Teraz jest 20 lis 2024, 17:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:42 

Cytuj:
Wujciu kochany nie robie zametu ale nie zmienia to faktu ze je znaliśmy

I co zlalismy ich ??? :D trzeba jeszcze miec umiejetnosci :lol:

Tytuł:

est_pl: Za ten post pan Jac00s będzie zmuszony do zaprzestania korzystania z forum battlefield.pl.

Powód: obraza moderatora forum.

Tytuł:

Ok a ja wam powiem tak.Dom czy samochod to nie to samo co gierka w ktora graja dzieci i forum. Chlopie jezeli porownujesz gre do swojego zycia to sry....real life bejbe !

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:45 

Jac00s napisał(a):
dobra jak juz kazdy zarzuca nickami to ja tez troche zarzuce, na forum prgk siedzialem na koncie sebasta hasło: milan ,

@kobra - wiedzialem ze jestes zjebany, ale zeby do tego stopnia zeby zyczyc komus takie rzeczy, generalnie huj ci w dupe

Jac00s - wiesz.... smierdzisz swoim ziomalem! :) A tak powaznie to ... nie osmieszaj sie...

Ostatnio edytowano 19 lip 2006, 14:50 przez Grigorij_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:45 

wujek nie powiesz, swego czasu umielismy grac, tylko zgrania nie bylo

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:48 

kobra, ja w 100% popieram etyke, ze nalezy wg niej postepowac. Sam mam kilka przypadkow z takimi hackami u mnie na forum i cenie tych ktorzy pomogli mi wykryc luki w zabezpieczeniach :).

Jac00s - nie gadalismy dobre rok, moze pol ale stary, nie poznaje cie :|. Wez sie przewietrz etc i nie reaguj tu na forum emocjami...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:48 

[cenzura]

Dązysz zeby sie posypały bany ? Proste ze dostanie go jacoos i moze ja.Ale np ty prowokujesz potem ogonek w dol i cisza.....

est_pl: Jac00s został właśnie przedstawiony do odznaczenia bananowym orderem. Sugeruję powstrzymać emocje.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:50 
Moderator forum

Sidor Retired napisał(a):
Ok a ja wam powiem tak.Dom czy samochod to nie to samo co gierka w ktora graja dzieci i forum. Chlopie jezeli porownujesz gre do swojego zycia to sry....real life bejbe !

I właśnie to miałem na mysli jak samochód, czy dom to jest ważne , ale jak chodzi o czyjeś kilkanaście godzin pracy to olac to.
Cena samochodu (fiat 126 p 25 lat) - 300 zł
Czas pracy programisty nad strona forum, grafiką itp. (10 godz x 70 zł) 700 zł . Policz, pomysl - to naprawde nie boli.
Dzisiaj forum czy strona "głupiej" gry dzieciaków, a jutro może strona banku, ministerstwa czy FBI przeciez to żadna róznica.

Jac00s - twoja wypowiedz świadczy o twojej inteligencji i kulturze. Przemawiając na twoim poziomie jeszcze jeden taki tekst a czysta przyjemnością zaczne kasowac wszystkie twoje posty - tak dla sportu i rozrywki.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:54 

Ludzie opanujcie się troche wchodze ponownie a tu takie teksty troszke przesadzacie nie lepiej przedyskutować na GG Est vs Jac00s

Kobra porównywanie Komputera z Domem nie na miejsu ponieważ to powinna być zabawa

Tak dodam : Wiem , że scena BF42 kocha robić afery ale po co nie lepiej gdyby Jac00s porozmawiał z Estem ? Ale nie lepiej kogoś pojechać (w tej sytułacji Jac00s)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:57 
Moderator forum

A o czym tu gadać ?

Napisałem wyraźnie że nie oczekuję żadnych przeprosin. Ban dla Jac00sa nie jest za włamanie na forum PRGK tylko za obrazę moderatora - Kobry w tym przypadku.. Trzymajcie emocje, bo nie skończy się tylko na jednym.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 15:02 
Moderator forum

Jac00s napisał(a):
dobra jak juz kazdy zarzuca nickami to ja tez troche zarzuce, na forum prgk siedzialem na koncie xxxxxxhasło: xxxxx,
@kobra - wiedzialem ze jestes zjebany, ale zeby do tego stopnia zeby zyczyc komus takie rzeczy, generalnie huj ci w dupe

//user zbanowany za brak kultury

Ostatnio edytowano 19 lip 2006, 18:32 przez cooler_pl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 15:11 

Ale tutuaj tez chodzi o cos innego. Oddrazu mowie niechcem nikomu dopiec nie bede sie rugal ani nic porpsotu psize to co ja mysle i duzo ludzi ktoorzy sie porpsotu nie ujawniaja.....

