Achtung!
Warning!
Wnimanie!
Uwaga!
Ogłaszam event w wykonaniu 10BK, czyli de facto każdego, kto tylko zechce. Wymyśliłem nawet ładną nazwę:
PUBLIC WEEKEND
Czyli po naszemu łykiend na publicznych serwerach. Idea imprezy jest następująca:
- Mamy wakacje
- Zbliża się weekend
- Coraz mniej ludzi gra w FH
- A szkoda
Dlatego w ten weekend zapraszam wszystkich polskojęzycznych graczy FH na świetną zabawę, czyli teamplay na publicznych serwerach. Jak zapewne pamiętacie, 10BK korzysta z publicznego TSa Forgotten Hope (kto nie pamięta niech kliknie
TU), którego IP znajdziecie chociażby na oficjalnej stronie FH, ale żeby potem nie było, że wredny jestem, to macie:
80.190.243.217:20019 Żeby wejść na odpowiedni kanał trzeba ładnie poprosić admina o rejestrację (można whisperem na TSie albo przez ICQ lub MSN, podane na TSie). Mam nadzieję, że dacie sobie radę
Teraz najważniejsza informacja: spotykamy się przez cały weekend (pt, sob, nd) od
20:00 na TSie, sprawdzamy, który public jest w danej chwili najciekawszy (z góry podpowiem, że kwalifikują się tylko europejskie za wyjątkiem Arische Kampfer), wchodzimy i gramy ładnego teamplay'a. Oczywiście możecie przyjść później albo nawet trochę wcześniej. No i siedzimy aż wszyscy sobie pójdą.
Na czas gry zalecam zmianę taga na
Kod:
[10BK] *NICK*
(ze spacją) albo trzymanie się taga klanowego celem ułatwienia identyfikacji "swoich".
Mam nadzieję, że pojawi się przynajmniej kilka osób.
Do zobaczenia na polu bitwy!
Pozdrawiam
Greyman