworzysz w nim konto(nie ma ono zwiazku z kontem z gry)
-Jesli kupisz pudelkowa wersje boostera to w odpowiednim miejscu musisz wpisac znajdujacy sie tam kod(strona jest podana na kartce w pudelku)
-Potem podajesz konto na jakim grasz w BF2
-Podajesz konto z EA Downloadera(wlasciwie to sie na nie logujesz)
-Od tej pory w EA downloaderze masz dodanego boostera. Mozesz go sciagac do woli
-Jesli chcesz grac na innym koncie lub komus "pozyczyc" po prostu boostera w danych konta EAd zmieniasz nazwe konta z BF2

To chyba wszystko o EA Downloaderze

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 11:38 

Lailonn napisał(a):
Nie myslalem, ze kiedys JA to powiem ale...warto. Jesli masz kase na 1 kup AF a jak masz kase to kup oba(sporo serwerow to mieszanki EF + AF) Nowe mapy sa udane i grywalne. MASA ciezkiego sprzetu. Nowe heli bardzo mi sie podoba :wink:

-Jesli kupisz pudelkowa wersje boostera to w odpowiednim miejscu musisz wpisac znajdujacy sie tam kod(strona jest podana na kartce w pudelku)
-Od tej pory w EA downloaderze masz dodanego boostera. Mozesz go sciagac do woli
-Jesli chcesz grac na innym koncie lub komus "pozyczyc" po prostu boostera w danych konta EAd zmieniasz nazwe konta z BF2

No Lailonn..A tyle kiedyś narzekałeś na bf2 a nawet boostera kupiłeś :)
Dzięki za info o EA donloader.NA 2 boostery raczej kasy nie mam,jednak na AF powinno starczyć.Jak myślę,to linka do EA downloadera jest na stronie EA?

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 11:58 

Tak, jest. A boostera kuipilem w dziwnych okolicznosciach :P Sprzedalem SFa i za te kase kupilem Boostera. Kasowo wyszedlem na 0 ^_^

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 13:31 

zaskakujesz

niewiem co jest takiego fajnego w mapach z EF
piechota się praktycznie nie liczy - tylko czasem zmyślnie usytowany koło spawnu wroga snajper, ewentualnie AT

czołgów jest jak nasrał ale życie każdej puszki jest bardzo krótkie -> heli & samoloty zbierają ostre żniwo, a i same czołgi się szybko wzajemnie wykańczają (zdażało mi się dostać w przeciągu 2 sekund 3 trafienia i eksplodować w wcześniej nie uszkodzonym czołgu)
do eurocoptera nie idzie się dostać, eurofighter to kpina
euro-czołgi też są gorsze ze względu na większe gabaryty i "angielskie" usadowienie kierowcy
po MECowiskiej stronie też są długie kolejki do sprzętu latającego

operation smoke screen jest ładne ale niezbyt zbalansowane - masa bezsensownych śmierci "w połowie drogi" w puszce lub pieszo

tabara quary - dłuuga, płaska i prosta czego rezultatem jest wojna pozycyjna na moście gdzie regularnie spadają bomby i artyleria
ze względu na "płaskość" mapy piesza zabawa to masochizm

the grat wall - podobnie jak na OSC panuje tu jeden wielki chaos - niema żadnego konkretnego natarcia z żadnej konkretnej strony, sporo snajperów i claymore'ów a z drugiej strony cieżko coś samemu snajperem coś "zwojować", jak się trafi głupi team co uparł się na snajpienie to jedno wrogie APC potrafi wygrać rundę - przy rozsądnym teamie niema co wsiadać w żaden pojazd bo ATcy siedzą w najdziewniejszych zakamarkach
kolorystyka mapy utrudnia szybkie wyłuskiwanie wzrokiem przeciwników, ułatwia schowanie się ale próba przemieszczenia gdziekolwiek to zawsze spore ryzyko

spędziłem na mapach EF jakieś 15h i rozgrywka na żadnej z nich mi się "nie kleji"

sposób w jaki wykonano euro army świadczy albo o celowej kpinie albo całkowitym olaniu sprawy
szczerze powiedziawszy to mnie ten "booster" bardziej wku4....... niż jakikolwiek patch

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 14:16 

Ja grałem 137 h i jak dla mnie jedne z lepszych map grałeś na kiepskich serwerach :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 14:37 

Lailonn napisał(a):

Tylko jak chcesz komus pozyczyc... to akurat i tak trzeba zwykle podac login do Downloadera, bo niby skad sciagnac AF/EF inaczej (chyba ze juz mozna sciagnac z innej lokacji?)

