Teraz jest 17 sty 2025, 21:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2006, 10:05 

enVoy napisał(a):
Nie jeden odczół skódki c4 na własnej skórze.

:shock: :shock: Dobrze że nie "na właśnej skusze" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2006, 17:18 

Wiedzialem, ze Miodek to tylko sciema i on sie na j polskim nie zna ;)

Ja lubie grac komandosem, ale nie na unlocku. No i 'C4 jeep' tez ma swoj klimacik ;) gdyby bron komandosa byla celniejsza i zadawala odrobine wiecej obrazen to bylby mastahem ...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2006, 22:58 

Dla mnie komandos jest OK. Ma przeciesz niszczycielskie C4 które jest bardzo dobre na pojazdyi ma bardzo wiele wykorzystań. Wystarczą 2 do rozwalenia czołgu np. Są jeszcze samochody płapki :P. Broń do walki w zwarciu ma troszke słabszą. Wiadomo że nie wygra np z medem czy z assaultem z AK od frontu. Ale ma jeszcze celowniczek też to jest czasami przydatne. Komandos jest moją ulubioną i najfajniejszą klasą według mnie i ma dobrą proporcje.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2006, 10:24 

komandos jest taki jaki jest i go nie zmienią drastycznie

jak się powołujecie na real to idcie do budowlanego kupcie sobie gumowy młotek i weżcie sobie nim tak zdrowo trzepnijcie w łeb

czy ktoś widział Hammera który skacze ze skarpy 3m nad ziemią ??(już sobie wyobrażam mechanika z kompletem kluczy jak podnosi sobie na podnośniku tego hummera i sie wsuwa na desce pod auto i wymienia most i wał napędowy)

podejrzewam że z 5 osób było na strzelnicy,reszta myśli że ze snajpy z 1km można walnąć heda (hmm życze powodzenia )

dla jednych komandos jest git dla innych jak komandos spojrzeniem nie zabije całego respa to śmierdzi.

ja osobiście lubie grać specopsem (pogram sobie ze znajomymi w grudniu teraz jade na modemie 25kb/s w grudniu 512 hmm ile patchy jeszcze będzie

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2006, 10:39 

jak by gra miała być super-realistyczna to pistolet musiałby zabijać 2 strzałami :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2006, 11:02 

ktos napisał że medyk ma lepszą broń od komandosa w sf mają takie same tylko medyk ma inne tryby w S.A.S
a o g36c niesłyszałem wybaczcie

prosze nie piszcie postów typu "jakby miała byc realna to..." jak ktoś pragnie postrzelać to niech idzie na strzelnice albo zapisze sie do woja,.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2006, 11:53 

fr@gles napisał(a):
ktos napisał że medyk ma lepszą broń od komandosa w sf mają takie same tylko medyk ma inne tryby w S.A.S
a o g36c niesłyszałem wybaczcie

prosze nie piszcie postów typu "jakby miała byc realna to..." jak ktoś pragnie postrzelać to niech idzie na strzelnice albo zapisze sie do woja,.

odkopałeś stary temat i powtarzasz w nim teorie które tu wygłaszano w co drugim poście... i po co? wszyscy wiedza że to arcade i tyle

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2006, 14:11 

Pstrag napisał(a):
jak by gra miała być super-realistyczna to pistolet musiałby zabijać 2 strzałami :roll:

i zabija

2 heady :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 2