to może pójdziemy jeszcze krok dalej i powiemy że prawdziwi faceci urzywają jedynie pistoletów a ci z M16 i AK to małe siusiaki w sukienkach z falbankami ?
a ile bonusowych jąder dostaje rambo zbierający wszystkie fragi nożem ?
szkoda że jeszcze na żadnym servie nie widziałem jak ATek niczym rycerz z bajki podchodzi spokojnym krokiem do smoka - czołgu - i popukawszy nonszalncko w pancerz wyzywa swego adwersarza od pancernych tchórzy nakłaniając w ten sposób by stawił mu czoła na ubitej ziemi, w honorowym pojedynku na scyzoryki
MENTALNOŚĆ GRACZA BF2
-jeżeli dany gracz cię zabił raz to jest to - przypadkowy n00b
-jeżeli dany gracz z unlockiem cię zabił raz to jest to - przypadkowy lamer
-jeżeli dany gracz cię zabił dwa razy pod rząd to jest to - n00b któremu się pofarciło
-jeżeli dany gracz z unlockiem cię zabił dwa razy pod rząd to jest to - lamer któremu się pofarciło
-jeżeli dany gracz cię zabił trzy razy pod rząd to jest to - upierdliwy dupek
-jeżeli dany gracz z unlockiem cię zabił trzy razy pod rząd to jest to - upierdliwy dupek lamer
-jeżeli dany gracz cię zabił cztery razy pod rząd to jest to - cziter
-jeżeli dany gracz z unlockiem cię zabił cztery razy pod rząd to jest to - lamiący cziter
-jestem pr0, jestem pr0, jestem pr0! ... tylko mam pecha lub n00by lamią unlockami ;(
Ps. skoro wam tak wszystkim wspaniale idzie z podstawowym sprzętem to skąd się bierze tyle emocji w stosunku do graczy z unlockami ?
Ps2. jest takie ludowe porzekadło - "kiepskiej baletnicy rąbek u spódnicy"