Teraz jest 23 lis 2024, 06:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2006, 18:43 

Czyli mamy grać na myszach kulkowych i sprzęcie z przed 10ciu lat?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2006, 18:46 

"Wypas" sprzęt podniesie twoje możliwości o max 10-20% Nie mówię tu o joyu bo tu akurat myślę że dobry joy daje dużo więcej niż 20% Reszta to tzw skill którego się kupić nie da. Dobry sprzęt podniesie za to komfort gry. Ja, po zakupienu G5 i podkładki Func F30R zauważyłem wzrost mojej "wydajności" właśnie o jakieś 10-15%. Przy czym dużo ważniejsza okazała się podkładka. Mysz poza komfortem niewiele wniosła. Poza tym wszędzie tak jest że jak masz kasę to masz lepiej. Czego się spodziewasz? Chcesz komunistycznej „równości” to przerzuć się na konsole. Tam (chyba bo z konsolami miałem tyle wspólnego że widziałem je w sklepie) wszyscy mają takie same albo podobne kontrolery. Jakie to polskie. Ktoś ma lepiej to od razu jest złodziejem i oszustem.

Jeszcze jedno. Mam b.dobrą kartę dźwiękową i słuchawki. W BFie to daje dużo. Często podkradam się do różnych gości. Tam podkradam. Podbiegam! I morduję "od tylca" Do mnie się tak nie da. Bo doskonale słyszę że ktoś się zbliża ale i wiem z której strony.

Co innego „timer” Uważam że to już swego rodzaju „lekki” cheat.

Ostatnio edytowano 5 lip 2006, 18:47 przez pasqdnick, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2006, 18:46 

No nie wiem dokladnie na ile sprzet pomaga w grze, ale na pewno nie jest bez znaczenia :?:
Meewosh47 na pewno byloby ciekawie :P
pasqdnick 10-20% czasem oznacza kulke w leb :?

Ja mam stara dzwiekowke i w grze jestem gluchy jak pien, dlatego mam duzo deads z defibrylatora :lol:

Ostatnio edytowano 5 lip 2006, 18:51 przez Arctico1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2006, 18:50 

Jasne że tak. Ale nie demonizujmy tego że to sprzęt czyni pro. Pro ze sprzętem bedzie większym pro. Lama ze sprzętem pozostanie lamą.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2006, 18:53 

Zapomniales dodac, ze lama bedzie nadal lama, ale lepsza o 10-20% :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2006, 21:45 

Jak ktoś nie umie strzelać to nawet najlepszym sprzętem nie trafi , ale jak już ktoś to potrafi to lepsza myszka i podkładka są dość pomocne przetestowałem na sobie samym którą wersję nie zdradze 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2006, 22:18 

"kazda bron w rekach zawodowca zmienia sie w maszyne do zabijania"

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2006, 04:17 

Nie sadze, zeby ktos kto nie ma talentu do gry zaraz po kupieniu takiego G5 zaczal grac 20% lepiej.. pewnie by gral nawet gorzej (bo do mychy trzeba sie przyzwyczaic).

Ja bralem G5 ze wzgledu na jej wyglad i to ze bardzo dobrze lezala mi w dloni, a nie fakt ile ma dpi.. Moglaby miec o kilka przyciskow wiecej to bylaby znakomita, a tak daje jej 9/10.

Nie mam jeszcze przekonania co do koniecznosci zakupu jakiejs super podkladki.. Ciagle kupuje podkladke raz w miesiacu.. standardowa gabka + material/plastyk 3-5mm. Co takie super drogie podkladki tak naprawde daja?

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2006, 11:10 

Mordoklej napisał(a):
Nie mam jeszcze przekonania co do koniecznosci zakupu jakiejs super podkladki.. Ciagle kupuje podkladke raz w miesiacu.. standardowa gabka + material/plastyk 3-5mm. Co takie super drogie podkladki tak naprawde daja?

To ze wydasz w roku tyle samo na jedna co na 12 zwyklych, a i tak ta jedna bedzie przyjemniejsza w uzyciu :)

Polecam artykul: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=profe ... i&strona=2

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2006, 11:11 

Jak nie kupisz to się nie przekonasz , ja zaczynałem od blatu stołu dobry rok temu, później przerzuciłem się na zwykłą twardą podkładke za 20 zł z MM , a ostatnio zkaupiłem Steelpada 5L i polecam naprawdę myszka płynie po podkładce , nawet moja mamuśka co raz na ruski rok robi coś na komputerze stwierdziłą zdecydowaną różnicę. Cena trochę z kosmosu przyznaje , ale nie żałuje wydanych pieniążków.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2006, 11:27 

A ja mam icemata juz chyba z 2lata i tez nie narzekam :P Nie zamienie go na nic innego a sluzyc napewno bedzie jeszcze dlugo bo nie ma sie co scierac, co najwyzej slizgacze z myszki :)

Co do myszki to sam wlasnie stoje przed ciezkim wyborem bo niestety mojemu wysluzonemu mx310 lewy guzik przestal odskakiwac :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2006, 11:29 

Juz chcialem powiedziec --> to mnie skusiliscie.. kupie ta podkladke i obadam.." jak nie kupie to sie nie przekonam" :wink:

Zerknalem na strone lokalnego sklepu a tu cena £29.99 :shock: To jakies 170 PLN.. Czy to nie pomylka?

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2006, 11:49 

Ja polecam swojego func'a. Tylko broń Boże nie "gładkiego"! Przetestowane na znajmych że gładki jest do duszy. Cieniutka podkłada. Z tworzywem a nie z jakimś materiałem, który choćby nie wiem jak był fajny to mam wrażenie że jest bardziej podatny na zniszczenie. Myszka chdzi jak marzenie. Tylko przed zakupem trzeba sobie sprawdzić czy potrzebna nam ta wer większa (która jest ogrooooooooomna). Czy mniejsza. Która też jest duża i mi spokojnie wystarcza a gram na low sens.

http://4max.pl/default.asp?g=108&gg=107&produkt=1733

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2006, 11:58 

Ja przedwczoraj kupiłem Logitecha MX1000 . Może to nie jest mycha przeznaczona specjalnie dla graczy ale gra się nią ok , dobrej jakości ślizgacze i profil zasługują na pochwałę. Cena troche wysoka - 45 euro ale warto było.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2006, 13:49 

Jeśli ktoś jest zainteresowany to właśnie sprzedaję swoją mychę służyła bardzo dobrze , ale zdecydowałem się na zmianę na Razera Co... wiem , że nieodpowiedni temat trochę , ale jeśli ktoś byłby zainteresowany ...

http://www.allegro.pl/item113346808_logitech_g1_na_gwarancji_real_foto.html

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2