Teraz jest 19 lis 2024, 15:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2006, 23:56 

Moj podpis nie obciaza w zadnym wypadku forum, ani go nie rozszerza (co bylo podstawa do napisania regulaminu), poniewaz znajduje sie na zupelnie innym serwerze. Nie opoznia rowniez otwierania sie boarda u Mattiego (czy jakos), poniewaz jej priorytet jest o wiele mniejszy niz nadrzedne dane konstrukcji forum i tekstu na nim zawartego.
Ponad wszystko; jest starsza niz ten niefortunnie pomyslany regulamin.

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 00:32 

mcmt napisał(a):
Moj podpis nie obciaza w zadnym wypadku forum, ani go nie rozszerza (co bylo podstawa do napisania regulaminu), poniewaz znajduje sie na zupelnie innym serwerze. Nie opoznia rowniez otwierania sie boarda u Mattiego (czy jakos), poniewaz jej priorytet jest o wiele mniejszy niz nadrzedne dane konstrukcji forum i tekstu na nim zawartego.
Ponad wszystko; jest starsza niz ten niefortunnie pomyslany regulamin.

Zaden podpis nie obciaza forum, bo nie ma mozliwosci umieszczenia siga na serwerze forumowym.
Ale zapycha mi lacze, bo przekroczylem limit na neo i teraz siedze na 4kB/s :).

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 00:47 

Nie bede sie wdawal z toba w zbedna dyskusje, ale tylko uswiadomie cie, ze jesli dbasz o limicik, to powinienes odpowiednio skonfigurowac sobie przegladarke, aby moj podpis wgrywal sie tylko RAZ, a pozniej byl czytany z tak zwanego cache na HDD (zreszta jesli nic nie zepsules to sa to ustawienia defaultowe wiekszosci przegladarek).
Szkoda, ze oprocz regulaminu nie czytasz instrucji obslugi na przyklad swojej przegladarki.

bieda...
RTFM...

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 01:11 

Tez mam limit na chello, a cache na dysku także mam limitowane. Forum to nie jedyna strona, z jakiej korzystam i folder cache przekraczajacy 600MB niespecjalnie cieszy moje oczy.
Twoja sygnaturke za to malo kto oglada, a na zdrowy rozsadek powinienes sam zdecydowac czy jest potrzebna.
No offense

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 02:54 
Moderator forum

MCMT - już o tym rozmawialiśmy. Miałeś przekompresować ten filmik. Nie zrobiłeś tego, snujesz jakieś dziwne opowieści co do tego że regulamin Cię nie dotyczy, dajesz wszystkim dobre rady - od tego momentu będe zmuszony kasować posty zawierające twoją sygnature. Nie widze powodu aby jedna osoba miała być uprzywilejowana w stosunku do reszty. EOD.

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 10:25 

Szkoda.....zawsze podobala mi sie ta sygnaturka...najlepsze jaka widzialem :wink: Hynol daj mu szanse :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 10:37 

Ale regulamin dotyczy wszystkich :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 11:02 

WiecejMocy napisał(a):
Szkoda.....zawsze podobala mi sie ta sygnaturka...najlepsze jaka widzialem

Rzeczywiście jest bardzo ciekawa. Sam ją zrobiłeś mcmt, czy też ktoś ją zrobił dla ciebie na zamówienie?

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 11:24 

sam ja zrobil - kiedys juz o tym mowil.

no i moderatorzy udupili jednego z normalniejszych forumowiczów... :(

EDIT:
filmik mcmt:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1699631201

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 11:58 

Czy ja wiem czy ta restrykcyjność jest tu potrzebna? Jeden wyjatek nie zbawi waszych limitów, a przeciez do tej pory jest to jedyna taka sygnatura więc w czym tak naprawdę problem? Wiem, że żyjemy w czasach kiedy regulaminy itd. to świętość ale bez przesady, trochę zdrowego rozsądku też potrzeba.

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 12:02 

WiecejMocy napisał(a):
Szkoda.....zawsze podobala mi sie ta sygnaturka...najlepsze jaka widzialem :wink: Hynol daj mu szanse :roll:

1 MB sygnaturki dla kazdego?

Powodzenia przy przegladaniu forum.

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 12:25 

a kto mowi ze dla kazdego? Zawsze byli rowni i rowniejsi :D A moim zdaniem to on moze miec taka sygnaturke bo jest fajna :) (od 2 tygodni wyobrazam sobie ze ta rakieta leca Janas z Listkiewiczem :P )

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 12:28 

Jest chyba jakas mozliwosc zeby nie wyswietlalo grafiki...to dla tych co maja limity byloby rozwiazaniem

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 13:13 

rozwiazaniem byloby tez zakazanie uzywania w ogole graficznych sygnaturek a tylko jemu pozwolic na te 1 MB - wyjdzie na to samo :P

inne rozwiazania:
- opcja ukrywania wszystkich sygnaturek globalnie (ale co jesli tylko ta jego mi nieodpowiada?)
- opcja ignorowania postow konkretnych userow (nie wyswietla sie ani sygnaturka ani posty konrektnego usera ;P - ale co jesli czasem pisal notki z sensem?)

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2006, 13:58 
Moderator forum

Panie i panowie, ale o czym w ogóle te dyskusje ? Regulamin dotyczy wszystkich z nas, równiez ja dostałem kiedyś prośbę o zmniejszenie obrazka, teraz swój obrazek zmniejszył Kobra - kolejny z moderatorów. Nikogo nie gnębimy, piszcie sobie co chcecie, pod warunkiem, że nie łamiecie regulaminu. Regulamin jaki jest, kazdy widzi, nalezy go przestrzegać i tyle.

Wojna ze zbyt dużymi obrazkami kiedyś już się odbyła, teraz też zmieniło swoje obrazki kilkadziesiat osób. Widac co jakiś czas musi być, gdyż po pewnym czasie jeden przekroczy o 5% następny o 10% a później to juz samo leci i pojawiają się giganty. I okaże się że forum bf.pl ma większe wymagania niż sam BF2.

I nie powinno byc dyskusji zrób sobie tak, zrób sobie inaczej. Zrób tak jak mówi regulamin i po kłopocie.

Ja osobiście mam 1 MBit i mnie nie przeszkadza wielkość sygnaturek. Jednakże potrafie sobie wyobrazić co przezywają ludzie korzystający z modemu, czy mający limit na Neo w danym momencie.

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2