Teraz jest 20 lis 2024, 07:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 11:53 

dramich_wwa napisał(a):
w druga stronę moge sobie wyobrazić osobę która uzna że gra fair to wyłącznie gra na takich samych konfigach identyczny sprzęt i łacze sieciowe i z takim punktem widzenia również trudno dyskutować. można nawet póść dalej i ustalić identyczne warunki klimatyczne....

kazdy sobie kupi x-boxa 360 wtedy bedzie fair ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 11:54 

W Vietnam grałem na high na 1.0 na 1.21 musiałem na low, podobnie jest 2. Na początku mogłem spokojnie pykać na high, a z każdym patchem musiałem zmniejszać ustawienia aby dalej grać w normalnych warunkach. Optymalizacja silnika w produktach EA powala.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 11:55 

to do bfa są jakieś skrypty ? no chyba że skryptami nazwiemy timery, aimboty, wallhacki itd. , ale to już moim zdaniem są programy zewnętrzne

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 12:00 

---

Ostatnio edytowano 8 gru 2006, 11:06 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 12:05 

z tego co wiem BF2 ostro jedzie na "Python-ie" wiec skrypty to chyba nie problem dla zdolniachy ...

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 12:08 

---

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 12:25 

HMm dokladnie o tym mowilem. Dla ciebie legalne sa jeszcze programy zewnetrzne dla mnie nie. Dla kogos innego legalne sa czity.

Skoro ktos gra na low by moc grac to i tak masz nad nim przewage w postaci FPSow chociazby.

O ile osobe, ktora specjalnie manipuluje ustawieniami(choc nie musi) aby zdobyc jakas przewage nazwe lama o tyle taka, ktora uzywa dodatkowego oprogramowania nazwe po prostu cziterem(zreszta kazdy cziter to tez i lama :D)

To, ze jakies dodatkowe urzadzenie daje przewage to juz DICE nic nie poradzi. Jak sobie kupie np Dodatkowy ekranik, ktory bedzie dzialal w ten spsob, ze bedzie mi pokazywal co sie dzieje za mna lub wyswietlal dodatkowa minimape z przeciwnikami to tez legalne tak? ;](mozna by takie cos zrobic bo widzialem w AA tylko na zasadzie programu dzialalo-czit. No ale gdyby to bylo osobne urzadzenie?)

Kazdy zewnetrzny(spoza gry) wspomagacz chocby taki, ktory tylko ci odlicza to juz czit. Programowy lub sprzetowy-nie wazne. Jest to jednak juz oszustwo.

Osoby, ktore szukaja takich wspomagaczy roznia sie od pelnoprawnych cziterow tylko jednym. W pelni wierza w legalnosc swego postepowania...

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 12:29 

---

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 12:35 

---

Ostatnio edytowano 8 gru 2006, 11:07 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 13:25 

tak? I co bedziesz gral 2 ludkami na raz? ;] ja mowie o tym by dodatkowe urzadzenie samo robilo to co map chack z tym, ze bylo urzadzeniem a nie programem. Porownanie do wczesniejszych postow ;]

Ja tam nie podpowiadam nawet kumplom gdy sa w przeciwnej druzynie. Bf2 jest zbyt dynamiczny na to. Jak zgine to zaraz jestem spowrotem w grze a jak zyje to nie bawie sie w komentatora az tak ;] Natomiast przynajmniej z Voodoo nikt takich podpowiedzi nie potrzebuje.

tzw Ghosting jest bardzo popularny w CS, AA itd. Na wielu serwerach za to banuja. Wlasnie przez to powstaly zasady "Same clan-same team"

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 13:54 

Wiecie co? Przerzućcie sie na szachy. Tam jest czarne albo białe a wszystkie pola macie kwadratowe...

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 15:38 

Ta i stopery 2 kolo szachownicy :lol: Ja latam z Zegarkiem na meczach Cb i idelanie wpadam na spawnujace sie pojazdy :wink: Ale to generalnie po jakims czasie mozna juz obczuc ze np lockuje,rozwalam zawracam nad flagi niszcze czolgi i wracam na locka gdzie moj skrzydlowy leci sie naprawic bo juz go poszyli ostro. Trzeba TP ćwiczyc w Powietrzu i tyle :!:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 17:12 

fajny temat

warto zwrócić uwagę na to że współczesna technika wojskowa powoli zmierza w stronę tych "botów walczacych samych ze sobą" - i kiedyś napewno powstaną gry próbujące odwzorować takie futurystyczne pole bitwy ;)

to ciężki temat dla każdego kto chciałby stworzyć w miarę logiczny, realistyczny i prawdodpodobny świat przyszłości a potem zobrazować w nim konflikt militarny (mówię to jako twórca kilku już autorskich systemów RPG ;) )

przypomina mi się jak kiedyś zaproponowałem graczom na sesji, że w ramach uwspółcześniania Cyberpunka2020 można by wprowadzić do działu wszczepów i cyborgizacji element systemów operacyjnych oraz patchy to mało brakowało a by mnie stołkami na miejscu zatłukli :lol:

Ps. ciekawe jak by się rozwijał skill graczy w grze w której wszyczy uczestnicy natywnie mają wallhacki i aimboty

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 18:31 

ale wy trujecie ... eh... Kazdy gra jak chce i czym chce.
Chcesz garc na czitach to kto ci zabroni?
Chcesz uzywac timerow?
Prosze bardzo!
Mi to wogule nie przeszkadza...

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2006, 18:39 

Ale na tym forum każda wzmianka na temat configa i ustawień kończy sie takim dyskursem. Ten typ tak ma...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2