Witam może żeby nie dawać pojedyńczych linków dam link ogólny
http://video.google.pl/videosearch?q=mcmt
Pewnie się pojawią inne filmiki - dodatkowo dam komentarz jaki otrzymałem
"Duzo ostatnio sie mowilo o pilocie zwanym "MaSiLa". Wyczytalem kilka superlatywow na jego temat na roznych forach i... nie moglem sie powstrzymac:
Zobaczylem zatem pana "MaSiLa" na Gulfie, oczywiscie statsy: 65 gdy drugi na mapie mial 23.
W filmiku, w pierwszej jego czesci mozesz zobaczyc polowanie a pozniej lock MIGa z dokladnoscia co do... 3 sekund . Pozniej zaczynam dbac o statsy i robi sie z tego fragmovie. W ostatniej rundzie (latam migiem) mozna podpatrzyc w jaki sposob ustawic sie do bombardowania, aby 2 bomby wlecialy w 1 cel, lub jedna w jeden a druga w drugi . Problemy z zestrzeliwywaniem heli spowodowane sie przycinaniem co nawet na filmiku widac a co trzeba podkreslic, filmik dziala o wiele lepiej niz to bylo w rzeczywistosci!
Rozgrzewka trwala do 6:00 minuty, gdzie musialem sie przyzwyczaic do 15 klatek, takze 2 razy mnie zaskoczyl. Miedzy tymi lotami byly duze odstepy czasowe, bo lockowal mnie. Gdy pozniej gralem USMC odwdzieczylem mu sie tak, ze po przegraniu pierwszego dogfighta chlopak wogole sobie nie polatal.
14:00 - moje ukochane UAV... Na szczescie koniec rundy i czas na F35 :>.
25:00 - Ukradli mu MIGa - Maly wglad w statsy i... FRAGMOVIE mozna zaczac .
28:00 - Juz rozgrzany; runda relaxu MIGiem .
48:10 - Tradycyjne juz pytanie, zadawane przez wszystkich, co runde, o "moje czity" .
Podsumowywujac... Na poczatku bylo ciekawe polowanie, a pozniej zrobil sie z tego zwykly frag movie . "
Swoją drogą miałem przyjemność posłuchac na żywo komentarza - zupełnie inaczej się filmik ogląda.
Nie myślcie żem wazelina poprostu - umiem przyznać że ktoś jest dobry - a paru w tej grze miałem przyjemność poznać - żeby jeszcze u niektórych zdrowy rozsondek i skromność szedł proporcjonalnie do skila...