Teraz jest 24 lis 2024, 06:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2003, 12:46 

Eeee tam. Może ma ma modem. I IP idzie w siną dal :) . Lepiej napisać jego adres, a ja wyślę mu w kopercie wąglika :D :D. Albo lepiej naślę najemnika. lol ale bedzie masakra 8) :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2003, 13:31 

Świr :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2003, 15:28 

Uwaga: kolega ZBIK posiada ip 80.48.234.21 , jest ono stałe i niezmienne, pozatym po analizie wyszło na jaw, że ŻBIK to ta sama osoba co KINIO PL. Koles poprostu nieźle sobie przyciął. Pozatym posty ŻBIKA jak i KINIO PL dotyczą piratów itp więc w drodze jest już kolejny ban na forum. Trzeba tępić buractwo.... Jeśli jesteście ciekawi całości przejżyjcie wszystkie posty obydwu gości, znaczy jednego gościa pod dwoma ksywami...

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2003, 16:03 

Lol kongratulejszyns :D[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2003, 15:33 

Dzięki wszystkim za słowa otuchy i wsparcia.Nawiasem mówiąc macie dziwne poczucie humoru.Było nie było odpowiedz i tak uzysakałem ,a to forum to już istne kompendium wiedzy dla piratów (i to wcale nie jest moją zasługą).A i tak puki co gram na sieci bo jest z kim i o pingi nie trza się martwić.
Pozdrawiam wszystkich 8)
a i bez ściemy ale ten IP nie mój (wkońcu bana nie dostałem-może IP naszego routnera) i nie mam nic wspólnego z gościem KINO.PL no chyba że jest z mojej sieci.Nie chciałem nikogo urazić ,szanuje was i wiecej o rzeczach zw. z piractwem nie będe pisał.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2003, 17:34 

Noooo, narazie masz u mnie plusa i przebaczenie. Niech bedzie ci przebaczne synu i nie błądź więcej. Wąglika nie wyślemy :twisted: . Ale z drugiej strony kompletnie zgłpiałem bo ni wim kto ma rację :( . Shaggy napisz coś na ten temat

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 01:41 

Ludu co tu kłamać chce grac w necie ale jak widać w temacie nie mam cd-key i to orginalnego mam pirata lubie tą gre wręcz kocham a che grać z innymi ludzmi a nnie tylko z botami am need cd-key zeby sobie w necie pograć kupil bym orginalna gre ale mam dziwczyne krwiopice i cała kasa idzie na nia , no prawie cała :twisted: wiec kto mi pomorze

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 01:44 

Ludu co tu kłamać chce grac w necie ale jak widać w temacie nie mam cd-key i to orginalnego mam pirata lubie tą gre wręcz kocham a che grać z innymi ludzmi a nnie tylko z botami am need cd-key zeby sobie w necie pograć kupil bym orginalna gre ale mam dziwczyne krwiopice i cała kasa idzie na nia , no prawie cała :twisted: wiec kto mi pomorze

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 21:10 

Albo kupujesz oryginałkę, albo wypad. Takie są zasady tego forum.
I nie wierzę że na tej dziewczynie nie uda ci się zaoszczędzić 49zł, tym bardziej że jak sam napisałeś kochasz tą grę.

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2006, 09:03 

Z tą dziewczyną to coś o tym wiem:p ale facet 30zł???? jak raz nie dostanie kwiatka czy czekoladek to nie zginie...piractwu mówimy NIE! co ci przyjdzie z tego że odbieżesz komuś wypłate? i tak nie pograsz w necie i tak a 29.90 to nie jest taka wielka cena! nie nażekaj! A kobiety to kobiety.. wprawdzie jednego BFka mi połamała ale jakoś nie przeszkodziło mi to w kupieniu drugiego:] nie wkurzaj ludzi I BĄDŹ UCZCIWY!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2