Przecież teraz (wcześniej też tak było) żeby sobie podbić statsy wystarczyło wejść na jakiś serwer 212.203.134.xxx po godzinie 2 lub 3 w nocy i było to samo (gra w kameralnym gronie). Jeżeli obniżyli o 2 osoby to co ? Wielka sprawa ? A w dzień wystarczy spojrzeć na serwery : albo 0/64 albo 64/64 (przykładowo) czyli albo puste albo max zapchane nie ma średnio zapchanych. Dziwi mnie tylko full Karkandów 0/0... już lepiej postawili by jakiś Wake albo Cleansweep 24/7

Patrzę że ostatnio modne jest narzekanie na BF2 nawet bez potrzeby. Co do statystyk to doszedłem to takiego wniosku : Gracze którzy mają duuuużo pkt-ów to najczęściej gracze klanowi którzy wykupują sobie serwer rankingowy i tłuką statsy bo sami decyduja ilu graczy ma plansza, zahasłują sobie rozgrywkę i tłuką

Jeżeli jestem w błędzie poprawcie mnie. Ostatnio grałem na serwerku niemieckim i zdarzyło mi się coś co na naszych, Polskich mi się nie zdarzało : w wyścigu do samolotu gość mnie TK-ował. Był to gość z odznaką w kształcie wrony

Napisałem mu co mu odbiło a ten mnie wyśmiał że on tak robi i nic mu nie zrobię bo gram na jego serwerze i za chwilę mnie zkickował zresztą bo mu napisałem na głównym że jest asshole. Co ciekawe wcale rewelacyjnie nie wymiatał. Puenta : statsiarze są w klanach więc ta poprawka co najwyżej równa szanse

Poza tym są bezkarni jak coś nie pasuje to kick albo ban. Zaczynam zastanawiać się czy jest możliwośc żeby wykupić sobie slotu (żeby nie mogli mnie wykopać) na jakimś serwerze rankingowym ale nie wchodzić do klanu?