Sciagnalem bo mialem kod 20 cyfrowy czy jakos tak i linka gdzie go wpisac i do jakiego konta przydzielic AF, no i podalem moje konto EA Downloadera i mi sie wyswietlilo ze moge sciagac.
No wiec gralem juz jedna mapke, powiem tak: fajnie jest, moze byc niezly klimacik. Myslalem ze Littlebird bedzie troche szybszy ale jest ok:P Hmmm co do ceny moze jest troche wygorowana ale moim zdaniem "jest ok":D Wiem tylko tyle ze chyba bardziej pod ta cene pasuje Euro force, no ale coz pogramy zobaczymy.
Co do tego po co nam pudelka, w cenie nie ma duzej roznicy miedzy pudelkowa a nie pudelkowa:P pozatymnie mam dobrej drukarki zeby sobie okladke wydrukowac. Jeszcze jedno co mnie sklonilo do kupna pudelkowego to to ze troche bym mial problemow poprzez zaplacenie przez neta.
Co do media markt'ow to z tego co wiem jeszcze nie maja i szybko sie nie zanosi (przynajmniej w calym Poznaniu).
Co do empikow gra pojawila sie wczoraj, pewnie jeszcze na magazynach maja niewystawione, tak bylo w przypadku mojego empiku, ale nie bylo problemu poczekalem 10 minut, przyniesli dali ladna siateczke itp

i ogolnie super extra tanio i szybko:D
Podsumowujac z tego co widzialem to warto miec rowniez EF, poniewaz duzo servow jest laczonych AF+EF, ale to juz bylo kilka stronek wczesniej.