Sprawa PRGk.Spoko morswin zaszalal i nasz anonim (sprzedalbym go ale to spoko chlop i na to nei zasluzyl). POKAZALISCIE to tutuaj.Wiec kazdy ma prawo to skomentowac.Ale jak sie powie jakas prawde przylatuje moderator blokuje tematy i wogule CZEMU ? Ale jak by to zrobil klanu pokorju ten nowy ABC czy jak on tam albo Bf.IS to kazdy ma prawo powiedzieć co mysli nikt mu nie broni zjechac kogos. PRGK ma moderatora ktory albo wywala posty albo je edytuje i wycina to co mu sie nie podoba. A reszta sie ich trzyma bo jak to Est moj good ziom...Skoro narobiliscie maniamy to eraz za to trzeba zaplacic.A co bedziecie plakac ze to wybryk pojedynczej osoby a nie PRGK ? To rowniez wybryk PRGK bo nosi tag PRGK jest zwiazany z PRGK i nikt mi nie powie ze zaden gracz nie korzystal z taktyk ktore dawal mu morswin.Dla mnie sprawa sie nie wyjasnila a co ze Morsiwn przeprosil to juz koniec ? Musial wam dawac te taktyki juz wczesniej i to pewne tylko ze teraz wpadliscie i all poszlo na morswina....Jak juz pisalem nie mam zamiaru sie klocic itp bo i tak idote juz z siebie zrobilem ale i tak postrzegaliscie mnie tak od poczatku.

Ostatnio edytowano 19 lip 2006, 15:14 przez Sidor Retired, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 15:11 
Moderator forum

Bartek_H napisał(a):
Kobra porównywanie Komputera z Domem nie na miejsu ponieważ to powinna być zabawa

Podaj mi kwotę , czy w inny sposób określ wartośc do której jest to zabawa - czyli można zniszczyć, podeptać, rozwalić, a do której jest to wazne i niewolno tykać. Rozwalenie systemu zabezpieczeń banku przez hackera kosztowłąo pewien bank ok 2 mln euro (nowe zabezpieczenia, utrata, wiarygodności i klientów) a ten hacker zaczynał właśnie od włamań na fora czy strony dla zabawy. Nikt go nie powstrzymał i taki skutek.

Bartek_H nawet gdybym budował sobie dla zabawy babki z piasku w mojej piaskownicy to nikogo nie upowaznia to do ich niszczenia - są moje i wara od nich !!!!

Jeszcze raz sory za ton ale naprawdę nie lubię braku odpowiedzilności i braku myslenia - naprawde myślenie nie boli - spróbujcie

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 15:15 

kazdy ma prawo powiedzieć co mysli nikt mu nie broni zjechac kogos. PRGK ma moderatora ktory albo wywala posty albo je edytuje i wycina to co mu sie nie podoba.

Bo to jest Bf.pl jest tu kilka osób którym tylko Sie oblizuje Dupe :) to jest generalnie Żałosne ale co poradzisz ? :lol: Miłego Lizania :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 15:18 

To rowniez wybryk PRGK bo nosi tag PRGK jest zwiazany z PRGK i nikt mi nie powie ze zaden gracz nie korzystal z taktyk ktore dawal mu morswin.Dla mnie sprawa sie nie wyjasnila a co ze Morsiwn przeprosil to juz koniec ? Musial wam dawac te taktyki juz wczesniej i to pewne tylko ze teraz wpadliscie i all poszlo na morswina...

cos ty palił? jakie taktyki :| Nikt w prgk o zadnych taktykach nie slyszal (tym bardziej odemnie :| ), wiec wez zastanow sie co piszesz. No dobra wybaczam 12 czy 13 latkowi, bo nie wie co mowi... ;]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2