Teraz jest 22 lut 2025, 21:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 lip 2006, 16:25 

Witam!
Nie wiem dlaczego ale jak gram to wylącza mi się po jakims czasie czat glosowy. Wczoraj np przez pierwsze pare miut normalnie gadalem, a potem cos sie pochrzanilo i rozmowa juz nie dzialala. W opcjach dzwieku wygladalo to tak jakbym nie mial mikrofonu podlaczonego (jednak wszysko bylo i jest dobrze podlaczone). Wiecie jak temu zaradzic?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 01:33 

Mam podobnie i myślę, że to wina tego patcha :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 06:25 

Ja to mam od 6 miesięcy kiedyś nawed zmieniłem kartę i nic nie pomogło dla tego dałem sobie spokój :|

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 09:16 

dokłądnie. 3 mapy gadasz normalnie nagle cisza... daremna sprawa:>

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 09:36 

to wina patcha bo jak widze nie tylko ja tak mam...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 09:37 

Ja uzywam zintegrowanej AC'97 a wy?

Jednak nie zaluje zakupu pomimo tego ze gram jedna mape a po zaladowaniu drugiej wywala ze utracilem polaczenie albo dostalem kick za zbyt duzo teamkilow :roll:

PS. Tylko dziwne gralem wczoraj na serwerze Chaos & "coś tak" to serwer klanu New European Regiment [NER] w ktorym bylem pare ladnych lat i tam pytam sie chlopakow o co chodzi ze nie mam voica, a oni nie wiedza bo u nich jest wszystko ok :/

Może to wina lacz w Polsce raczej za szybkich ludzie nie maja i moze gra blokuje ta opje zeby lepszy ping miec?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 10:07 

Boron napisał(a):
Ja uzywam zintegrowanej AC'97 a wy?

Jednak nie zaluje zakupu pomimo tego ze gram jedna mape a po zaladowaniu drugiej wywala ze utracilem polaczenie albo dostalem kick za zbyt duzo teamkilow :roll:

PS. Tylko dziwne gralem wczoraj na serwerze Chaos & "coś tak" to serwer klanu New European Regiment [NER] w ktorym bylem pare ladnych lat i tam pytam sie chlopakow o co chodzi ze nie mam voica, a oni nie wiedza bo u nich jest wszystko ok :/

Może to wina lacz w Polsce raczej za szybkich ludzie nie maja i moze gra blokuje ta opje zeby lepszy ping miec?

Ja też mam to badziewie AC`97 i nie mam takich problemów :wink: Za to czasami wywala do mapy 'pulpit' :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 10:38 

olli napisał(a):
Ja też mam to badziewie AC`97 i nie mam takich problemów :wink: Za to czasami wywala do mapy 'pulpit' :wink:

zmiencie sobie na jakas tania karte z wlasnym prockiem, w granicach 50 PLN juz sa w miare fajne karty, gwarantuje Wam, ze jak wylaczycie AC'97 to komp dostanie swoistego kopa i bedzie dzialal o nawet 15%-20% szybciej (w grach)...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2006, 11:20 

heh na szafie lezy Sound blaster 128 a nawet dwie sztuki ale to raczej nie bardzo?

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2006, 11:32 

Boron napisał(a):
heh na szafie lezy Sound blaster 128 a nawet dwie sztuki ale to raczej nie bardzo?

to PCI ? trudno powiedziec, czy to bedzie "skok do przodu" czy "krok w wstecz",

mysle o kartach, ktore maja juz w prockach DSP i obsluge sprzetowa dzwieku, czyli praktycznie wszystkie od roku mniej wiecej, w cenie od okolo 50-60 PLN w gore

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2006, 18:49 

cos wykombinuje, narazie formacik robie i odłaczam staruszka 30GB od uzytku (zosatnie jako skladzik danych w kieszeni) na pewno dojdzie mi troche mocy do kompa i bedzie cichszy.
Narazie mam tak dziwnie że jak gram to przez pierwsze 10 minut gra przy "nowych" dzwiekach sie tnie, ale juz potem śmiga bez zaciec >30fps

No i ten bol ze nie moge grac na serwerach z rotacja map bo mnie wywala po zaladowaniu kolejnej mapy. Pozostaje mi granie na serverach 24/7 "jakas tam mapka" , na co nie narzekam, dzis gralem pare godzin na karkandzie i swietnie sie bawilem.

Strefa czasowa: UTC + 2