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 14:44 

Khildesum napisał(a):
Tylko jak chcesz komus pozyczyc... to akurat i tak trzeba zwykle podac login do Downloadera, bo niby skad sciagnac AF/EF inaczej (chyba ze juz mozna sciagnac z innej lokacji?)

Masz na dysku wypalisz mu na plytce

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 14:55 

Kolec mi dotychczas sie gralo fajnie na OSS oraz TQ natomiast GW faktycznie smierdzi. Niby piechociarska mapa ale tam sa sami snajperzy...Jak juz pisalem snajperzy=samo zło i psuja rozgrywke :}

Masa czolgow faktycznie jest ale jakos nie czulem sie "zbierany" przez wrogie lotnictwo. Moze dlatego, ze heli tam maja przechlapane bo dostaja z kazdej strony(zakladajac, ze nie gra sie z idiotami)

Ale ogolnie twoje zarzuty dotycza calego BFa jako takiego a nie boostera. Tylko, ze te "wady" sa wynikiem debilizmu graczy a nie samej gry.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 17:00 

ja bardzo lubie się pobawić w snajpera - jestem mniej skuteczny niż medykiem/assaultem/supportem, ale daje mi to holerną frajdę - a i tak rogrywka na GW ssie (dlamnie oczywiście)

pozostałym dwóm mapom (OSS, TQ) zdecydowanie wiele brakuje do Dragon Valley, Zatar Wetlands czy Dalian Plant

ilość czołgów na OSS i TQ sprawia że przestaje mieć znaczenie to że siedzisz pod pancerzem, niema znaczenia że wygrałeś z kimś pojedynek na armaty bo i tak zaraz wsiądzie w inną puszkę która jest akurat wolna a jego 5 kolegów zatrzyma cię w połowie drogi po flagę - ich zatrzyma twoich 5 kolegów - a wszystko regularnie będą bombardować samoloty i heli (z silnym wskazaniem na MEC jako że T1 to pojazd cywilny w porównaniu z MiG'iem 29)

przyczym na OSS panuje niezły chaos a na TQ wprost przeciwnie - tam jest idealny porzadek w którym obie armie się perfekcyjnie neutralizują na moście (gdzie oczywiście panuje niezły "hartkor")

zwiedziłem kilkanaście serverów z EF do tej pory i na każdym było podobnie
jak dlamnie to są poprostu mało grywalne

o ile nie lubię kubry z podstawki to widzę w tej mapie "coś" co może się podobać innym, widzę równierz że rozgrywka jest na niej przeważnie w miare sensowna - tego niema na OSS, TQ, TGW - tam jest tylko ładny krajobraz i zasrane T1 :roll:

z wielką checią bym poczytał co takiego ekscytującego jest w tych mapach, bo obecnie wykracza to poza moją zdolność "samodzielnego pojmowania" :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 17:51 

Wlasnie te duze pancerne bitwy? :wink: To czego nie bylo w BF2 a o czym marzyli fani 1942? ;]

Ja grajac z kumplem swietnie sie bawilem. I zajmowalem flagi i je tracilem a bynajmniej nie latalem samolotem. Heli tez raczej rzadko ;]

Gdy gra sie solo "przeciw masie czolgow" to faktycznie mzoe byc kicha no ale...

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 20:10 

Lailonn napisał(a):
Wlasnie te duze pancerne bitwy? Wink To czego nie bylo w BF2 a o czym marzyli fani 1942? ;]
albo jak DC dlatego są dla mnie exstra
:D

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 20:32 

no cóż - do wyboru są jedynie zachodnie servery i gra z obcojęzycznymi n00bami

a czołgi zbyt szybko eksplodują (natęrzenie ognia p-panc jest b.duże)

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 20:53 

Jest juz serwer PL z boosterami ale AF jesczze nei wydano pudelkowego a znakomita wiekszosc ludzi nie ma karty by kupic przez neta. Mysle wiec, ze od piatku na asterze ktos sie zacznie pojawiac :}

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 21:09 

Lailonn napisał(a):
Jest juz serwer PL z boosterami

Podasz IP lub nazwe ?? :o

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2006, 21:17 

:shock:

Cytuj:
Jest juz serwer PL z boosterami ale AF jesczze nei wydano pudelkowego a znakomita wiekszosc ludzi nie ma karty by kupic przez neta. Mysle wiec, ze od piatku na asterze ktos sie zacznie pojawiac :}

? Nie ma oddzielnego topica o tym serwie ale w tym o Asterze jest podane dodatkowe IP

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 228 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2