Teraz jest 19 lis 2024, 07:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lip 2006, 20:58 

lubie grac komanderem,wiekszoc zlota zdobylem w tensposob :lol: naiwekszy problem polega na tym ze mozesz sie dwoic i troic i tak ce reszta przewazne olewa.a kto jak nie komander liepiej wie kture flage zaatakowac etc.gdyby wypielnienie rozkazu komandera dawalo jakes punkty to bylaby kolejka po rozkazy :) a tak EA SUX

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2006, 21:04 

Nie mów, że komadner wie co i jak najlepiej bo ostatnio miałem taką sytuację, że komander kazał mi naprawić artę która była wcale nie zniszczona a ja na dodatek byłem medykiem .....
Albo sytuacja z flagami, czasem komednat każe mi bronić flage która jest na końcu mapy a którą i tak nikt nie przejmuje.Zauważyłem też , że ostatnimi czasy komendanci cały czas spotują dosłowie non-stop, nawet ten sam czołg/apc/piechotę, może myślą, że za co punkty jakieś będą :lol:
PS: może niedługo ktoś wymyśli temat : "BF 2-zła proporcja gry? " :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2006, 21:24 

Moim zdaniem jeden z domków na Fushe Pass ma złe proporcje.

A tak wracając do tematu, komendanci są różni, zdarzało mi się grać z naprawdę bystrymi i takim, którym zależało na wyniku. Ale też i trafiają się różne matołki, jak to w tej grze bywa :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2006, 21:27 

nie mowie tu o komanderach przypalach.raczej oprzypalnem teame... atakuje cala taka kupa naimocne broniena flage z 10x razy bez skutku,dajesz jakemus squadu rozkaz zaatakowac puste flage i zeby odciagnuc wroga i nic.a jak to jest flaga przy moscie na karkandzie komanderuesz MEC'om to masz prerabane :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2006, 21:29 

jakie proporcje? proporcje czego do czego?
jaka klasa? to funkcja nie klasa
tematow 'zly komander/dobry komander' bylo pincet, z tak szczegolowymi jak 'rozrzut artylerii komandera dygnitasu a teoria chaosu'.
poczytaj forum zanim zalozysz kolejny xero topic.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2006, 21:32 

Wiesz, teraz bardzo żadko można spotkać ludzi którzy słuchają się komendanta i którzy wypełniają jego rozkazy przykładowo przejęcie jakieś flagi lub coś.Ja tak robie bo nie chce mi się słuchać debilów którzy to chcą żebym zaatakował własną pustą flagę.....Jedynie odzywam się do komendanta jeśli potzebuję suuply dropa lub UAV'wa

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2006, 21:33 

"bf2-zla proporcja gry" -prawda :twisted: tylko nie wie czemu lubie w to grac :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2006, 21:40 

Każdy BF 2 krytykuje ale i tak w to gra, wiesz czemu? bo jest to zajefajna gra tylko te BUGi i wszechobecne BŁĘDY psują całą radochę.Przykład?-Jestem sobie w bazie, mam bazookmena, nagle ni stąd ni z owoąd jedzie do mnie jeep, naturalnym odruchem kłade się, idealnie przycelowywuję w niego i SRUUUUUU!!!!!!!!!! rakieta przeszła na wylot a jeep fuksem mnie wyminął :D
Inny przykład?-Latam sobie w heli widzę krowę i też "ydealnie" celuję krzyżykiem w środek bo leci prosto na mnie i pewnie wiecie co się stało dalej........tak samo sprawa ma się do podwójnego przeładowywania i ślepych rakiet.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2